Samsung LS24A400VEUXEN Full HD monitor

Het 24 inch Full HD scherm van Samsung beschikt over IPS technieken waarmee helderheid en kleuren goed zichtbaar zijn. Daarnaast zit er ook nog eens een ingebouwde webcam boven op het scherm.
€279.- Koop Nu
1

Samsung LS24A400VEUXEN Full HD monitor

Samsung 24 inch Full HD monitor

We hebben een betaalbare Full HD monitor gevonden genaamd Samsung LS24A400VEUXEN. Dit scherm beschikt over een Full HD scherm met IPS technologie waardoor je alles haarscherp kunt zien. Hierdoor is niet alleen het beeld een stuk scherper, maar ook zijn de kleuren levendiger en realistischer. Ook kun je het scherm kantelen en in hoogte verstellen waardoor je alle hoeken van het scherm altijd duidelijk ziet. Daarnaast zorgt dit voor een ergonomische houding waardoor je minder snel last krijg van spier en gewrichtsklachten.

Dit betaalbaar computerscherm beschikt over een ingebouwde webcam aan de bovenkant. Je kunt door erop te drukken de webcam inschakelen. Als je hem niet wil gebruiken dan klik je hem zo weer terug. Beeldbellen wordt de gouden standaard, niet alleen voor werk, maar ook voor de zorg in Nederland.

Een scherm en webcam in een voor nog geen 300 euro!

2

Ideaal voor zoom meeting en vergaderingen

Deze monitor zakelijk gebruiken

Zakelijk gezien is de Samsung LS24A400VEUXEN een betaalbare monitor voor medewerkers die bijvoorbeeld op kantoor of thuis werken. Zij kunnen zo actief deelnemen aan vergaderingen zonder fysiek aanwezig te zijn. Dit scheelt niet alleen reiskosten, maar ook veel tijd. Daarnaast is het scherm Full HD waardoor je altijd alles goed kunt zien. Het 24 inch formaat zorgt voor een goed overzicht en zo kunnen de medewerkers ook tempo maken met hun werk.

Natuurlijk is het welzijn van de medewerkers ook nog steeds belangrijk in een bedrijf. Je kunt dit scherm in hoogte verstellen en zo draaien totdat je de ideale stand hebt bereikt. Ook voor flexwerkers is dit ideaal, want zo kan iedereen zijn eigen fijne kijkhoek bepalen. Daardoor worden ze minder snel ziek en bevordert het ook nog eens hun tempo. Het is een win win situatie voor beide kanten.

3

Samsung LS24A400VEUXEN met ingebouwde webcam

Computerscherm met ingebouwde webcam

De betaalbare Samsung LS24A400VEUXEN monitor beschikt over een webcam aan de bovenzijde van het scherm. Deze kun je naar beneden duwen als je hem niet gebruikt, maar ook kun je hem met een tik weer omhoog laten komen. Videobellen is in meerdere sectoren normaal aan het worden. Daarnaast zijn er ook veel video sollicitaties en daar wil je natuurlijk perfect bij in beeld zijn. Deze webcam is van hoge kwaliteit en samen met een krachtige computer kun je voor de beste kwaliteit in beeld en geluid zorgen.

Samsung 24 inch computer scherm

Je kunt met dit betaalbaar computerscherm lekker met je vrienden of vriendinnen uren lang chatten. Daarnaast is het ook een ideaal scherm als je jezelf even wil terugtrekken om een film of serie te gaan kijken. Ook is dit scherm prima te gebruiken voor mensen die graag gamen. Het is dan welliswaar geen 4K, maar de meeste PC games zijn daarvoor toch niet gebouwd.


4

Een betaalbare monitor met top specificaties

Dit is ons eindoordeel

Het Full HD scherm Samsung LS24A400VEUXEN is geschikt voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Deze monitor beschikt over een verstelbare functie waarmee je hem kunt kantelen, draaien of in hoogte kunt verstellen. Daarnaast is er IPS technologie waarmee kleuren tot leven komen en beeld er echt haarscherp uitziet. Tevens beschikt dit scherm ook nog eens over een webcam aan de bovenzijde. Deze kun je gebruiken voor lekker even te skypen, zoomen of een vergadering bij te wonen.

Dit scherm is een van de betere schermen onder de 300 euro die je kunt krijgen. Wij kunnen namelijk niet zo 1,2,3 een ander scherm bedenken met dezelfde specificaties en ook nog eens een cam.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general