Best beoordeeld

Trust GXT 980 Redex Draadloze Gaming Muis

Bepaal zelf hoe snel de muis reageert met de instelbare DPI button.
Daarnaast zijn er ook instelbare duimknoppen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Muis

De Trust GXT 980 Redex Draadloze Gaming Muis is een ideale muis die je kan gebruiken om mee te gamen. Natuurlijk kun je hem ook voor andere mogelijkheden gebruiken, maar het is een gaming muis. Het voordeel van deze muis is het feit dat je hem kan gebruiken voor linkshandige mensen, maar ook voor rechtshandige mensen. Op die manier kan iedereen op een eenvoudige manier gebruik maken van deze muis.

De muis beschikt over 200 tot 10.000 DPI. Hierdoor kun jezelf bepalen hoe snel je de cursor over je beeldscherm wilt laten vliegen. 200 DPI is het langzaamst en 10.000 het snelst. Het is ontzettend handig dat je dit kan aanpassen omdat je hierdoor voor elk spel een andere aanpassing kunt doen. Het ene spel zal je een veel snellere cursor nodig hebben dan voor het andere spel.

De muis is een maat S muis. Daardoor is hij niet alleen geschikt voor computers, maar ook voor laptops! Dit zorgt ervoor dat hij op een makkelijke manier in de hand ligt zonder enige problemen. Kleine handen kunnen makken gebruik maken van deze muis. De maten kun je op het internet vaak vinden. Vanuit daar kun je kijken welke maat muis jezelf fijn zal vinden.

Trust GXT gaming accessoires

Waarom deze gaming muis?

De vraag is dan al snel gesteld waarom je voor de Trust GXT 980 Redex Draadloze Gaming Muis zal kiezen. De voornaamste reden zal zijn dat de muis erg snel is. Doordat je de snelheid ook nog eens in kan stellen, wordt het veel makkelijker om goed te gamen. Je voorkomt op die manier dat de muis te langzaam kan zijn voor de game die je speelt. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van deze muis, omdat het een links en rechtshandige muis is. Je zal niet van muis hoeven wisselen als iemand linkshandig is.

Deze gaming muis krijgt een dikke 9,8 en is bij heel wat online winkels verkrijgbaar!

De muis is verder voorzien van verlichting. Hierdoor kun je op een vrij eenvoudige manier gebruik maken van de muis als het donker is. Doordat de verlichting duidelijk is, kun je altijd precies zien wat je aan het doen bent. Verder is de muis precies de goede grote omdat hij in maat S komt. Je kan de instelling van de muis zelf aanpassen, waardoor het een makkelijke muis is om persoonlijk te maken.

Game muis Trust GXT 980

Tips voor de aankoop

Waar opletten bij het kopen van een gaming muis?

Voordat je de Trust GXT 980 Redex Draadloze Gaming Muis, wil je wel weten waarom deze muis goed zal zijn. Per muis kan er veel verschil tussen zitten. Het is dan ook belangrijk dat je hiernaar kijkt.

 • Heeft de muis verlichting?
 • Is de muis voor rechts of linkshandige mensen?
 • Hoe snel is de muis?
 • Welke maat heeft de muis?
 • Hoe ligt de muis in de hand?
Bij het kopen van een online product kun je het beste de producten met elkaar gaan vergelijken. Dit kun je doen door de vergelijkingsmogelijkheden op een site te gebruiken.

Totale score Trust GXT

Trust GXT 980 Redex Draadloze Gaming Muis

De totale score van de Trust GXT 980 Redex Draadloze Gaming Muis is uitstekend. De muis is eigenlijk bijna perfect. Bij het gebruiken van deze muis kun je het maximale uit de je game halen. Dit komt door de snelheid van de muis en de het makkelijke bewegen van de muis. Je zorgt er met deze muis voor dat het gamen nog leuker wordt dan dat het oorspronkelijk voor je was. De muis kan door iedereen gebruikt worden doordat hij voor links en rechts handige mensen te gebruiken is.

Pluspunten:

 • Verlichting in de muis
 • Snelheid aan te passen van 200 tot 10.000 DPI
 • Links en rechtshandige muis
 • Makkelijk in te stellen
 • Draadloos

Minpunten :

 • Geen gewichten voor de juiste balans
 • Kan als klein worden ervaren door de maat S

Eindscore : 9,8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general