WD 2TB my passport

De WD 2TB my passport is een van de meest verkochte externe harde schijven in Nederland. Hij heeft namelijk precies genoeg opslag voor games of voor schoolwerk. Met 2 TB heb je best veel tot je beschikking! Daarnaast is hij compact ontworpen waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Ook ideaal voor flexwerkers die hun werk mee naar huis nemen
€72.90 Koop Nu
1

WD 2TB my passport

2 terabyte externe harde schijf

De WD 2TB my passport is een schijf die je bij steeds meer mensen ziet. Je hebt namelijk voldoende opslag voor games, maar het is ook een compacte harde schijf. Veel mensen gebruiken deze dus ook om op school de gegevens op te slaan van de computer. Vervolgens kunnen ze deze thuis weer verder bewerken en aanvullen. Het is een plug en play model wat op bijna iedere computer, laptop , Chromebooks of iMac werkt. Hij is vandaag de dag in verschillende kleuren te krijgen, waardoor hij voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast zijn je gegevens ook super veilig op deze schijf omdat hij over een 256 Bit AES beveiliging beschikt. Ook is hij simpel in zijn gebruik en zonder technische kennis kun je hier ook mee overweg. Western Digital heeft namelijk handige softwaretools voor bijvoorbeeld het automatisch maken van backups, maar ook het maximale uit je externe harde schijf halen. Eventueel zou je er ook voor kunnen kiezen om de schijf met een wachtwoord te beveiligen. Zo ben jij echt de enige die op de schijf bestanden kan bekijken en toevoegen.

Voor een betaalbare prijs jarenlang plezier!

2

Ga voor echte kwaliteit

Het merk Western Digital

Wij als team zijn echt te spreken over de kwaliteit van het merk Western Digital (WD) en hebben toevallig ook de WD 2TB my passport in gebruik. We hebben namelijk een team met meerdere medewerkers die ook allemaal extern werken. De een heeft voldoende aan deze 2 terabyte en de ander gaat toch liever voor nets iets meer. Wij gebruiken hem voornamelijk voor documenten en bestanden, maar ook wel een paar games. Inmiddels zit de schijf nog niet eens op 30% vol want het is echt veel opslag die 2 terabyte. Bij normaal gebruik duurt het jaren voordat je dit echt helemaal vol krijgt.

Wat wij zo fijn vinden is de extra software die het bedrijf biedt. Hiermee kun je heel makkelijk de schijf beveiligen zodat de gegevens niet zomaar in andermans handen komen. Daarnaast is het ook heel gebruiksvriendelijk. Want je kunt er zelf voor kiezen of je om de paar dagen, weken of maanden een backup van je PC wil maken. Het is wat dat betreft dus ook een hele makkelijk externe harde schijf. Zeker voor de mensen die niet helemaal thuis zijn met dit soort dingen. Daarnaast is de materiaalkeuze ook goed en krijg je 3 jaar garantie van het bedrijf.

3

De kracht van WD Software

Automatiseer backups en meer

Bij de WD 2TB my passport kun je ook gebruik maken van verschillende software tools. Zo kun je met WP discovery software een wachtwoord instellen op de harde schijf of een gedeelte van de schijf. Dit zou je ook kunnen doen met de nieuwe WP security software die net iets eenvoudiger te begrijpen is voor de mensen zonder technische kennis. Daarnaast hebben ze ook speciale software voor het maken van een backup van de gehele computer, laptop of chromebook.

Western Digital externe harde schijf

Echter kun je ook een echte backup maken zoals het hoort met True Image. Deze speciale software zorgt ervoor dat je een backup maakt van Windows en alle instellingen en niet alleen de bestanden. Mocht je laptop of computer onverhoopt kapot gaan, dan kun je met een image binnen een paar minuten tot paar uur weer precies verder gaan waar je gebleven was. Het is een beetje afhankelijk van de grootte van een image / de prestaties van een computer of laptop hoe snel dit gebeurd.


4

Ons cijfer voor de WD 2TB my passport

Samenvatting

Eerlijk is eerlijk wij zouden de WD 2TB my passport een 7 geven. Hij is lekker compact en eenvoudig in zijn gebruik en dan ook nog eens scherp geprijsd. Echter heeft het merk ook wel SSD schijven te koop voor een kleine meerprijs waarbij je profiteert van nog meer snelheid. Het is maar net of je hierin wil investeren of niet. De meeste mensen gebruiken het incidenteel en dan is deze schijf zeker meer als voldoende.

Wat wij persoonlijk erg fijn vinden is dat hij ondanks zijn lichte gewicht toch ook wel stevig gebouwd is. Hiermee bedoelen wij dat hij best wel tegen een stootje kan. Echter wil dat niet zeggen dat je hem van 10 hoog naar beneden kunt gooien. Daarnaast is hij te gebruiken op meerdere OS systemen dus niet alleen voor Windows of Mac, maar ook voor Chrome OS. Dit is best uniek en past helemaal binnen het tijdsbeeld.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general