Toetsenbord nieuws week 24

Toetsenbord nieuws week 24

Het toetsenbord nieuws van Juni bevat alles wat je moet weten over de verkrijgbare toetsenborden voor computers, laptops en tablet. Daarnaast nemen wij ook de extra functies met je door zoals een betere grip of grotere toetsen. Tevens laten we je ook zien wat de prijzen zijn en/of er een goede prijs en kwaliteit verhouding is.

De beste toetsenborden van deze maand!

In week 24 hebben we de 3 beste toetsenborden aan onze website toegevoegd. Wij hebben gekozen voor 2 Windows toetsenborden en 1 van Apple. Dit omdat niet iedereen dezelfde computer of tablet gebruikt.


1. Apple toetsenbord
Het Apple magic toetsenbord beschikt over een numeriek pad waardoor het een van de beste toetsenborden is voor zakelijke doeleinden. Veel mensen tikken een nummer nog wel eens verkeerd, maar met het numerieke pad is dit verleden tijd. Daarnaast is hij draadloos te gebruiken en Apple gebruikt nu eenmaal de beste materialen. Hierdoor ben je dus ook zo goed als zeker van een lange levensduur.2. Razer gaming toetsenbord
Als je ook in het donker wat wil kunnen zien dat is het gaming toetsenbord van Razer echt wat voor jou. Deze beschikt namelijk over RGB verlichte toetsen waardoor je geen extra lamp meer hoeft aan te zetten. Hij wordt ook nog eens geleverd met een muis waardoor je ook meteen die in huis hebt. Als je eenmaal gewend bent aan dit toetsenbord, dan wil je niets anders meer.

3. Corsair toetsenbord + muismat
Corsair heeft ervoor gekozen om naast een toetsenbord ook een goede muismat mee te leveren. Je doet immers niet alles alleen met het toetsenbord en een goede muismat zorgt ervoor dat je ook makkelijk de muis kunt bewegen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook een heleboel stress.


Keep in touch with us

Wij schrijven niet alleen nieuws over het toetsenbord, maar over nog veel meer onderwerpen. Alles wat met computers, laptops en randapparatuur te maken heeft vind je bij ons. De ene keer plaatsen wij een review en de andere keer weer een persoonlijke ervaring. Daarnaast maken we met regelmaat top lijstjes zodat jij weet wat de beste apparaten op dat moment zijn.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general