Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty

MSI Cubi 5 10M-415 desktop

De Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty is een uitstekende PC om je mail op tijd te beantwoorden. De PC kun je makkelijk en snel aansluiten. Dit komt doordat er maar weinig kabels nodig zijn om alles aan elkaar te verbinden. Je zal er verschillende apparaten op kunnen aansluiten zoals een goed toetsenbord of een draadloze muis. Hierdoor wordt het makkelijk om veel verschillende activiteiten uit te voeren op je PC. Het is een mooi design, waardoor hij erg strak in je woning zal staan.

Prestaties van de PC

Voor een middenklasse PC is de Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty een uitstekende keuze. De technische prestatie zijn zeker goed. Dit komt door de I5 die aanwezig is in de PC. Door de I5 kan je makkelijk verschillende activiteiten uitvoeren op de PC. Je hoeft niet uren te wachten voordat hij zal opstarten. Zo kun je vrij eenvoudig een film kijken terwijl je tussen door op een mail reageert. Deze PC is een uitstekende keuze voor de klasse waar hij in valt. Je kan verschillende apparaten aansluiten, maar de muis en het toetsenbord worden meegeleverd.

Dit is een computer die voorzien is van een 8GB RAM geheugen. De meest simpele taken zullen daardoor zeer makkelijk en snel gaan. Je zal niet lang hoeven wachten voordat de computer iets opgestart heeft. Naast het RAM geheugen is er ook een SSD schijf aanwezig. Door middel van deze schrijf zal de computer verschillende programma s op kunnen slaan. Naast een programma, zal hij ook vele foto s op kunnen slaan. Hierdoor kun je heel wat verschillende dingen kwijt op deze computer.

Medion All in One computer
Foto achterzijde Medion Akoya

Het is wel belangrijk om te onthouden dat het een middenklasse PC is. Als je zal willen gamen is dit geen goede keuze. Voor makkelijke en snelle opdrachten is deze PC een prima keuze. Als je wat meer opslag zal willen, zal je een externe hardeschijf kunnen kopen. Op die manier kun je het geheugen wat uitbreiden. Als je een wat lager budget hebt maar je toch een uitstekende PC zal willen is dit zeker een goede optie. Het is een PC die zeer strak in je woning zal staan waardoor je tevreden naar je bureau kan kijken.

Computers voor zakelijk gebruik

De Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty is een PC die eventueel een zakelijke PC zal kunnen zijn. Het is een PC die makkelijk en simpel in zijn gebruik is. Dit maakt niet dat hij voor hele zware programma s erg goed te gebruiken is. Een PC die voor bijvoorbeeld een groot bedrijf gebruikt moet worden is het niet. De Medion Akoya is meer een computer die je voor kleine opdrachten zoals een Excel bestand bijhouden kunt gebruiken. Voor dit soort dingen is er voldoende opslag waar de computer van voorzien is. Daardoor zal het geen probleem zijn om kleine activiteiten voor je bedrijf op deze PC uit te voeren.

De medion Akoya voor een makkelijke boekhouding

De Medion Akoya E23403 als thuis computer

Een Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty zal een goede keuze zijn voor een thuis computer. De meeste thuis computers hebben niet veel mogelijkheden. Deze thuis computer wordt zelfs geleverd met een toetsenbord en muis. Daarnaast is het een prima PC om verschillende taken op uit te voeren. De kinderen kunnen makkelijk hun huiswerk maken en jij kan makkelijk je administratie bijhouden. Omdat de PC een strak design heeft, vinden de meeste mensen het geen enkel probleem om de PC op hun bureau te plaatsen. De computer staat niet in de weg en is prima te overzien.

Eindoordeel


Het is dan ook niet zo gek dat de Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty aangeraden wordt door ons. Het is een prima computer die makkelijk in zijn gebruik is. Daarnaast wordt er verschillende producten meegeleverd bij de computer. Dit is iets wat zeker niet altijd gebeurd. Daarnaast is het design ook nog eens prima. Daarom krijgt deze computer een gemiddelde van 7,6.

7.5Expert Score
Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty

Een zeer eenvoudige computer in zijn gebruik. Er zijn verschillende producten meegeleverd. Die zal je dan niet meer los hoeven kopen.

Ontwerp
9
Prestaties
6
Gaming
3
Foto bewerking
6.5
Prijs
8

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor de Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty ?

De Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty all-in-one pc is uitgerust met een Intel Core i5-processor, waardoor hij moeiteloos kan multitasken en veeleisende taken kan uitvoeren. Met 8 GB RAM-geheugen en een 512 GB SSD harde schijf biedt deze pc voldoende ruimte voor al je bestanden en programma’s. Het 23,8-inch Full HD-scherm biedt levendige kleuren en scherpe beelden, perfect voor entertainment of werkdoeleinden.

Over welke specificaties beschikt deze betaalbare all in one PC?

Wij zetten de specificaties van de Medion Akoya E23403-i5-512-F8 Qwerty voor je op een rij hieronder:

Processor (CPU): Intel Core i5-1035G1
Processor kernen: 4
Processor snelheid: tot 3.6 GHZ
Videokaart (GPU): Intel UHD Graphics DDR4-SDRAM
Werkgeheugen (RAM): 16 GB
Opslag (SSD): 512 GB

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general