Trust Mauro betaalbare USB Headset

De Trust Mauro betaalbare USB Headset is geschikt voor particulieren en bedrijven. Veel bedrijven gebruiken deze headset om videovergaderingen te houden en verstaanbaar te zijn. Daarnaast kun je ook via de computer bellen en ook daar blinkt deze headset in uit. Hij beschikt ook over een handige volumeregelaar.
€22,99 Koop Nu
1

Trust Mauro betaalbare USB Headset

Headset met microfoon voor computers en laptops

De Trust Mauro betaalbare USB Headset doet niet onder van zijn conccurenten. Het volume is meer als voldoende wanneer je de computer gebruikt voor videobellen of vergaderingen waarbij je wil luisteren en spreken. Daarnaast ben je zelf ook hoorbaar door de buigbare microfoon die je aan de zijkant ziet. Deze is luid en duidelijk hoorbaar zonder dat je last hebt van ruis.

Hij wordt voornamelijk door bedrijven gebruikt omdat hij compact en licht in zijn gewicht is. Je voelt het niet of nauwelijks dat je hem ophebt. Toch is het een goede manier om gecontreerd te kunnen bellen en vergaderen. Je hebt namelijk geen last van je collega’s op de achtergrond en ook de klant hoort dit niet. Ook zijn er veel gamers die kiezen voor deze headset gezien de gunstige prijs en kwaliteit verhouding.

Betaalbare prijs voor een degelijke headset

2

Wat zijn de voordelen van deze goedkope headset?

De voordelen van deze goedkope headset

Wij vinden dat de Trust Mauro betaalbare USB Headset meerdere voordelen heeft. Allereerst hoor je het geluid goed en je bent ook goed hoorbaar voor andere mensen door de microfoon. Daarnaast beschikt hij over een volumeregelaar die op de kabel bevestigd zit. Met een wieltje kun je zelf het volume van zowel de microfoon als het geluid bepalen. Daarnaast zit er ook nog een switch knop op om het hele geluid te dempen.

Het is een van de weinige headsets die werkt met een USB aansluiting. Dit maakt het gebruik heel makkelijk, want je hoeft hem enkel in de computer of laptop te steken. Het installeren van software is namelijk niet nodig. Veel mensen hebben namelijk in de groene aansluiting al een speakersetje zitten voor het luisteren van muziek. Deze is dan vaak bezet en dat is het voordeel van USB deze kun je er gewoon naast aansluiten. Je hoeft dus niet iedere keer kabel erin en kabel eruit te doen.

3

Welke kenmerken beschikt hij over?

Dit zijn de belangrijkste kenmerken

Het belangrijkste kenmerk van de betaalbare Trust Mauro USB Headset is toch wel het goede volume wat hij kan halen. Dit geluid is namelijk heel goed hoorbaar en dat lees je ook terug in meerdere reviews. Natuurlijk zit hier niet echt een bass in voor dit geld, dus voor het luisteren van muziek raden wij PC speakers aan. Daarnaast is de bediening heel eenvoudig. Veel mensen weten niet hoe ze dit via de computer doen. Trust heeft heel slim ervoor gekozen om een volumeregelaar aan de kabel te maken. Hiermee kun je ook de microfoon harder en zachter zetten. Eventueel zit er zelfs een fysieke schuifknop op om het geluid helemaal uit te zetten.

Deze headset heeft een gunstige prijs en is bij bijna iedere winkel en webshop voor dezelfde prijs verkrijgbaar. Ook bedrijven die dagelijks deze headset gebruiken zijn er lovend over. Heel veel mensen hadden namelijk niet zo’n hoge kwaliteit verwacht gezien het lage prijskaartje. Dit is dus mooi meegenomen!


4

Onze professionele beoordeling over de Trust Mauro betaalbare USB Headset

Het eindoordeel van de Trust Mauro betaalbare USB Headset

Bij Pcbetalbaar zijn wij het unaniem eens dat deze betaalbare headset zeker een 7 ontvangt. Gezien de lage prijs voldoet hij precies aan de verwachtingen. Echter zijn er ook veel mensen die dit resultaat niet hadden verwacht en ook dit kunnen wij begrijpen. Het is een headset die niet een simpel geluid geeft zoals de oordopjes voor een telefoon. Hij zit echt wel een paar niveau’s hoger. Daarnaast is de volumeregelaar en dempknop ook zeker een welkome en handige aanvulling.

De lengte van de kabel is 2.5 meter en dat ligt toch 1 meter boven het gemmidelde. Hierdoor heb je er geen last van dat hij los raakt van de computer of laptop. Bovendien is ook de kwaliteit van de microofoon erg goed. Je hoort geen ruis, maar wanneer het hard regent of er rijden veel auto’s voorbij dan hoor je dit wel enigzins. Echter kun je ook geen noise canccelling headset verwachten voor deze prijs.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general