Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One

Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One pc

Een Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One is een pc die erg compact is. Het is een PC die je kan gebruiken voor een zakelijk doeleind, maar ook gewoon om thuis neer te zetten. De PC heeft verschillende aansluitingen waar je gebruik van kan maken. Hierdoor kun je verschillende apparatuur toevoegen. De luidsprekers zal je niet hoeven toevoegen, omdat deze al ingebouwd zijn. Hierdoor is het nog makkelijker om de PC mooi op je bureau neer te zetten. Je hoeft de luidsprekers er niet los bij te kopen en los bij neer te zetten.

De technische prestaties van de Acer Aspire

De verwachting die je van een middenklasse PC mag hebben komt de Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One zeker na. Het is een uitstekende PC die je voor verschillende taken kan gebruiken. Je kan er makkelijk huiswerk mee maken of werk opdrachten mee maken. Door de Intel Core I7 gaat dit op een vrij vlotte manier. Je kan verschillende dingen tegelijkertijd uitvoeren en het is mogelijk om programma s open te laten staan, zonder dat de PC traag wordt. Hierdoor is het zeker een makkelijke PC voor in de omgang.

Deze PC kan verder gebruikt worden om verschillende dingen op te slaan. Je werk die je gemaakt hebt, kun je makkelijk op de PC zelf op slaan. Dit zal niet per se op het internet opgeslagen hoeven worden. Dit komt door dat er 16GB werkgeheugen in deze PC zit. Dit houdt in dat meer dan genoeg opslag op de PC aanwezig is. Je zal je nooit zorgen hoeven maken over of je het bestand nog wel kan opslaan. Je zal geen dingen hoeven verwijderen om weer andere documenten op te kunnen slaan. De PC is voorzien van voldoende werkgeheugen.

Acer all in one pc met toetsenbord en muis

Eigenlijk komt het er op neer dat de Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One een uitstekende computer is. Je kan hem op een eenvoudige manier op je bureau kwijt en je huiswerk maken is geen enkel probleem. Hierdoor is het zeker een PC die een uitstekende prijs heeft voor wat je ervoor krijgt. Het enige wat er niet mogelijk is, is een CD of DVD afspelen. Gelukkig is dat in deze tijd vaak niet aan de orde.

De PC voor je onderneming

Een Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One zal eventueel een optie kunnen zijn voor een onderneming. Je gaat de PC dan gebruiken voor zakelijke doeleinden. Echter is dit niet altijd de beste keuze. Als je een wat kleinere onderneming hebt, zal dit wel een goede optie kunnen zijn. Bij een groter bedrijf met veel software, zal de computer niet de juiste prestatie kunnen leveren. Dit komt door het feit dat deze computer daar simpel weg niet voor gemaakt is. Het is dan belangrijk om te weten dat je beter voor een andere computer zal kunnen kiezen als het hierom gaat.

Een kleine onderneming PC voor een goede prijs

MSI Cubi 5 10M-415 Desktop voor thuisgebruik

De Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One hoeft niet altijd voor zakelijke doeleinden opgezocht te worden. Als je de PC juist wil gebruiken als je thuis bent, is het zeker een goede optie. De pc is makkelijk op een bureau neer te zetten en je hebt veel opties op de PC zitten. Je hoeft er geen luidsprekers meer bij te kopen en dit alleen maar goedkoop. Verder zal deze PC op een vrij eenvoudige manier neergezet kunnen worden zonder enige problemen. Voor alle simpele taken is het een PC van zeer goede kwaliteit. Voor het gamen kun je beter kiezen voor een andere PC. Het is namelijk geen PC die voor gaming gemaakt is. De PC zal de games niet op een goede manier kunnen draaien. Je kan dan beter kiezen voor een PC met bijvoorbeeld een betere videokaart. Voor het bekijken van video s of huiswerk maken is het een prima PC.

Eindoordeel


Als je naar alle punten gaat kijken, zal je zien dat de Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One een goede PC is. Het is een PC die je makkelijk wegzet en waarbij je niet al te veel hoeft na te denken. Verder kun je hem makkelijk installeren en heb je de mogelijkheid om apparatuur aan te sluiten. Voor een middenklasse PC is het zeker de 7,5 waard!

7.5Expert Score
Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One

Een goed werkende PC die erg makkelijk te installeren is. Als je veel apparatuur wilt aansluiten is dit mogelijk.

Ontwerp
8.5
Prestaties
6.5
Gaming
2.5
Foto bewerking
4.5
Prijs
9

Veelgestelde Vragen

Waarom de Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One kopen?


Dankzij de Intel Core i7-processor, 16 GB RAM en een snelle SSD-opslag, biedt de Acer Aspire C27-1655 I7702 indrukwekkende prestaties. Met een 27-inch Full HD-scherm geniet je van heldere kleuren en scherpe details. Een groot voordeel van een all-in-one computer is het ruimtebesparende design. De Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One wordt geleverd met handige functies die je dagelijkse computerervaring verbeteren. Met ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth kun je moeiteloos verbinding maken met het internet en draadloze apparaten. Bovendien heeft deze all-in-one meerdere USB-poorten, HDMI-aansluitingen en een SD-kaartlezer voor eenvoudige connectiviteit met andere apparaten.

De belangrijkste specificaties op een rijtje

De Acer Aspire C27-1655 I7702 All-in-One is een betaalbare all in one PC die beschikt over veel rekenkracht!

Specificaties:

CPU: Intel Core i7-1165G7
CPU Snelheid: 2,8 – 4,7 GHZ
Cpu kernen: 4 Quad Core
GPU: Intel Iris Xe Graphics
Ram Werkgeheugen: 16 GB DDR 4 verdeeld over 2 sloten uitbreidbaar tot 64 GB totaal
Opslag: 512 GB SSD

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general