Seagate Firecuda 530 500GB SSD + Be quiet! MC1 M2 SSD cooler

Corsair heeft een prachtige headset gemaakt onder de naam HS80. Deze headset beschikt over 7.1 Surround Sound en is ook nog eens verlicht met RGB verlichting.
€144,98 Koop Nu
1

Seagate Firecuda 530 500GB SSD + Be quiet! MC1 M2 SSD cooler

Specificaties Seagate Firecuda 530

De Seagate Firecuda 530 is een SSD schijf die een opslagcapaciteit heeft van 500 GB. Je kunt deze SSD schijf gebruiken voor een computer of bijvoorbeeld voor de Playstation 5. Wij krijgen vaak de vraag waarom deze schijf zo duur is. Het antwoord daarop is erg simpel. De hoge lees en schrijfsnelheid is daar voornamelijk de oorzaak van. Hij kan tot 7300 Mbps lezen en 6900 Mbps halen met schrijven en daardoor is het een van de snelste SSD schijven die je momenteel kunt krijgen

Ook wordt er vaak de vraag gesteld waarom is het zo belangrijk dat een SSD schijf zo’n hoge snelheid haalt. Het antwoord daarop is dat dit zorgt voor die krachtige prestaties van je Desktop PC of gaming console. Samen met de processor en het werkgeheugen is de harde schijf van groot belang om optimaal te kunnen presteren. De ingebouwde cooler zorgt er ook nog eens voor dat de levensduur van de SSD schijf verlengt wordt.

Door de hoge lees en schrijf snelheid hoef je niet lang te wachten!

2

Hoge lees en schrijfsnelheid

Verhoog de prestaties van je PC of gameconsole

Met een goede SSD schijf zoals de Seagate Firecuda 530 500GB kun je de prestaties van je console of desktop PC aanzienlijk verbeteren. Het lijkt weinig qua opslagcapaciteit, maar je merkt al snel dat hij veel rapper presteert. Ook als je de computer intensief gaat gebruiken merk je het verschil. Hij beschikt namelijk over een ingebouwde koeler waardoor je niets merkt van oververhitting. Normaliter krijg je dan een blue screen of vertraging, maar dat is met deze schijf verleden tijd!

De leessnelheid bedraag 7,3 GB per seconde waardoor het een van de snelste SSD schijven is die momenteel op de markt is. Daarnaast kan hij ook 6,9 GB per seconde schrijven. Voor gamers of mensen die veel downloaden is dit dan ook een echte must have. Het is even een investering, maar die verdien je dubbel en dwars terug. De ingebouwde zorgt namelijk ook voor een langere levensduur. Daarnaast geeft Seagate ook 5 jaar aan garantie!

3

Voor wie is dit product aan te raden

Geschikt voor veel gebruikers en gamers

De Seagate Firecuda 530 is een SSD schrijf die je zowel intern in een computer kunt plaatsen alsmede in een PS5 gameconsole. De ingebouwde cooler past ook in allebei de apparaten, waardoor het momenteel een steeds populairder artikel aan het worden is. Je vraagt je eigen af wat voegt de cooler dan voor meerwaarde toen aan het apparaat. Nou dat is eigenlijk best veel! Hij zorgt er namelijk voor dat de schijf niet oververhit kan raken. Hierdoor presteert het apparaat een stuk beter. Tevens verlengt dit ook de levensduur!

Seagate SSD schijf voor desktop pc

Daarnaast is Seagate ook gewoon een merk wat al tientallen jaren bestaat. Zij zijn een expert op het gebied van het ontwikkelen van randapparatuur voor computers en laptops. De laatste tijd zien we ook steeds meer gaming apparatuur komen van dit merk. Het is een merk wat zo meegroeit met de tijd dat het naar onze verwachting over tientallen jaren nog steeds bestaansrecht heeft.


4

Seagate Firecuda 530 500GB SSD + Be quiet! MC1 M2 SSD cooler

Conclusie Seagate Firecuda 530

Wij zijn ervan overtuigd dat de Seagate Firecuda 530 voor iedereen een toevoeging kan zijn. Naast de 500 GB variant kun je hem ook kopen in 1 of 2 TB. De ingebouwde koeler voorkomt dat het apparaat oververhit raakt en zo verleng je ook de levensduur. Tevens ontvang je ook nog eens 5 jaar garantie, wat redelijk uniek is in deze branche. De hoge lees en schrijf snelheid zijn de voornaamste reden waarom mensen dit artikel kopen.

Het lijkt een hoge prijs die voor deze schijf wordt gevraagd, maar daar krijg je dan ook echt wel kwaliteit voor terug. Veel mensen vragen zich af waarom deze schijf dan een stuk duurder is. Dit heeft voornamelijk te maken met de hoge snelheid en de keuze van het materiaal. Daarnaast is de extra cooler ook nog eens een factor die de prijs meebepaald. Maar eerlijk is eerlijk, eerst was ik sceptisch maar nu ik hem eenmaal gebruik ben ik wel overtuigd!

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general