Samsung 24 inch monitor

Ontdek de Samsung LS24R650, een indrukwekkende 24 inch monitor die je kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn slanke ontwerp en scherpe beeldkwaliteit is deze monitor perfect voor zowel werk als entertainment. Of je nu aan het multitasken bent op kantoor of geniet van je favoriete films en games, de Samsung LS24R650 biedt een meeslepende visuele ervaring met levendige kleuren en haarscherpe details.
€155.- Koop Nu
1
< class="mt0 mb0">Samsung 24 inch monitor
Samsung LS24R650

Wij hebben weer een geweldige Samsung 24 inch monitor gevonden met de naam LS24R650. Dit is niet alleen een betaalbare monitor, maar ook nog eens regelmatig in de actie. De korting kan daarbij flink oplopen. Bijna ieder huishouden kiest voor een monitor van 24 inch en dat is omdat het zeker niet te klein, maar ook niet te groot is. Op deze manier kun je naast haarscherp beeld hem ook bijna overal plaatsen. Het zijn namelijk niet alleen heldere kleuren, maar daarnaast ook nog eens super scherp.

Een van de andere grote voordelen is toch wel dat je hem ook in hoogte kunt verstellen. Dit zorgt voor een ergoomische houding. Voor de mensen die dit begrip niet kennen, het zorgt ervoor dat je minder last hebt van staren, spierkrampen en het werkt gewoon prettiger. Bovendien is hij ook nog te kantelen, mits je dit mocht willen gebruiken. Hij heeft ook een modern en slank uiterlijk waardoor het er strak, zakelijk, maar vooral eigentijds uit ziet.

Een betaalbare monitor met scherpe beelden en een prachtig design

2

Alle voor- en nadelen op een rij

Voor – en nadelen

De Samsung 24 inch monitor heeft meerdere voor- en nadelen. Het belangrijkste voordeel is toch wel dat er een blauw licht filter zit op dit scherm. Mensen die lang achter de computer zitten worden vaak moe, maar soms moet het ook voor je werk. Dit filter zorgt er juist weer voor dat je daar minder last van hebt. Ook schijnt het te helpen bij mensen met slaapproblemen. Wanneer zij achter een computer hebben gezeten komen ze normaliter moeilijker in slaap. Echter zorgt het blauw filter ook daarvoor dat de mensen daar geen last van hebben.

Tevens is de monitor te kantelen en te verstellen in hoogte voor een optimale kijkhoek. Eventueel kunnen we je ook een meurbeugel aanraden voor deze monitor. Zo hang je hem aan de muur en heb je weer net wat meer ruimte op je bureau. Natuurlijk zit er ook wel een klein nadeel aan dit model. Het is namelijk niet geschikt voor gamers. De maximale verversingssnelheid ligt namelijk op 75 hertz. Maar dit is nog steeds boven het gemmidelde van een scherm onder de 200 euro. Voor 70% van alle PC games is dit meer als voldoende, maar voor de grotere en bekende games is dit helaas te weinig.

3

Een betaalbare zakelijke 24 inch monitor

Zakelijke monitor

Zakelijk is de Samsung LS24R650 ook zeker wel aan te raden. Dit omdat hij in hoogte te verstellen is en dit is ideaal voor flexplekken. Hier zitten allemaal verschillende mensen, met ook verschil in de lengte. Zo kan iedereen het scherm op de perfecte kijkhoek zetten waardoor ze niet alleen prettiger werken, maar ook voorkomen dat ze ziek worden. Een ergonomische houding is vandaag de dag namelijk steeds belangrijker en daar mag zeker wel in geïnvesteerd worden. Bovendien kun je hem kantelen als je hem bijvoorbeeld even wil draaien naar een collega. Dat bespaart tijd en tijd is ook geld!

zijaanzicht Samsung LS24R650

Voor zakelijke computers is het altijd lastig om de perfecte monitor te vinden. Wij overdrijven echt niet als we zeggen dat dit het beste instapmodel is. Dit niet alleen om de ergonomische functies, maar vooral ook om het duidelijke beeld. Je ziet echt verschil in de kleur en de scherpte van de pixels als je het langs andere monitoren zet.


4

Ons oordeel over de 24 inch monitor van Samsung

Eindcijfer

Het team geeft de 24 inch Samsung monitor een welverdiende 8,7. Dit omdat je het scherm niet alleen kunt verstellen op de ideale hoogte. Maar ook kun je hem op zijn kant zetten als je bijvoorbeeld een grote lap tekst te lezen hebt. Je kunt hem zelfs gebruiken voor een gameconsole omdat je hem aansluit met een HDMI kabel. Eventueel zou je hem ook op oudere computers aan kunnen sluiten met VGA, maar dan is de beeldkwaliteit een stuk minder.

Bovendien beschikt hij over 5 USB poorten die je kunt gebruiken voor het opladen van bijvoorbeeld een mobiel of tablet. Maar ook kun je dat gebruiken om hem te verbinden met andere apparaten. Er zit zelfs een super snelle USB 3.0 poort op. Daarnaast kun je 2 headsets erop aan sluiten als je samen een film kijkt of werkt. Dit is ook uniek en een functie die je bijna alleen maar bij Samsung ziet. Bovendien beschikt hij over Full HD weergave dus ideaal om te bingen!

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general