Achter de schermen bij PCbetaalbaar
Over ons
Bij PCbetaalbaar.nl zijn wij dagelijks op zoek naar nieuwe producten op het gebied van computers, randapparatuur en laptops. Het team kijkt hierbij niet naar zomaar producten, maar ook nog eens producten die betaalbaar zijn. Dit is een begrip wat voor iedereen wat verwschillends betekent. Zo kun je een goedkope laptop kopen voor school van maximaal 500 euro die je zo nu en dan nodig hebt. Maar het kan ook zijn dat je een gamelaptop zoekt voor een betaalbare prijs en daarbij is 1000 euro weer geen hoge prijs. Het team richt zich daarbij dus niet alleen op de prijs, maar vooral de kwaliteit die je daarvoor terug krijgt. Heb jij tips of wil je ook een bijdrage aan de website leveren? Dat kan wij staan altijd open voor gastartikelen!
Artikelen
0 +
Producten
0
Medewerkers
0
Reviews
> 0

Wat doen wij allemaal?

Wij geven je meer informatie over allerlei producten in de categorie computers en laptops. Ons team probeert in begrijpelijke taal alle voor en nadelen van de producten op een rij te zetten.

Daarbij dragen wij er ook zorg voor dat iedereen dit begrijpt, ook de mensen die iets minder technisch zijn aangelegd.

Wanneer je een snelle laptop of computer wil kopen dan wil je gewoon weten of hij de verwachtingen waarmaakt.

Het kan zijn dat je er alleen mee gaat internetten, maar het kan ook zijn dat je hem grafisch gaat gebruiken. De onderdelen van een computer zijn hierbij wel belangrijk, maar veel mensen hebben geen benul van wat het verschil tussen 2 en 4 ghz is.

Of om nog een voorbeeld te noemen wat het verschil is tussen een Intel Core i5 en Intel Core i7 die je nodig hebt voor het grafisch werk of gamen.

Wij proberen je dan gewoon uit te leggen wat je van deze producten kunt verwachten, maar voor de kenners plaatsen wij hier natuurlijk wel de onderdelen erbij. Dit leggen wij zo uit dat een kind van 10 jaar dit al zou kunnen begrijpen.

We kunnen immers niet allemaal overal verstand van hebben en je wil gewoon weten of hij meerdere apps of programma’s kan draaien of gewoon aan jouw wensen kan voldoen. Dit wil je in een oogopslag kunnen lezen en niet per onderdeel op gaan zoeken wat de mogelijkheden zijn.

Het team bestaat uit 4 medewerkers die ook de nodige ervaring in de sector hebben. Wij kijken elkaars werk na zodat het ook zeker goed in elkaar zit.

Voordat een artikel geplaatst wordt is er altijd naast de standaard check ook vooral op de leesbaarheid gelet. Wij zijn echt gefocust op een brede doelgroep waarbij (bijna) iedereen de tekst kan begrijpen!

Onze contactgegevens

Algemene vragen

Als je meer vragen hebt over een van de producten die wij bespreken op onze website, dan kunnen wij altijd kijken of we je hier verder mee kunnen helpen. Doorgaans proberen wij binnen 48 uur te reageren op deze mails, maar het kan soms wat langer duren.

Neem contact op via :

info@Pcbetaalbaar.nl

Redactie

Heb jij een leuk verhaal of een persoonlijke ervaring? Dan horen wij graag meer daarvoor. We geven je zelfs de mogelijkheid om zelf een artikel hierover te gaan schrijven en te delen met andere. Zo draag jij weer bij aan de perfecte aankoop van een ander persoon of bedrijf!

Hiervoor kun je contact opnemen met :

Redactie@Pcbetaalbaar.nl

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general