Zakelijke computer met beeldscherm toetsenbord en muis

Als je op zoek bent naar een zakelijke computer waarmee je alles in huis haalt dan is dit zeker de geschikte keuze. Hij beschikt namelijk ook meteen over een beeldscherm, toetsenbord en muis, waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Daarnaast weet hij ook voor alle basis functionaliteiten zoals administratie, internet en helpdesk software voldoende te presteren. Echter is het mooiste van alles het gunstige prijskaartje!

De ongekende mogelijkheden van de aansluitingen

Het leuke van deze zakelijke computer met beeldscherm is toch wel dat je niet 1, niet 2, maar zelfs 3 schermen tegelijkertijd kunt aansluiten. Dit is dan ook de reden dat hij zakelijk veel wordt gebruikt, want op 2 monitoren werken is echt een gouden standaard aan het worden. Bovendien kun je op die manier ook stuk meer multitasken, waarmee de baas alleen maar blij is. In dezelfde tijd kun je dan een betere prestatie neerzetten. Aan de voorkant zitten ook nog eens 2 USB aansluitingen zodat flexwerkers direct hun USB stick of externe harde schijf erin kunnen doen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zo hoef je voor hen ook geen aparte laptop te bestellen.

Tevens zit daar ook nog een USB 2.0 aansluiting die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het opladen van apparatuur. Deze versie kan namelijk minder snel bestanden overdragen. Ook zit er aan de voorkant een knop om de LED verlichting in de kast aan te zetten zodat de computer cool verlicht wordt. Natuurlijk zit er ook een headset en microfoon aansluiting zodat je kunt (video) bellen met collega’s of klanten. Aan de achterkant zitten ook nog eens 6 extra USB aansluitingen zodat je super veel randapparatuur kunt aansluiten. Ook vind je hier de VGA, HDMI en Display port aansluiting voor de verschillende monitoren. Dit is bewust aan de achterkant, zodat je kabels makkelijk kunt wegwerken.

bovenaanzicht zakelijke computer
Bovenaanzicht met beschikbare poorten

Ook zit hier nog een ethernetpoort voor het verbinden van de computer met het netwerk. Meestal heb je dit niet nodig, maar als je echt veel van het internet vraagt dan is het wel verstandig voor de hoogste snelheid. Deze computer is namelijk uitgerust met WIFI waardoor medewerker draadloos verbonden kunnen worden op normale snelheid met het netwerk van jouw bedrijf.

Waarom juist deze computer zakelijk inzetten?

Een van de grootste voordelen van deze zakelijke computer is toch wel de Intel Core i3-12100 is toch wel de grote rekenkracht waarover hij beschikt. Het is het neusje van de zalm op het gebied van i3 processoren met 6 kernen. Hij haalt namelijk een snelheid van 6 x 3.3 – 4.3 GHZ. Daarnaast beschikt hij ook over 8GB RAM werkgeheugen wat tegenwoordig toch voor de meeste programma’s en browser ook wel echt nodig is. Hij leent zich dus prima voor het draaien van meerdere softwareprogramma’s tegelijkertijd en je kunt makkelijk switchen tussen verschillende systemn

EEn complete computerset zodat je direct aan het werk kunt!

Daarnaast heeft hij een opslagcapaciteit van 250 GB. Het is een SSD schijf waardoor hij ook super snel opstart. Eerder naar kantoor komen om de computer aan te zetten is dus niet langer meer nodig. Daarnaast beschikt hij over alle gebruikelijke aansluitingen. Ook kun je de harde schijf en het werkgeheugen op termijn uitbreiden, mocht je meer opslag of rekenkracht nodig hebben.

Samenvatting Zakelijke computer met beeldscherm toetsenbord en muis


Deze zakelijke computer voldoet aan de basis behoefte van iedere medewerker of ondernemer. Je hebt rekenkracht en snelle prestaties, maar ook voldoende opslag. Daarnaast zit alles er bij van een beeldscherm tot een toetsenbord en muis.

8Expert Score
Zakelijke computer met beeldscherm toetsenbord en muis

Start direct met werken met deze complete computerset!

Ontwerp
9
Prestaties
8
Gaming
6.5
Foto bewerking
6.5
Prijs
9
Waar kun je de Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro kopen?

Op dit moment is de Acer Veriton Essential Micro Tower S2680G I56208 Pro alleen te koop bij Coolblue. We hopen dat er in de toekomst meer winkels en webshops deze betaalbare PC voor dagelijks gebruik gaan verkopen.

Wat zijn de belangrijkste specificaties?

Wij zetten de belangrijkste specificaties voor dit product voor je op een rij.

Processor (CPU): Intel Core i5 Hexacore 2,6 GHZ tot 4,4 GHZ
Opslag : 256 GB
Werkgeheugen (RAM): 8 GB UDIMMM DDR4 uitbreidbaar tot 64GB
Videokaart: Intel UHD Graphics 630

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general