Trust gxt 322 headset goedkoop

De Trust gxt 322 headset goedkoop is een stoere headset voor jongens en meisjes. Hij beschikt over een fijne pasvorm met de zachte oorkussens. Bovendien werkt hij met een draad, waardoor het opladen van een headset verleden tijd is. Daarnaast is hij licht in zijn gewicht. Tijdens het werken of gamen voel je dus bijna niet dat je een headset draagt. Daarnaast zit er een wieltje op voor het volume.
€49,85 Koop Nu
1

Trust gxt 322 headset goedkoop

PC en game headset

De Trust gxt 322 headset goedkoop is een aanrader voor jong en oud. Voor mensen met een laag budget onder de 100 euro is dit een van de beste keuzes. Hij is namelijk niet draadloos, wat juist meer vrijheid geeft. Er wordt namelijk een lange 3.5mm jack kabel bijgeleverd die je op de PC of notebook kunt aansluiten. Veel mensen kiezen voor draadloos, maar vergeten hem op te laden of hij gaat gewoon te snel leeg. Daarom zijn wij echt een voorstander van de headsets met een kabel.

Een ander groot voordeel van een headset met draad is toch ook wel dat het geluid veel beter is. Met een draadloze merk je toch altijd enigszins een vertraging en die kan nog wel eens gaan happeren. Het klinkt misschien oldskool, maar alles met draad werkt een stuk soepeler en je kunt er op rekenen. Of dit nu een muis is of headset dat maakt eigenlijk niet uit.

Betaalbaar een gaming headset kopen!

2

Voordelen van een headset met draad

Headset zonder accu

Wij vinden de Trust gxt 322 headset goedkoop eenvoudig in zijn gebruik. Hij beschikt namelijk over een 3.5mm jack draad die je op de computer of laptop eenvoudig aan kunt sluiten. Aan de kant van de computer kun je ervoor kiezen of je de microfoon ook aan wil sluiten. Er zitten dus aan die kant 2 uiteindes omdat de een wel een microfoon gebruikt en een ander niet. Als je liever een studio microfoon gebruikt dan zet je deze op tafel en sluit je de headset alleen met het groene kabeltje aan.

Het merk Trust maakt al tientallen jaren betaalbare randapparatuur voor computers en laptops. Je zou het dus wel een betrouwbaar merk kunnen noemen. De pasvorm van deze headset is wat ons betreft ook erg fijn. Vooral de zachtheid van de materialen verbaasd ons enorm. Desalniettemin zou je dan ook denken dat je snel gaat zweten, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Ook in de zomer is hij erg licht in zijn gewicht en je zweet pas als het heter is als 25 graden celcius.

Game headset met draad
3

Gamen met deze PC headset

Gaming headset

Trust gxt 322 headset goedkoop is ideaal voor gamers met een laag budget. Hierbij maakt het niet uit dat hij niet draadloos is want op steeds meer speakers kun je hem zo inpluggen. Ook op consoles kun je hem dan makkelijk gebruiken, want in de PS5 en Xbox Series controller zit een gaatje aan de bovenkant waardoor de kabel niet eens lang meer hoeft te zijn. Daarnaast zorgt het legermotief er juist voor dat hij geschikt is voor de stoere jongens en meisjes.

Bovendien zit er ook een best krachtige bass functie in. Dit betekend dat je tijdens het gamen ook direct kunt handelen op de knallen die je hoort. Hoe beter deze hoorbaar zijn, hoe sneller je voor de vijand kunt ontwijken. Daarnaast kun je de microfoon ook buigen, waardoor je altijd luid en duidelijk te verstaan bent.


4

Het oordeel van ons team over de Trust gxt 322 headset goedkoop

De eindscore van de Trust gxt 322

De Trust gxt 322 headset goedkoop krijgt van ons 6,4. Voor deze prijs kun je realistisch gezien niet alle functionaliteiten ervaren. Maar voor deze prijs krijg je wel waar voor je geld aangezien hij een extra boom/bass functie heeft in het geluid. Dat zorgt toch voor een intensere beleving tijdens het gamen. Hij zit ook gewoon ontzettend fijn omdat hij ligt is en op de juiste plekken zachte materialen heeft. Je mist alleen de noise cancceling functie ook wel ruisonderdrukker genoemd. Hiermee worden achtergrondgeluiden gefilterd en dan horen andere bijvoorbeeld geen auto’s voorbij rijden of een stoel rollen. Al met al is het wel echt een van de beste onder de 75 euro.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general