Best beoordeeld

Superwifi punt KPN

Het Superwifi punt KPN is voorzien van WIFI 6 de nieuwe standaard waarmee je nog hogere internetsnelheden kunt halen. Daarnaast werken deze Superwifi punten van KPN naadloos met elkaar samenl. Zo heb je in het hele huis een goed bereik!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #7 in category Wifi Versterkers

Het Superwifi punt KPN is een WIFI versterker die voorzien is van de nieuwste WIFI 6 technologie. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat je niet alleen een beter dekking hebt, maar hij vertraagt het netwerk ook een stuk minder. Je kunt meerdere Superwifi Punten van KPN verbinden via een app op je telefoon. De installatie stelt dus ook weinig voor en ook zonder technische kennis kun je ervoor zorgen dat je snel internet in huis hebt. De algehele snelheid van WIFI 6 is ongeveer 3x of meer zo groot en dat merk je!

Deze nieuwe techniek maakt gebruik van zowel hoge alsmede lage frequenties. Om het simpel uit te leggen heeft hij de kracht om meer dekking te bieden bij dikkere muren of plafonds. Ook kan deze versterker zijn snelheid beter behouden en goed verdelen over de verschillende apparaten in huis. Vroeger gebruikte we internet alleen op de computer. Echter vandaag de dag hebben we vaak ook een tablet, smartphone of smart apparatuur zoals een thermostaat en lampen. Er zitten dus meerdere apparaten op 1 netwerk. Daardoor wordt er dus ook steeds meer van de modem en versterkers gevraagd. Simpelweg omdat we meer apparaten gebruiken! Daar heeft hij gewoon de handjes van andere zoals deze Superwifi punten voor nodig.

Superwifi punt KPN

Wat is de kracht van deze versterker?

Wij vinden dat het Superwifi punt KPN zich echt weet te onderscheiden van andere WIFI versterkers. Allereerst beschikt hij over zogenaamde MESH techniek die ervoor zorgt dat de apparaten in huis en de Superwifi punten van KPN beter samen kunnen werken. Doordat ze beter samenwerken met elkaar krijgt iedereen ook genoeg snelheid. Voor een computer heb je vaak meer snelheid nodig als voor het bedienen van een slimme thermostaat. Deze techniek zorgt ervoor dat iedere apparaat krijgt wat hij nodig heeft. Hierdoor verdeel je de capiciteit slim. Daardoor profiteer je als gebruiker echt van en het is een wereld van verschil.

Als je hem gaat vergelijken met andere modellen in deze prijsklasse dan is hij wel 2 tot 3 keer zo snel. Dit komt omdat de meeste modellen niet over die eerlijke verdeling beschikken en alleen het signaal doorsturen. We gaan steeds meer slim werken en gebruiken in ons huishouden dus een eerlijke verdeling is vandaag de dag cruciaal. Zeker omdat alle apps en games ook steeds meer van het internet verwachten. Het is dus niet alleen handig voor het snel werken, maar ook voor het lag vrij gamen.

Mesh techniek en WIFI 6 voor een betaalbare prijs!

Wifi-versterker-KPN

Tips bij de aankoop

Let hierop voordat je ze koop

Om gebruik te kunnen maken van het Superwifi punt KPN moet je voldoen aan de volgende voorwaarden.

 • 2 Super WIFI punten werken als 1 netwerk samen.Daardoor hoef je niet opnieuw in te loggen of over te schakelen op een ander netwerk in huis. Doordat hij dezelfde naam blijft houden is het bereik optimaal.
 • De snelheid is afhankelijk van het aantal “slimme” apparaten dat je gebruikt in huis. Als je meer als 15 apparaten hebt, dan is een extra set van de KPN Superwifpunten niet weggegooid.
 • In de voorwaarden van KPN kun je lezen dat je ze direct thuis moet gaan installeren. Als dit niet lukt dan kun je op dit moment binnen 14 dagen na aankoop een gratis monteur laten langs komen. Daarna kost het €70 euro als een monteur langs moet komen. Heb je meerdere punten dan betaal je voor ieder kwartier daarna €17,50.
 • Kijk ook goed naar de apparaten die je in huis hebt. De versterker beschikt wel over WIFI 6, maar ook de apparaten moeten daarover beschikken. Dit om de maximale snelheid eruit te halen.
Software technische worden de KPN Superwifi punten met regelmaat geüpdatet. in de Mijn KPN app kun je precies zien hoeveel apparaten er verbonden zijn met het draadloze netwerk.

Dit cijfer geeft onze redactie

Eindbeoordeling Superwifi punt KPN

Al met al zijn wij erg te spreken over het Superwifi punt KPN. Hij is namelijk relatief betaalbaar en weet door WIFI6 ook echt zijn snelheid te behouden. Ook kan hij door net iets dikkere obstakels heen. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld een huis hebt met meerdere verdiepingen. Het enige minpuntje is dat is toch wel dat hij alleen voor KPN te gebruiken is.

Pluspunten:

 • Mits alle apparaten in huis beschikken over WIFI 6 kun je wel 10 of meer apparaten voorzien van een stabiele en snelle internetverbinding.
 • De MESH technologie zorgt voor een goede verdeling van de snelheid over de apparaten.
 • Eenvoudige installatie die voor (bijna) iedereen te begrijpen is in de Mijn KPN app. Ook kun je de installatie handleiding KPN Superwifi punten doornemen als je er niet uit komt.
 • Hij onderscheid zich van andere merken doordat er niet veel snelheid verloren gaat tussen de modem en versterker. Dit kan een snelheidsverschil van 2 tot 3 keer zo groot zijn!
 • In de praktijk bereiken veel mensen een goed signaal op 10-15 meter afstand.

Minpunten :

 • Enkel te gebruiken voor klanten van KPN
 • Bij een afstand van meer als 15 meter heb je echt meerdere KPN superwifi punten nodig. Heb je een groot huis of villa? Dan raden wij de TP Link RE650 aan want deze heeft een heel wijd bereik en is ideaal voor grotere huishoudens of kantoren.

Eindscore : 8,8

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general