WD My Passport externe harde schijf voor MAC computer

De WD My Passport externe harde schijf voor MAC computer is super dun en kan je overal mee naartoe nemen. Bovendien is hij voorzien van encryptie zodat je bestanden ook veilig zijn.
€99,99 Koop Nu
1

WD My Passport externe harde schijf voor MAC computer

Externe harde schijf 2 TB

De WD My Passport externe harde schijf voor MAC computers is een prachtig stukje vakwerk. Deze schijf is namelijk erg compact in zijn afmetingen, waardoor je hem gewoon in je tas of jaszak mee kunt nemen. Daarnaast kun je bij Western Digital ook software downloaden voor het beveiligen van bestanden tegen hackers, maar ook met een wachtwoord dat je zelf kiest. Mocht de schijf onverhoopt niet goed werken, dan is er zelfs software waarmee je het probleem zelf op kunt lossen.

Hij heeft een grootte van 2TB en dat is best veel voor een externe HDD. Gemiddeld gezien kan je hier ongeveer 200 tot 250 duizend foto’s op kwijt. Dit om je een idee te geven van de capaciteit. Backups nemen meestal wel wat meer ruimte in beslag, dus daarvoor is helaas geen gemiddelde te geven. Als je kijkt naar documenten dan kom je gemmideld gezien op miljoenen uit.

Veel opslag en beveiligingsmogelijkheden voor een lage prijs!

2

De voordelen van Western Digital

Pluspunten Western Digital

Een externe harde schijf zoals de WD My Passport externe harde schijf voor MAC beschikt over meerdere voordelen. Zo kun je via hun website handige software downloaden. Het ene programma is weer voor het opsporen van fouten, het beveiligen van de schijf zelf of het snel en goed formatteren van de schijf. Waar de andere software juist weer is voor het beveiligen van individuele bestanden.

Deze draagbare schijf kan je dus zowel zakelijk alsmede particulier gebruiken. Voor het maken van backups is het niet makkelijk om te zeggen welk aantal je hierop kwijt kunt. Een schone installatie met wat bestanden neemt al snel 20 GB in beslag. Echter als je de computer al jaren gebruikt kan dit zomaar oplopen tot 100 GB of meer. Het is ook maar net waarvan je een backup wil maken. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld belangrijke documenten te kopiëren naar deze schijf. Of de schijf daar standaard voor te gebruiken. Zo heb je overal toegang!

3

Snelheid en formaat

Eenmalige investering

Door de USB C aansluiting is de WD My Passport externe harde schijf voor MAC ook nog eens super snel. Deze aansluiting zorgt ervoor dat in seconden groote en kleine bestanden kunnen worden geschreven en gelezen. In de praktijk merk je dus niet snel dat het minuten of langer duurt, waardoor dit merk zich wel weet te onderscheiden in deze prijsklasse. Ook voor backups is hij zeer geschikt, want hij kan tot wel 5 GB per seconde overdragen. Het maken van een backup hoeft dus in de praktijk niet langer te duren als een paar minuten. Als je foto’s of andere bestanden gaat overzetten dan kost dit slechts een paar seconde.

WD My Passport externe harde schijf voor MAC computer

Het formaat is ook wel erg fijn. Je kunt dit namelijk overal mee naar toe nemen, want het neemt praktisch geen ruimte in beslag. Hij is nog geen 11 CM hoog dus je zou hem theoretisch ook in de zak van je vest of jas kunnen meenemen. Bovendien is hij makelijk aan te sluiten op je iMac of Macbook.


4

Onze bevindingen over de WD My Passport externe harde schijf voor MAC computer

Het cijfer dat wij geven

Wij vinden dat de WD My Passport externe harde schijf voor MAC zeker een 7,7 verdiend in ons opzicht. In de praktijk weet hij zijn verwachtingen waar te maken en ook echt snel te werken. Het enige minpuntje vinden wij toch wel dat hij van “goedkope” materialen is gemaakt. Je moet dus echt voorzichtig ermee omgaan om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Hij is niet 100% shockproof dus zorg dat je hem altijd rustig neerlegt.

Wel is hij makkelijk in zijn gebruik en met de software beveilig je bestanden ook in een mum van tijd. Vooral voor mensen die het zakelijk gebruiken is dat super handig. Naast encryptie beschikt hij ook over de mogelijkheid om een wachtwoord in te stellen. Dit zorgt ervoor dat als de schijf gejat wordt je gegevens niet op straat liggen.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general