Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart

De Seagate One Touch Portable Drive 1TB is een betaalbare externe SSD schijf die je voor van alles kunt gebruiken. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor hij lang mee kan gaan!
€68,99 Koop Nu
1

Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart

Een snelle externe SSD schijf voor een betaalbare prijs

De Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart is een snelle externe SSD schijf die ook nog eens betaalbaar is. Daarnaast beschikt hij aan de buitenkant over metaal waardoor hij ook wel bestand is tegen een stootje. Tevens is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor de mensen die het uiterlijk ook belangrijk vinden. Ook krijg je 2 jaar lang hulp bij het herstellen van eventuele beschadigde bestanden. De Seagate Rescue service is een stok achter de deur voor mensen die wel eens een foutje maken, maar ook voor bedrijven die dit risico niet willen lopen.

Om je een inschatting te geven van hoeveel een 1 TB is hebben wij de volgende lijst samengesteld:
– Gemmideld kun je hier 100.000 foto’s op opslaan
– Ook kan hij gebruikt worden voor 10 films met 4K kwaliteit zodat je normale HDD niet vol raakt.

Kwaliteit en betaalbaarheid daar staat SEAGate voor

2

Wat kun je met een externe SSD schijf

Waarvoor kun je hem gebruiken?

Met de Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart kun je al jouw gegevens veilig op een andere locatie opslaan. Zoals de naam portable al doet vermoeden kun je hem ook overal mee naar toe nemen. Het scheelt een boel ruimte op je computer of laptop waardoor hij lekker snel blijft werken. Tevens kun je ook op deze manier gegevens van het werk mee naar huis nemen. We willen allemaal meer thuiswerken en dan is dit een betaalbare optie om dat mee te doen.

Je kunt hem natuurlijk ook gewoon privé gebruiken voor het opslaan van video’s, foto’s of bestanden. Dit zorgt ervoor dat je computer georganiseerd blijft en hij ook snel blijft werken. Naast dat hij snel is is hij ook nog eens erg stil. Hij is ook qua formaat niet zo groot waardoor hij in een grote broekzak of een kleine tas mee te nemen is. De meeste mensen ervaren hem ook als snel. Maar dat is ook niet gek want het is geen Hard Disk Drive (HDD), maar een Solid State Drive (SSD).

3

De belangrijkste specificaties

Alle voor- en nadelen op een rij

De Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart beschikt over 1 terrabyte aan opslag en 16 mb cachegeheugen. Hij is gemaakt van metaal, maar desondanks weegt hij ongeveer maar 150 gram. Hij behoort tot de SSD familie van Seagate One Touch. Zij maken meerdere formaten tot wel 4 TB. Met 2,5 inch is het een klein model wat je makkelijk mee kunt nemen naar afspraken, school en je werk. Ook kun je hem gebruiken voor het maken van backups. Vandaag de dag niet alleen voor computers, maar ook voor telefoons en tablets.

Betaalbar Seagate SSD schijf kopen

Standaard krijg je er ook een aantal extra’s bij. Zo zijn je data altijd veilig en beschikbaar gedurende 2 jaar. Met de Seagate rescue service heb je namelijk recht op herstel van deze data binnen deze periode. Tevens krijg je ook 4 maanden gratis abonnement op Adobe Creative Cloud. Hiermee heb je toegang tot handige fotobewerkingprogramma’s en tutorials.


4

Beoordeling Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart

Wat vinden wij van deze externe SSD schijf?

Wij vinden dat de Seagate One Touch Portable Drive 1TB Zwart een dikke 9 verdiend aangezien hij aan alles voldoet wat je van een externe SSD schijf mag verwachten. Hij is lekker snel verbonden en ook gegevens overdragen gebeurd relatief snel. Daarnaast heb je met 1 TB ook meer als voldoende opslag voor de meeste mensen. De 9 krijgt hij puur omdat het voor het downloaden van films en series misschien wat te weinig is. Hiervoor heb je toch al snel zo’n 4 TB voor nodig. Maar daar is deze schijf eventueel ook leverbaar in.

Naast de garantie krijg je ook 2 jaar lang rescue service voor als de gegevens op je schijf beschadigd raken. Dit kan altijd een keer gebeuren doordat je bijvoorbeeld tijdens het kopiëren de stekker eruit trekt of dit gebeurd met een stroomuitval. Hij is heel stevig en daarom ook geschikt voor mensen die hem veel buiten de deur gebruiken. Deze schijf is van sterk metaal gemaakt en kan dus tegen een stootje en daardoor heb je een echt top product voor een betaalbare prijs.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general