WD Elements SE Portable SSD 1TB – Duo Pack

WD Elements SE Portable SSD 1TB - Duo Pack beschikt over 2 schijven van 1 terrabyte. Daarnaast zijn ze extra licht waardoor je ze makkelijk kunt nemen. Het werkt met Plug & play dus er is geen software nodig. Met de bijgeleverde USB kabel sluit je hem op iedere computer of laptop aan.
€249,98 Koop Nu
1

WD Elements SE Portable SSD 1TB – Duo Pack

Wat is WD Elements SE Portable SSD 1TB?

De WD Elements SE Portable SSD 1TB set bestaat uit 2 harde schijven van maar liefst 1 terrabyte. Hiermee heb je altijd een backup van je backup of gewoon wat extra ruimte voor oude gegevens. Daarnaast zijn dit een van de beste SSD schijven op de markt omdat ze schokbestendig zijn. Je kunt ze dus stoten of laten vallen zonder dat er schade ontstaat. Natuurlijk moet je hem niet van 5 meter hoog laten vallen 😉

Je kunt deze externe schijf gebruiken voor Windows en Mac OS. Daarnaast is het ook mogelijk om een backupfunctie aan te zetten. Dit is super handig, want wanneer je hem aansluit op een PC of laptop dan maakt hij automatisch backups. Ook kun je hem altijd aan de computer of laptop laten liggen voor het opslaan van bestanden. Zo zorg je ervoor dat de PC of notebook op hoge snelheid kan blijven werken.

Krijg niet 1 maar zelf 2 SSD schijven voor een super scherpe prijs!

2

SSD schijven van 1 TB of meer…

Waarom kiezen voor Western Digital ?

SSD schijven van 1 TB of meer zoals de WD Elements SE Portable SSD 1TB kunnen worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Het voordeel van Western Digital is dat zij er ook nog eens voor zorgen dat er hoogwaardig materiaal wordt gebruikt. Dit betekend dat deze SSD schijf wel een tegen een stootje of shock kan.

In de meeste gevallen wordt een schijf die groter is als 1TB gebruikt voor het opslaan van films en series bij thuisgebruik. Natuurlijk kun je hem ook zakelijk inzetten voor bijvoorbeeld het opslaan van klantgegevens of voor het maken van software backups. Vaak wordt hij ook gebruikt om mee te nemen. Hij is lekker licht in gewicht en je hebt geen externe voeding nodig. Als je naar een klant toe gaat heb je alle gegevens altijd bij de hand!

3

WD Elements SE Portable SSD 1TB – Duo Pack online kopen

Alle voordelen op een rij

De WD Elements SE Portable SSD 1TB SSD schijf is er voor zowel de zakelijke als de particulieren klant. Door de keuze van hoogwaardig materiaal heeft hij een lange levensduur. Daarnaast is 2 TB super veel opslag en voor de meeste mensen meer als genoeg om 5 jaar mee vooruit te kunnen. Tevens is het geen harde schijf, maar een SSD schijf dus hij werkt ook nog een super snel. Je kunt tot wel 400 MB per seconde lezen en schrijven. In een mum van tijd heb je dus jouw gegevens op deze schijf staan. En zo blijft er ruimte op de computer of laptop over voor snelle prestaties.

WD Elements Portable SSD 1TB -2 stuks

Naast dat hij meer als genoeg ruimte biedt voor alle bestanden wordt hij ook als erg licht ervaren. Je kunt hem dus overal in je zakken meenemen of in een rugzak zodat je overal toegang hebt tot deze bestanden. Daarnaast is hij ook een stuk sneller als je veel bestanden over wil gaan zetten als de reguiliere externe schijven. Het is plug en play dus er is geen aparte software benodigd voor het overzetten van gegevens. Je kunt direct aan de slag!


4

Dit is onze mening

Samenvatting WD Elements SE Portable SSD 1TB

Wij kunnen met trots zeggen dat de WD Elements SE Portable SSD 1TB duo pack ons meest gebruikte artikel is. Ons team is internationaal actief en wij slaan honderden bestanden per dag op deze schijven op. Niet alleen omdat de snelheid zo snel is, maar ook omdat we het overal mee naar toe kunnen nemen. Toen de corona pandemie kwam hadden we alles op schijven staan en konden onze medewerkers vanuit huis werken.

Echter kun je hem natuurlijk ook voor prive doeleinden gebruiken zoals het opslaan van films, series of muziek. Nu mag je dit officieel niet downloaden, maar we weten toch dat dit gebeurd. Officieel heeft deze schijf nog geen ondersteuning voor consoles, maar er zijn op het internet wel enkele succesverhalen te vinden. Daarnaast is het ook een prima schijf voor het opslaan van PC games.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general