Best beoordeeld

Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2

Draadloze gaming muis en toetsenbord combinatie..
Ideaal voor gamers die alles nog nieuw moeten kopen!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #9 in category Toetsenborden

Een Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2 toetsenbord is een goede aanwinst voor een gamer. Wanneer je een gaming PC hebt, kun je ervoor kiezen om een goed toetsenbord te zoeken om mee te gamen. Dit toetsenbord zal je prima kunnen gebruiken om mee te gamen. Naast het mooie toetsenbord krijg je met deze bundel er direct een gaming muis bij waarmee je direct kan gaan gamen. Hierdoor hoef je maar één aankoop te doen om je set compleet te hebben.

Het toetsenbord heeft veel verschillende opties. Zoals de lichten van het toetsenbord. Deze zijn allemaal individueel in te stellen. Dit zorgt ervoor dat je alle lampjes op jouw manier kan laten verlichten. Het toetsenbord en de muis zijn allebei voorzien van LED licht in regenboog kleuren. Uiteraard zal je de regenboog kleuren uit kunnen zetten en er andere kleuren van kunnen maken, maar dit zal je zelf kunnen bepalen.

Voor de mensen die veel gamen is het belangrijk dat er een goede steun aanwezig is voor de pols. Bij dit toetsenbord zit er een polssteun onderaan het toetsenbord. Je zal je pols hier op een makkelijke manier op kunnen laten rusten. Dit zorgt ervoor dat je langer met je hand in de zelfde positie kan blijven, maar daarnaast zal je hierdoor makkelijker kunnen gamen.

Razar Ornata gaming accessoires

Waarom een Razar Ornata gaming toetsenbord kiezen?

Een Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2 kan zeker een goede aanwinst zijn als je iemand bent die veel gamed. Het toetsenbord is ervoor gemaakt om je op de juiste manier te ondersteunen. Daarnaast zijn er vele manieren om het toetsenbord voor jezelf in te stellen. Je hoeft niet per se een bepaalde instelling te laten staan. Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je er een muis bij geleverd krijgt in deze bundel. De muis is een fijne gaming muis waarmee je een uitstekende houding hebt voor je hand om goed te kunnen gamen. De knoppen op de zijkant van de muis maken het allemaal nog makkelijker en sneller om te kunnen gamen.

Zo ’n gaming toetsenbord als deze scoort maar liefst een 9,1 bij vele webshops!

Naast dat het een mooie design is, heeft het toetsenbord ook andere voordelen. Het is een half mechanisch toetsenbord. Je hebt hierdoor een uitstekende gevoeligheid op het toetsenbord zitten. Wanneer het toetsenbord niet mechanisch is, zal dit niet zo zijn. Je hebt dit toetsenbord voor een een goede prijs, zonder dat je een dure prijs hoeft te betalen voor een mechanisch toetsenbord. Mechanische toetsenborden hebben vaak een wat hogere prijs.

Tips bij een aankoop

Waar op letten bij het kopen van een gaming toetsenbord?

Wanneer je een toetsenbord gaat kopen zoals Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Anders koop je iets waar je later niet tevreden mee gaat zijn. In ons toetsenbord nieuws bespreken wij deze vragen uiteraard ook!

 • Is het een mechanisch toetsenbord?
 • Kunnen de toetsen verlichten?
 • Kan je het toetsenbord customitzen?
 • Zijn de toetsen van de juiste gevoeligheid?
 • Worden er producten bijgeleverd?
Wanneer je iets online gaat kopen, is het altijd verstandig om de webshops met elkaar te vergelijken. Zo voorkom je dat je eventueel te veel gaat betalen voor een product.

Total score

Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2

De Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2 heeft een erg goede score aan het einde van de rit. Je kan het toetsenbord op een eenvoudige manier gebruiken en er wordt een muis meegeleverd. Daarnaast heeft het toetsenbord uitstekende verlichting. Je kan de verlichting zelf verstellen. Het is een vrij goedkoop toetsenbord in vergelijking wat je ervoor krijgt. Dit komt doordat het toetsenbord een half mechanisch toetsenbord is. Dit werkt aanzienlijk beter dan een toetsenbord die niet mechanisch is.

Pluspunten:

 • Verlichting die instelbaar is
 • Een half mechanisch toetsenbord
 • Een muis wordt meegeleverd
 • Makkelijk te installeren

Minpunten :

 • Is niet draadloos
 • Op Apple producten zal de verlichting niet instelbaar zijn zonder software

Eindscore : 9,0

Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2
Razer Ornata V2 QWERTY + Razer DeathAdder V2
€ 124,98

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general