Best beoordeeld

Logitech MK470 Draadloos toetsenbord en muis

De MK470 biedt een slank en compact ontwerp, waardoor hij perfect is voor kleine werkruimtes of als je onderweg bent. De toetsen zijn stil en responsief, waardoor je comfortabel kunt typen zonder anderen te storen. De muis heeft een optische sensor van 1000 dpi voor nauwkeurige bewegingen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #11 in category Muis

Het Logitech MK470 draadloos toetsenbord en muis is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, comfortabele en stijlvolle set. Dit compacte duo is ontworpen om naadloos te integreren met moderne laptops en desktops, en biedt daarnaast ook nog eens een uitstekende typervaring. Het beste van alles? De MK470 werkt draadloos via Bluetooth, wat betekent dat er geen rommelige draden zijn die je werkruimte verstoren. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met je laptop of desktop en je kunt aan de slag.

De muis van de MK470 heeft een gestroomlijnd design dat perfect bij het toetsenbord past. Met zijn optische sensor met hoge precisie kun je nauwkeurig navigeren over elk oppervlak zonder gedoe met draden. Het scrollwiel maakt soepel scrollen mogelijk en de twee knoppen aan de zijkant zorgen voor extra functionaliteit. Het toetsenbord van de MK470 heeft een slank profiel, waardoor het gemakkelijk in elke werkruimte past. De toetsen zijn responsief, stil en hebben een lage aanslagkracht, waardoor het typen comfortabel blijft tijdens lange werksessies. Het numerieke toetsenblok is geïntegreerd in het ontwerp van het toetsenbord, waardoor er geen extra ruimte nodig is op je bureau.

Logitech MK470 Draadloos toetsenbord en muis

Prachtig design verkrijgbaar in meerdere kleuren

Logitech heeft onlangs de MK470 draadloze toetsenbord- en muiscombinatie op de markt gebracht, en het goede nieuws is dat deze nu verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Naast de standaard witte variant, kun je nu ook kiezen uit verschillende kleuren zoals grijs, blauw en roze. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toetsenbord- en muiscombinatie om thuis te gebruiken of om mee te nemen onderweg, de Logitech MK470 biedt een uitstekende optie met keuze uit meerdere kleuren om bij jouw stijl te passen.

Een ander groot voordeel van de MK470 is de lange batterijduur. Met een levensduur van 36 maanden voor het toetsenbord en 18 maanden voor de muis hoef je je geen zorgen te maken over constant wisselen van batterijen. Bovendien kun je hem met een USB ontvanger verbinden of via bluetooth zodat de USB poort vrij blijft. Hierdoor kun je hem niet alleen met computer en laptops gebruiken, maar ook tablets en andere bluetooth apparaten.

Een betaalbaar toetsenbord en muis met een prachtig design

Plug en Play draadloos toetsenbord

De voor- en nadelen

Alle plus- en minpunten op een rij

De Logitech MK470 is een compacte draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die ontworpen is voor gebruik op kantoor of thuis. Deze set biedt verschillende voordelen, maar er zijn ook enkele nadelen waar rekening mee moet worden gehouden.

Voordelen:

  • Een van de belangrijkste voordelen van de MK470 is het slanke ontwerp. Het toetsenbord is slechts 18 mm dik en de muis heeft een laag profiel, waardoor ze beide weinig ruimte innemen op het bureau.
  • Zowel draadloos te gebruiken alsmede via bluetooth verbinding
  • Geen kabels, want zowel het toetsenbord alsmede de muis zijn draadloos te gebruiken

Nadeel

  • Geen polssteun dus bij langdurig gebruik is hij wat minder comfortabel
Door zijn compacte formaat is hij goed mee te nemen naar andere locaties. Zo kun je in het OV lekker door blijven werken op je laptop, maar ook neemt hij weinig ruimte in je tas in beslag!

Ons vakkundig oordeel

Dit cijfer geven wij de Logitech MK470 Draadloos toetsenbord en muis

De Logitech MK470 Draadloos toetsenbord en muis scoort niet slecht en zeker niet als je naar de prijs kijkt. Hij is erg betaalbaar en daarnaast gaat hij tot wel 36 maanden mee op de batterijen. Bovendien is hij compact in zijn formaat, waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen.

Pluspunten:

  • Draadloze verbinding via 2.4 GHZ USB vervanger
  • Bluetooth verbinding voor tablets en andere bluetooth apparaten
  • Numeriek pad zodat je ook administratieve taken met hoge snelheid uitvoert
  • Slanke toetsen waardoor het geluid een stuk minder hoorbaar is

Minpunten :

  • Helaas geen pols ondersteuning dus bij langdurig gebruik kan je ooit wel eens last krijgen van krampen, maar dan zul je even een pauze moeten nemen.
  • Muis is alleen geschikt voor rechtshandig gebruik

Eindscore : 7,9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general