SteelSeries Arctis 3 PC game headset

De SteelSeries Arctis 3 PC game headset is een van de beste headsets die er onder de 100 euro te krijgen is. Bovendien werkt hij met een draad waardoor je geen seconde van het geluid meer mist. Hij is eenvoudig aan zowel de voor- als achterzijde van een PC met 3.5 mm jack aansluiting aan te sluiten. Daarnaast is het prachtige modern design toch ook wel een pluspunt.
€62,99 Koop Nu
1

SteelSeries Arctis 3 PC game headset

Beste headset van 2021

De SteelSeries Arctis 3 PC game headset is de beste van het jaar geworden volgens Tweakers in 2021. Echter zie je nu in 2022 nog steeds dat het een van de best verkochte headsets is. Dit is ook niet gek want de versie met draad kost nog minder als 100 euro. De oorkussens zijn goed ontworpen waardoor hij ook echt een fijn draagcomfort heeft. Voor mensen die urenlang achter een computer of laptop zitten is dit een van de voornaamste redenen waar zij op letten bij de aankoop.

Bovendien is het geluid ook niet het allerminste. Je hoort zowel de hoge alsmede de lage tonen goed en natuurlijk hoor je ook wel enigszins de bass erin zitten. Daarnaast is hij erg stevig, waardoor hij ook wel een beetje bestand is tegen een klein stootje. Tevens vormt hij zich naar je hoofd, dus op den duur voel je hem steeds minder goed zitten. Het is net of je geen headset draagt en dat is toch wel de gouden combi voor gamers, maar ook voor bedrijven.

Betaalbare prijs voor een degelijke headset

2

Waarom juist kiezen voor een headset met draad?

Dit zijn de voordelen

We weten dat de SteelSeries Arctis 3 PC game headset is niet draadloos en dat scheelt niet alleen in de prijs, maar het levert je nog veel meer voordelen op. Je hebt namelijk niet te maken met een ingebouwde accu die leeg kan gaan. Hierdoor kun je urenlang gamen of werken zonder dat je hem hoeft op te laden. Bovendien heb je ook geen verlies meer van geluid door een storingsveld op de verbinding. Hij is namelijk niet draadloos, en dus met draad heb je meer zekerheid dat al het geluid goed overkomt.

Over het algemeen hebben deze headsets dezelfde kwaliteiten, maar dan voor een vele goedkopere prijs. In verhouding zijn ze vaak 2 tot 3 keer goedkoper en dan nog kun je van dat uitmuntende geluid profiteren van Steelseries. Zij zijn niet voor niets een van de grootste spelers op gebied van headsets wereldwijd.

3

De belangrijkste eigenschappen van deze computer headset

Dit zijn de belangrijkste kenmerken

Het belangrijkst kenmerk van de SteelSeries Arctis 3 PC game headset is toch wel zijn verbluffende geluid. Dit is eigenlijk niet in verhouding te brengen met de goedkopere headsets van bijvoorbeeld Trust of Logitech. Het is iets wat je moet ervaren om daar ook echt een oordeel over te kunnen hebben. De meeste headsets blinken uit op juist de hoge of juiste de lage tonen. Echter kan deze headset alle tonen gewoon op de juiste manier laten horen, waardoor het erg prettig is om naar te luisteren.

Daarnaast weegt het design natuurlijk ook bij veel mensen mee. Dit is modern met de vierkante uitstraling en de verschillende zwarte kleuren zorgen voor een rustige uitstraling. Bovendien merk je ook wel dat je een headset met een goede kwaliteit op hebt. Naar mate de tijd vordert voel je hem zelfs helemaal niet meer zitten als je aan het gamen of werken bent.


4

Het eindoordeel van de SteelSeries Arctis 3 PC game headset

Dit is de mening van onze redactie

Bij Pcbetaalbaar zijn wij het erover eens dat de SteelSeries Arctis 3 PC game headset zeker een dikke 8 verdiend. Gezien zijn prijsklasse zouden we eerder geneigd zijn om een 10 te geven, maar toch ontbreekt er nog wat. Helaas zit er op deze headset geen noise cancceling dus in een omgeving met achtergrondgeluiden ben je vaak wat moeilijker te verstaan. Echter als je hem alleen gebruikt voor het luisteren dan maakt dat weer niet uit.

Desondanks heeft hij toch veel voordelen. Het design is zo goed dat je daar de komende jaren nog wel meer vooruit kunt. Dit geldt eveneens voor de kwaliteit van het geluid, want eigenlijk moet je echt een headset van €249,- of meer kopen om verschil te horen in de positieve zin van het woord. Ook is het een leuke cadeau om aan iemand weg te geven. Momenteel op 29 Oktober 2022 kost hij slechts €62,99. Dit is dus een prima prijs voor een verjaardag. Maar natuurlijk ook voor de feestdagen die eraan komen.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general