Best beoordeeld

TP Link RE 450 Wifi repeater

De TP Link RE 450 Wifi repeater kun je gebruiken voor zowel draadloos alsmede bedraad internet overal in huis. Geniet van een hoge snelheid internet!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Wifi Versterkers

De TP Link RE 450 Wifi repeater is een van de meest verkochte modellen van dit merk. Dit komt niet alleen door de betaalbare prijs, maar voornamelijk de kwaliteit. Hij beschikt namelijk over 3 antennes waarmee je het signaal goed door het huis of pand heen kunt verspreiden. Bovendien heb je zo een goed bereik op zowel je laptop, gamingconsole of andere apparaten. Ook kun je ervoor kiezen om een kabel aan te sluiten, zodat je profiteert van het allersnelste internet op je computer .

Als je het vergelijkt met andere wifi versterkers in deze prijsklasse dan zie je al snel dat je de beste te pakken hebt. Om een voorbeeld te noemen haalt hij geen 1100. maar maar liefst 1300 mbit per seconde op het 5 GHZ netwerk. Aan de hand van de LED verlichting op de repeater kun je zien waar je hem het beste kunt plaatsen. Stop hem gewoon op verschillende plekken in het stopcontact en je ziet een duidelijke indicatie van het bereik op het apparaat zelf. Zo haal je er gegarandeerd het maximale uit!

Wat kun je met een Wifi repeater?

Met de TP Link RE 450 Wifi repeater zorg je ervoor dat op de plekken waar je geen tot weinig bereik hebt qua internet het toch gaat werken. Dit apparaat plaats je als het ware tussen het apparaat met een zwak of geen signaal en de router in. Zodoende zorgt hij ervoor met de antennes dat je toch kunt genieten van een snelle internetverbinding in die ruimte. Je merkt echt een wereld van verschil tijdens het bingen van series en films, maar ook tijdens het gamen. Het vraagt maar een kleine eenmalige investering, waar je jarenlang plezier van hebt.

Dit apparaat zorgt er dus voor dat je ook kunt internetten op plekken in huis waar dit eerst niet ging. Zo blijf je mobiel, ook als je jouw laptop of smartphone meeneemt naar een andere plek. Ook zit er een LAN poort op waarmee je de afstand van de bekabelde verbinding kunt verkleinen. Zodoende ligt er niet een lange kabel door heel het huis heen die je bijna niet weggewerkt krijgt. Het kost even wat tijd om de beste plek te vinden, maar je geniet hier echt jaren van!

Een betaalbare oplossing om overal in huis te kunnen internetten

Achterzijde TP-Link RE450 wifi versterker voor in huis

Let goed op deze punten

Een aantal tips

Vandaag de dag zijn we meer online als offline en dan is de TP Link RE 450 Wifi repeater toch wel echt onmisbaar. Echter zijn er wel een aantal dingen waarop je moet letten :

  • Beschikt de Wifi repeater ook over 1 of meerdere LAN poorten voor een bekabelde verbinding?
  • Wat is de snelheid van het 2.4 en 5 GHZ netwerk?
  • Zijn er verschillende antennes zodat het signaal optimaal verdeeld kan worden?
  • Zit er een WLAN beveiliging op ?
Naast een goed bereik dat je kunt verdelen met antennes is veiligheid ook belangrijk. Let dus goed op de WLAN beveiligingsmogelijkheden.

Ons eindcijfer

De TP Link RE 450 Wifi repeater krijgt een 7,8

Wij vinden dat de TP Link RE 450 Wifi repeater zeker een 7,8 verdient. Dit omdat hij een super snel 5 gigahertz netwerk heeft. Zo snel dat je dit geen 2x in dezelfde prijsklasse tegenkomt. Bovendien zijn er 3 antennes waardoor je het signaal ook goed kunt verdelen. Het enige minpunt is dat als je echt meer als 10 apparaten erop gaat gebruiken de snelheid plat gaat. Dit apparaat is dus alleen te gebruiken in normale huishoudens, maar niet in villa’s of grote gezinnen.

Pluspunten:

  • Het snelste 5GHZ netwerk in deze prijsklasse
  • Verschillende antennes zodat het signaal goed verdeeld kan worden
  • Handig LED lampjes die laten zien hoe sterk het signaal is wat de Wifi versterker binnen krijgt
  • LAN poort voor het aanleggen van een bedraad en super snel netwerk

Minpunten :

  • Afhankelijk van het aantal apparaten dat je gebruikt kan deze repeater veel snelheid in beslag nemen.

Eindscore : 7,8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general