Sandisk Extreme Pro V2 externe harde schijf 1TB SSD

De Sandisk Extreme Pro V2 externe harde schijf 1TB SSD is niet zomaar een externe harde schijf. Deze beschikt namelijk over een schrijfsnelheid van 2GB per seconde. Hij is dus ideaal voor mensen die veel downloaden in de vorm van foto's en video's want in enkele seconde staan deze op de schijf.
€199,- Koop Nu
1

Sandisk Extreme Pro V2 externe harde schijf 1TB SSD

Hoogwaardige externe SSD kopen

Voor de mensen die een aardig budget hebben is de Sandisk Extreme Pro V2 1TB SSD schijf zeker een aanrader. Dit is een van de snelste schijven op de markt en daarom is hij ook iets duurder. Deze wordt veel gebruikt voor grote bestanden en films, want hij kan tot wel 2GB per seconde schrijven. Dit betekend dat een 4K film van een uur al binnen een halve minuut op de schijf staat. Hij is eventueel ook verkrijgbaar in 2TB en 4TB voor de mensen die niet voldoende hebben aan deze opslag.

Als we naar de buitenkant kijken dan is deze niet alleen modern, maar ook nog eens heel professioneel afgewerkt. Het is namelijk een SSD schijf die stof en waterdicht is en daar zijn er in 2022 nog maar weinig van. Bovendien is hij ook nog shockproof, waarmee je wel kunt zeggen dat hij tegen een stootje kan. Vaak heb je deze in een rugzak of een tas zitten en dan krijgt hij een kleine of grote shock afhankelijk van hoe hard jij jouw tas of rugzak op de grond zet.

Razendsnel bestanden op een SSD schijf zetten

2

De grootste voordelen van deze Sandisk schijf

De belangrijkste specs van deze SSD

De Sandisk Extreme Pro Portable SSD 1TB V2 is een schijf van hoge kwaliteit en daarom geeft het bedrijf ook 5 jaar fabrieksgarantie op dit apparaat. Je investeert dus als het ware in de toekomst, want je kun hier jarenlang mee vooruit. Daarnaast bespaar je veel tijd met de overdrachtssnelheid van 2 GB per seconde. Tevens is het ook een veilige schijf, want je kunt de bestanden versleutelen met een AES versleuteling. Ideaal voor bedrijven die vertrouwelijke gegevens mee naar de klant of naar huis nemen. Daarnaast is hij gemaakt van aluminium wat een van de sterkste materialen is die je kunt gebruiken voor een externe harde schijf.

De waterdichtheid is op het hoge niveau van 3kPa gedurende 3 minuten getest en dat heeft hij overleefd. Het kan altijd per ongeluk zijn dat er water overheen komt of dat je hem in het water laat vallen. Dit is een van de weinige merken die gedurende lange tijd water weet te weerstaan. Bovendien levert stof geen belemmering op het werk, mits je dit wel in de beperken houdt. Er is immers een verschil tussen stof van een week of van jaren. Het is dus altijd verstandig om hem schoon en droog te houden, maar in principe kan hij wel tegen een beetje stof.

3

Wat zijn de voordelen van dit duurdere model?

Investeren in de toekomst van je bedrijf

Veel mensen vinden de prijs van de Sandisk Extreme Pro V2 1TB SSD schijf relatief duur en daar kunnen wij hen geen ongelijk in geven. Dit omdat het ook gewoon de waarheid is. Echter heb je wel te maken met een vele hogere snelheid gemiddeld gezien is deze schijf 4 keer zo snel en dat bespaard je kostbare minuten. Zeker voor bedrijven, want daarbij is tijd gewoon geld. Daarnaast is het materiaal wat hiervoor gebruikt is duurzaam en hoogwaardig. Hier betaal je uiteraard ook meer voor. We hebben eerder al gezegd dat deze stof en waterdicht is en dat is een kleine meerprijs ook wel waard. Je verlengd daarmee de levensduur en als je het over de jaren heen berekent dan ben je ook nog eens goedkoper uit.

Sandisk 1TB SSD

Daarnaast heeft hij een handzaam formaat waardoor je hem ook makkelijk meeneemt naar andere locaties. De onderdelen die hiervoor gemaakt moeten worden zijn vele malen kleiner en voor dat werk betaal je ook net wat meer als een groter model. Echter is het wel fijn want hij past ook eventueel in je broekzak. Daarnaast is hij licht in zijn gewicht en daardoor weegt hij zelfs minder als een smartphone. Je voelt dus geen extra balast in tegenstelling tot die externe schijven die je voor een computer gebruikt met net voeding.


4

Het oordeel van de Sandisk Extreme Pro V2 externe harde schijf 1TB SSD

Onze mening over de externe SSD schijf van Sandisk

Onze redactie vindt dat de Sandisk Extreme Pro V2 externe harde schijf 1TB SSD zeker een welverdiende 8,5 verdiend. Hij scoort wat lager omdat er toch een grote drempel is voor de consument ten opzichte van de prijs. Echter zien we wel dat bedrijven hierin willen investeren aangezien hij niet alleen snel werkt, maar ook nog eens de bestanden veilig kan versleutelen. Bovendien is het design en het lichte gewicht toch ook wel een echte grote plus van dit model.

Daarnaast zijn wij erg te spreken over de 5 jarige garantie die Sandisk biedt. Dit is relatief hoog aangezien andere bedrijven vaak maar 2 tot 3 jaar bieden. Het enige nadeel wat je nog zou kunnen bedenken is dat hij de snelheid niet altijd haalt. Dit heeft 9 van de 10 keer te maken met dat de computer en processor deze snelheid niet kunnen halen. Het ligt dus dan niet aan de schijf maar aan de PC. Dus het is wel verstandig om ook dit vooraf te bekijken.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general