Best beoordeeld

TP Link deco m4 mesh wifi

De TP Link deco m4 mesh wifi bestaat uit 3 versterkers voor een vaste lage prijs. In totaal kun je wel meer als 40 apparaten verbinden op dit wifi netwerk. Bovendien beschikt hij voor de veiligheid ook over een virusscanneer. Gasten en vrienden hoeven dus niet bang te zijn dat zij een virus krijgen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #6 in category Wifi Versterkers

De TP Link deco m4 mesh wifi is een van de meest verkochte wifi versterker sets van 2022. Dit omdat hij kwaliteit weet te bieden, maar ook nog eens betaalbaar is. Het is de ideale set om bijvoorbeeld op meerder verdiepingen een goede wifi verbinding te maken. Echter kan je hem ook gebruiken voor meerdere ruimtes als je bijvoorbeeld een gelijkvloerse woning hebt. Een van de grootste voordelen is toch ook wel dat je met 40 apparaten of meer tegelijkertijd gebruik kunt maken van dit apparaat.

Dit zorgt er dus niet alleen voor dat je hem kunt gebruiken voor je slimme thermostaat, maar ook op laptops en mobiele telefoons. Daarnaast beschikt hij over de MU-MIMO techniek die ervoor zorgt dat de internetverbinding stabiel blijft. Ook heeft hij nog een ingebouwde virusscanner waarmee je gegevens dus ook veilig zijn. Bovendien kun je zo ook een netwerk voor je gasten maken als je deze punten zakelijk wil gaan gebruiken.

< class="mt0 mb10 font200" style="color:#111;"> 3 pack wifi versterker

Het TP Link deco m4 mesh wifi is een 3 pack aan wifi versterkers. Je kunt ze dus op verschillende plekken in huis een goede verbinding maken. Eventueel kun je ze ook gebruiken om in een tuin of op meerdere verdiepingen gebruik te maken. Het voordeel van een 3delige set is dat je een stuk minder betaald. Daardoor kun je dus veel besparen en bovendien genieten van een goede internetverbinding overal in huis. Wat je overhoud is extra en je hebt er niet snel teveel hoor, want in ieder huis zitten wel stoor factoren.

De dekking kan wel tot 260 meter bieden, wat boven het gemiddelde van andere merken in deze prijsklasse ligt. Daarnaast kun je op deze wifi versterkers ook nog eens ouderlijk toezicht instellen. Als je wil dat kinderen sommige sites niet bezoeken dan blokkeer je ze, maar ook kun je hun surf gedrag gewoon in de gaten houden. Gemiddeld gezien haalt hij een snelheid van 1167 megabyte per seconde.

Veel kwaliteit voor weinig geld

Wifi versterker in huis

Aandachtspunten

De belangrijkste aandachtspunten

De belangrijkste aandachtspunten voor het kopen van een wifi versterker zoals de TP Link deco m4 mesh vindt je hieronder:

 • Hoeveel apparaten kunnen er gelijktijdig op de wifi versterker worden aangesloten?
 • Wat is het bereik van de versterker?
 • Hoe werkt de installatie?
 • Last but not least wat is de snelheid
Een wifi versterker koop je voor jaren. Dus kijk en vergelijk!

TP Link deco m4 mesh wifi cijfer

Wij geven de TP Link deco m4 mesh zeker een 7,8. Dit is omdat hij gewoon echt veel apparaten tegelijkertijd kan bedienen, maar ook op een hoge snelheid. Daarnaast beschikt hij over WIFI 5, dat is meer als voldoende voor de meeste, maar vandaag de dag is het ook mogelijk om WIFI 6 te gebruiken. Al met al dus een dikke voldoende!

Pluspunten:

 • Snelheid die oploopt tot meer als 1 Gigabyte per seconde
 • Verbind wel 40 tot 100 apparaten met deze versterker
 • Virusscanner voor het veilig houden van de gevoelige gegevens
 • Ouderlijk toezicht zodat je weet wat je kinderen doen
 • Switchen tussen deze versterker gaat naadloos
 • Niet altijd de snelste, maar zeker wel de meest stabiele verbinding voor continue dezelfde snelheid

Minpunten :

 • Helaas wordt WIFI 6 nog niet ondersteund
 • Geen LAN mogelijkheden

Eindscore : 7,8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general