Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL

Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL

Als je op zoek bent naar een laptop voor thuis of zakelijk gebruik dan is de Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL zeker een aanrader. Deze slanke laptop is namelijk makkelijk overal mee naar toe te nemen. Daarnaast beschikt hij over een Core i5 CPU waarmee een snelheid tot 4.4 GigaHertz haalbaar is. Ook zit er 8 GB RAM geheugen in deze laptop, dus het is geen probleem om meerdere toepassingen langs elkaar te draaien. Je kunt deze betaalbare laptop ook gebruiken voor het kijken van films en series op bijvoorbeeld Netflix of Videoland. Het Dolby Atmos geluid is krachtig genoeg, dus je hebt geen soundbar of externe speakers nodig.

De prestaties van deze betaalbare laptop

De Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL beschikt over een Intel Core i5 processor waardoor multitasken het krachtigste punt is van deze laptop. Zo wordt hij zakelijk veel gebruikt voor het draaien van programma’s en tegelijkertijd het surfen op het web, of het bekijken van e-mails. Daarnaast is de behuizing gemaakt van aluminium en dit zorgt ervoor dat hij goed bestand is tegen een stootje wat iedereen wel eens per ongeluk overkomt.

Natuurlijk kun je deze laptop ook gebruiken voor videogesprekken met je collega’s, vrienden en familie. Hij beschikt namelijk over een HD webcam waarmee je goed te zien bent. Door de snelle prestaties zul je ook niet zomaar last hebben van haperingen. Althans hiervoor moet je natuurlijk ook wel een stabiele internetverbinding hebben, maar dit hebben de meeste mensen wel.

Goedkoop een 15 inch Samsung laptop bestellen
Bovenaanzicht

Het 15 inch scherm zorgt ervoor dat je alles goed kunt bekijken. Daarnaast is het ook nog eens een HD scherm waardoor kleuren tot leven komen en alles helder is. Tevens kun je zelf de helderheid van de laptop bepalen

Zakelijk een krachtige laptop kopen

Ook bij bedrijven en ondernemers die veel onderweg zijn zien we vaak de Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL. Het is namelijk een sterke notebook die wel tegen een stootje kan, maar ook eentje die weet te presteren. Je draait vlekkeloos meerdere programma’s en daarnaast is hij ook nog eens geschikt om mee te videobellen. Vandaag de dag gaan er steeds meer vergaderingen digitaal en met de ingebouwde webcam kun jij hier ook aan deelnemen.

Daarnaast beschikt hij 15 inch scherm van deze betaalbare laptop ook nog eens over een anti reflecterende laag. Hierdoor heb je minder snel last van lichtinval en daardoor kun je het scherm weer beter lezen. Ook zitten er goede speakers in deze laptop waarmee je tijdens het videobellen iedereen luid en duidelijk kunt verstaan. Het Dolby Atmos geluid is niet te vergelijken met het standaard geluid van andere laptops.

Een betaalbare laptop die in te zetten is voor meerdere toepassingen

Onze score voor de Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL

Al met al vinden wij de Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL zeker een aanrader voor alle doelgroepen. Zeker als je naar de algehele prestaties en onderdelen kijkt. Ook is hij te gebruiken voor meerdere programma’s tegelijkertijd en daardoor ideaal voor bedrijven en organisaties.

Eindoordeel


Wij geven deze laptop een dikke 8. Puur omdat hij net even dat stapje boven de basis laptop zit, maar dat je dit niet in de prijs merkt. Daarnaast is de behuizing kwalitatief gezien ook vele malen beter. Stootjes maken kan met deze laptop en dat is een bijzondere eigenschap waar veel mensen naar zoeken.

7.5Expert Score
Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KC1NL

Een betaalbare laptop die ook nog eens weet te presteren.

Ontwerp
8
Prestaties
9
Gaming
7
Foto bewerking
7.5
Prijs
9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general