Seagate One Touch Hub 4TB

De Seagate One Touch Hub 4TB is een apparaat met extreem veel opslag. Daarnaast is hij super snel en met encryptie beveilig je de bestanden ook nog eens. Het is misschien een beetje een groot apparaat, maar de kwaliteit wordt zo wel gegarandeerd. Het moet draaien om veiligheid en opslag en Seagate doet dit al meer als 20 jaar. Als je hem eenmaal gebruikt dan merk je precies hoe snel hij is.
€119,99 Koop Nu
1

Seagate One Touch Hub 4TB

De voordelen van een grote externe harde schijf

De Seagate One Touch Hub 4TB is niet alleen een harde schijf met veel opslag, maar ook zijn je gegevens goed beschermd. Er zit namelijk software op met encryptie die ervoor zorgt dat je gegevens altijd veilig zijn. Dit is niet alleen handig voor bedrijven, maar ook gewoon voor jou als consument. Daarnaast krijg je 3 jaar rescue service, waarmee je eventueel beschadigde bestanden kunt herstellen. We hebben ook gezien dat je Cooblue nu tijdelijk 1 maand gratis Adobe Creative Cloud krijgt.

We krijgen ook vaak de vraag wat je nu ongeveer kwijt zou kunnen op zo’n grote harde schijf. Gemiddeld gezien bied deze externe schijf ruimte voor 400 uur aan video’s of 400.000 foto’s. Dit is meer als voldoende voor de aankomende 5 tot 10 jaar voor de meeste mensen. Daarnaast kun je hem ook gebruiken voor het maken van een backup van je computer of laptop. Hij is ook te gebruiken voor Macbooks en Apple iMac computers.

Een grote externe harde schijf voor een betaalbaar prijsje

2

Seagate al jaren een merk waar je op kunt rekenen

Waarom Seagate externe opslagmedia

Seagate de ontwikkelaar van de Seagate One Touch Hub 4TB is een gerenommeerde naam op het gebied van externe opslagmedia. Zo maken zij ook al jaren SD en micro SD kaarten voor telefoons en camera’s. Het andere grote voordeel is dat je via de cloud je gegevens ook veilig kunt bewaren. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat hackers er vandoor gaan met vertrouwelijke gegevens. Daarnaast is het een harde schijf met een hoge lees en schrijfsnelheid. Je hebt dus nauwelijks last van vertragingen en verplaatst super snel de gegevens van een computer naar de harde schijf. Door je computer schoon te houden presteert hij ook weer beter.

Al meer als 20 jaar is Seagate actief op deze markt. Door de jaren heen is de techniek alleen maar beter geworden. Daarnaast hebben zij een groot assortiment waarin er voor iedereen een aanbod is. Van super smalle harde schijven tot aan grote opslag mediums. Daarnaast weten zij ook net wat beter de gegevens van gebruikers te beschermen. Dat is ook niet geheel onbelangrijk in een tijd waar veel hackers op de loer liggen.

3

Seagate One Touch Hub 4TB – Betaalbare externe harde schijf

Koop hem voor een betaalbare prijs

De Seagate One Touch Hub 4TB heeft een betaalbare prijs en daarnaast ook veel opslag. Daarnaast is hij niet alleen geschikt voor Windows apparaten, maar ook voor de iMac. Tevens is het ook een apparaat wat weinig energie gebruikt. Met de stijgende stroom en gasprijzen is het niet geheel onbelangrijk om dit ook in je keuze mee te nemen. Wij gebruiken zelf al jaren de Seagate harde schijven voor verschillende doeleinden. Dit omdat ze lekker snel zijn en ook jarenlang mee kunnen gaan.

WD Elements Portable SSD 1TB -2 stuks

Wij raden dit merk vooral aan omdat het gunstig geprijsd is en je gegevens ook echt veilig zijn. Door ze op een extern apparaat te zetten is het lastiger voor hackers om hierbij te komen. Daarnaast heeft Seagate ook de nodige technologie in huis om eventueel beschadigde data te herstellen. Tot 3 jaar na je aankoop kun je hierop aanspraak maken. Er kan altijd een ongelukje gebeuren of een fabrieksfoutje zijn. Het gebeurd maar zelden, maar toch je hebt een extra lange garantie omdat ze zo overtuigd zijn van hun kwaliteit.


4

Ons eindoordeel

Wat vinden wij van deze externe harde schijf?

Wij geven de Seagate One Touch Hub 4TB een dikke 8,5 aangezien hij niet alleen veel opslag heeft, maar ook nog een betaalbare prijs. Daarbovenop krijg je ook nog eens 3 jaar garantie en worden eventueel beschadigde bestanden voor je hersteld. Daarnaast krijg je momenteel bij Coolblue ook toegang Adobe Creative Cloud fotografie. Hij kost slechts €116,99 momenteel en daarvoor kun je het bijna niet laten liggen. Het is een stukje veiligheid en zekerheid voor belangrijke foto’s en bestanden.

Het is zeker een goed idee om deze harde schijf aan te schaffen. Je kunt hier namelijk als prive gebruiker jarenlang mee vooruit. Ook voor de mensen die veel films en video’s illegaal downloaden is het een aanrader. Er kan namelijk 400 GB opgeslagen worden op deze harde schijf. Eventueel zou je hem daarna ook op de televisie aan kunnen sluiten als die het ondersteund.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general