Best beoordeeld

Logitech MX Master 3S draadloze muis

De Logitech MX Master 3S is een oplaaedbare muis die 70 dagen mee gaat op 1 volledige oplaadbeurt. Daarnaast is hij ook draadloos d.m.v. bluetooth waarmee je hem ook op tablets en andere bluetooth apparaten kunt gebruiken.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #11 in category Muis

Wij vinden de Logitech MX Master 3S draadloze muis zeker een aanrader voor computers en laptops. Hij beschikt namelijk over een DPI die je kunt instellen tot 8000. Dit heeft invloed op het feit hoe snel de aanwijzer over het scherm gaat. Dit kun je dus op persoonlijke wens afstellen en daarmee haal je er altijd het beste voor jezelf uit. Bovendien is deze muis oplaadbaar, en heb je geen gedoe met batterijen. Op een volledige lading gaat hij 70 dagen mee.

Daarnaast wordt er steeds vaker op apparaten gebruik gemaakt van Bluetooth. Zo zijn er ook mensen met een SMART TV waarop deze computermuis dan gebruikt kan worden. Ook gamers hebben profijt bij deze muis vanwege het hoge DPI. Vooral in Shooter games kun je prestaties aanzienlijk verbeteren met een snelle muis. Ook zit er een scroll wiel op dat 1000 rijen per seconde kan scrollen in bijvoorbeeld een Excel spreadsheet. Wanneer je dus door een hele catalogus moet gaan is dat niet langer meer een tijdrovende hobby.

Logitech MX Master 3S – Oplaadbare Bluetooth muis

De lange levensduur van de batterij

De lange levensduur van de batterij is toch ook wel een van de voornaamste redenen om de Logitech MX Master 3S draadloze muis te kopen. Hij gaat bij normaal gebruik ongeveer 70 dagen mee. Maar mensen die niet iedere dag achter de computer zitten kunnen er zelfs wel ooi 90-120 dagen mee doen. Dit scheelt je niet alleen in de aanschaf van batterijen, maar is ook nog eens beter voor het milieu. Bovendien kun je er van op aan dat hij iedere dag te gebruiken is. Zakelijk gezien is dit een echte musthave, want het laatste wat je wil is dat de klantenservice vertraging oploopt door lege batterijen.

Daarnaast is hij al volledig op te laden in slechts 3 uur tijd. Je gebruikt dus echter super weinig stroom en je kan er vervolgens weer 2 maanden tegenaan gemiddeld gezien. Dit komt doordat hij met USB c wordt opgeladen. Dit in een prachtig oplaadstation waardoor opladen een peulenschil is.

Laad de lege accu in slechts 3 uur tijd op en geniet er 70 dagen van!

Functie beschrijving Logitech MX Master 3S

Scrollen op een hoog tempo

Nog sneller werken met de scroll functie

Met de Logitech MX Master 3S draadloze muis beschik je echt over een bluetooth muis die in enkele seconde door 1000 rijen heen kan scrollen. Ideaal dus als je een catalogus snel wil doorbladeren naar de juiste info, maar ook voor data gerelateerd werk is dit zeker een aanrader. Er zit tevens ook een bewegingsknop mee waarmee je de muis kunt trainen als het ware. Je leert hem dus hoe jij werkt met de muis en hij zal dit werk sneller gaan doen. Hiervoor moet je dan wel de options software van Logitech voor downloaden en installeren via hun website.

De magspeed functie om tot wel 1000 rijen per seconde te scrollen wordt voornamelijk door bedrijven gebruikt. Echter is het ook prima prive in te zetten om door bijvoorbeeld een muziekbibliotheek heen te gaan. Een ander groot voordeel is dat hij erg stil is. Tijdens het scrollen en het klikken hoor je dus bijna niets. Wanneer je met veel mensen in dezelfde ruimte werkt is dat zeker een pluspunt. Maar ook voor de klanten die dit niet meer aan de telefoon horen.

Het is niet alleen een snelle muis waar je super snel mee kunt scrollen, maar ook nog eens een stille qua geluid!

Dit is onze waardering van de Logitech MX Master 3S

< class="mt0 mb10 font200" style="color:#111;"> Draadloze Logitech MX Master 3S score

Wij vinden dat de Draadloze Logitech MX Master 3S Bluetooth muis zeker een 9.2 verdiend. Het grootste pluspunt is de oplaadbare accu die 70 dagen mee gaat en geen losse batterijen meer behoeft. Een ander voordeel is dat hij erg stil is en niemand meer hinder hiervan ervaart qua geluid gezien dan. Bovendien kun je overal razendsnel doorheen scrollen. Daarnaast is het ook mogelijk om de muis meer te leren over jouw bewegingen. Als je dit instelt zorgt hij ervoor dat deze bewegingen specifiek sneller gaan. Het enige nadeel wat wij kunnen vinden is dat hij voor rechtshandige gemaakt is.

Pluspunten:

  • Super lange levensduur van de batterij tot wel 70 dagen
  • Snel scrollen met wel 1000 rijen in bijvoorbeeld excel per seconde
  • Ontzettend stil waardoor andere geen last meer hebben van het geluid van de muis
  • Programmeerbaar naar eigen wens zodat je de maximale snelheid eruit haalt
  • Instelbare DPI tot wel 8000

Minpunten :

  • Alleen geschikt voor rechtstandige
  • Computers en laptops moeten verbonden zijn met hetzelfde (WIFI) netwerk

Eindscore : 9,2

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general