Best beoordeeld

SteelSeries PrismCAPS RGB toetsen

SteelSeries PrismCAPS RGB toetsenbord
€ 94,90 Koop Nu
Table of Contents:
Ga terg in de tijd met dit minimalistische retro toetsenbord.
Ook geschikt voor chats met de 8 verwisselbare toetsen voor emoji's.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #7 in category Toetsenborden

Met de SteelSeries PrismCAPS RGB toetsen kun je ervoor zorgen dat je nog meer haalt uit je RGB verlicht toetsenbord. Het is belangrijk dat je hiervoor wel het bijbehorende toetsenbord hebt of een van de toetsenborden met dezelfde formaten. Daarnaast is Steelseries een kei in het ontwikkelen van kwalitatieve gaming accessoires. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat je deze duurzame toetsen los kunt kopen. Het voordeel daarvan is dat je niet een heel toetsenbord in een keer hoeft te kopen.

Je merkt echt het verschil met andere toetsen en daarnaast zijn ze duurzaam ontworpen waardoor ze een stuk minder hard slijten. Er worden 2 sets geleverd met alternatieven toetsen en daardoor kun je ze zowiezo op alle MX toetsenborden gebruiken van dit merk. Tevens zijn ze ook geschikt voor diverse andere gaming merken zoals Razer, Corsair en Hyper X

Waarom losse toetsen kopen?

De voordelen van losse toetsen

Het is handig dat je de SteelSeries PrismCAPS RGB toetsen los kunt kopen. Je bespaart hier een heleboel mee en bovendien heb je ook altijd reserve toetsen in huis. Mensen die veel gebruik maken van de computer hebben altijd wel met iets van slijtage te maken. Denk hierbij aan vervaging van de letters die op de toetsen staan tot aan het totaal verslijten van bepaalde toetsen. Dit komt vooral doordat PC games gebruik maken van een bepaalde toetsencombi en deze toetsen worden als het ware overbelast. De set is compatibel op vele toetsenborden en dat kun je lezen op de website van steelseries.

Zet een stap in de goede richting op het gebied van duurzaamheid

Deze set met toetsen wordt bovendien ook geleverd met 2 aparte sets voor de onderkant van het toetsenbord. Hierdoor zijn ze te gebruiken voor meerdere merken. Zo maak je van een toetsenbord waar een paar toetsen voor de computer niet meer van werken een totaal nieuw toetsenbord. Daarnaast komt het licht er ook een stuk beter door waardoor je ook daar weer van kunt genieten.

Het zelf vervangen van toetsen is een stuk eenvoudiger als dat het lijkt. Er zit een duidelijke handleiding bij, maar je kunt ook online video’s bekijken voor het vervangen van toetsen.

SteelSeries PrismCAPS RGB toetsen
SteelSeries PrismCAPS RGB toetsen
€ 94,90

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general