Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5

Deze monitor is geschikt voor gamers en mensen die televisie willen kijken. Ook zit er een SMART hub op zodat je altijd jouw favoriete series kunt streamen. Tevens kun je ook je telefoon verbinden met deze televisie. Dit doe je via de Wireless Dex app.
€269,- Koop Nu
1

Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5

Samsung monitor met Smart wifi

Deze Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5 is een uitstekende monitor die te gebruiken is met en zonder PC. De monitor kan makkelijk op je telefoon aangesloten. Dan kun je alles op het scherm zien wat op je telefoon aanwezig is. Het scherm is makkelijk te gebruiken als PC scherm en als Televisie. Op die manier heb je een win win situatie. Het scherm kan worden aangesloten met een HDMI kabel. Wanneer je geen HDMI aansluiting hebt, kun je hem niet aansluiten op je laptop. Als je laptop een streaming optie heeft, kun je hem wel draadloos aan het scherm verbinden. 

De monitor is 27 inch, waardoor je alles goed kan zien. Hij is niet te groot als een monitor, maar ook niet te klein als een TV. Hij heeft een Full HD scherm, waardoor je alles helder zal kunnen bekijken. De levendige en heldere kleuren zal je direct zien zodra je de monitor opstart. Het scherm is van goede kwaliteit door de HDR10 ondersteuning die aanwezig is op het beeldscherm.

Een monitor die te gebruiken is met of zonder pc.

2

Als TV of monitor gebruiken?

Een monitor voor meerdere doeleinden

Een monitor als Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5 is een monitor met een prijskaartje. Het is altijd fijn wanneer een product voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Het beeldscherm hoeft niet per se alleen als monitor of TV gebruikt te worden. Op het moment dat je klaar bent met bijvoorbeeld je werk, dan kun je daarna de monitor gebruiken als televisie. Op die manier zorg je ervoor dat het scherm voor twee verschillende dingen gebruikt kan worden. Je kan het scherm op een Smart hub modus zetten, waardoor je direct aan de slag kan met streamen.

75 woorden

3

Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5

Kraak heldere beelden op de Samsung Monitor

De Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5 staat er bekend omdat hij erg makkelijk in zijn gebruik is. Je hoeft de monitor alleen maar aan de sluiten op het stroom. Wanneer je hem als TV gebruikt hoef je verder helemaal niets te doen. Zodra je hem als PC scherm gebruikt zal je hem aan kunnen sluiten met een HDMI aansluiting op de PC. Daarna kun je direct aan de slag. De Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5 start snel op en je zal direct kunnen zien dat het kraakheldere beelden zijn waar je naar aan het kijken bent.

Samsung M5 gaming monitor en Smart TV

Door het goede beeld is het scherm fijn om te gebruiken tijdens het gamen, maar ook tijdens het werken. De verversingssnelheid is 60 Hz. Voor een scherm van deze prijs is dat een goede snelheid. Door een goede snelheid te hebben, wordt het makkelijker om snel te wisselen van bijvoorbeeld verschillende pagina’s. Je voorkomt dat je lang moet wachten op het scherm. Zodra je een goed scherm koopt, merk je direct het verschil met een wat minder goed scherm.


4

Waarom kiezen voor dit Samsung scherm?

Een snelle en makkelijke monitor

Een Samsung LS27BM500EUXEN Smart Monitor M5 is een scherm die zeker lang mee kan gaan. Het is een scherm die genoeg HX heeft om zijn werk goed te doen. Verder kan het scherm gebruikt worden als TV en als PC scherm. Je hoeft daardoor niet meer twee verschillende schermen te kopen. Dit is een erg groot voordeel voor bijvoorbeeld een student of iemand met een wat kleinere kamer. Je hoeft dan maar één soort scherm te kopen. Het scherm is mooi helder waardoor je direct ziet dat het van goede kwaliteit is. Het is daardoor makkelijk om te gamen of je werk juist te maken.

Daarnaast is het scherm ontzettend makkelijk te installeren. Je hoeft hem alleen maar neer te zetten en van stroom te voorzien. Bij een PC scherm kun je nog gebruik maken van een HDMI kabel. Dit zijn de enige stappen die je hoeft te doen om het Samsung scherm aan de praat te krijgen. Dit scherm is dan ook zeker een aanrader! Voor een niet al te hoge prijs heb je een monitor die je als TV en PC scherm kan gebruiken. In ons monitor nieuws vind je altijd de laatste nieuwe monitoren van merken zoals Samsung, HP en nog veel meer…

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general