Best beoordeeld

Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis

De mechanische knoppen registeren de acties sneller waardoor gameprestaties verbeteren.
Je kunt zelf de DPI instellen tot maximaal 14.000.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category Muis

De Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis is een uitstekende muis draadloze muis. Het is een snelle muis waardoor je op een goed tempo je werk kan maken. De muis is via bluetooth aan te sluiten of via een usb stick. Deze keuze kun jezelf maken. Het ligt er maar net aan wat jezelf makkelijk vind. Daarnaast kan deze muis wisselen van snelheid en draaikracht waardoor het ene uitstekende muis is om te gebruiken tijdens het gamen.

De muis kan daardoor op een makkelijke en snelle manier gebruikt worden om te beginnen met gamen. De muis is erg licht, waardoor hij makkelijk en snel te verplaatsen is over een goede muismat heen. Verder heeft de muis zeven verschillende programmeerbare knoppen waardoor je alles op jouw manier kan instellen. Je hoeft niet met de standaard instelling in je maag te zitten.

De muis werkt simpel weg op gebruik van AA batterijen. Hierdoor is het vrij eenvoudig om de muis een lange tijd te gebruiken. Nadat de muis leeg is kun je de batterijen op een vrij makkelijke manier weer gaan vervangen. Op die manier voorkom je dat je steeds aan de gang moet met bijvoorbeeld een kabel om hem op te kunnen laden.

Razor Deathadder gaming accesoires

Waarom kiezen voor deze gaming muis?

Wanneer je iemand bent die graag gamed, is de Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis een ideale aanwinst voor je gaming PC. De muis is razend snel, waardoor je er makkelijk een shooter game mee zal kunnen spelen. Verder ligt de muis op een erg fijne manier in je hand. Hij is ervoor gemaakt om lang vast gehouden te kunnen worden. De knoppen aan de zijkant van de muis maakt het nog makkelijker om zo snel mogelijk te kunnen reageren met deze muis.

Deze gaming muis scoort gemiddeld een 8,0 bij verschillende webshops!

De muis is niet alleen razend snel, maar hij zorgt er ook voor dat hij zelf snel reageert. Als je aan het gamen bent, is er niets vervelender dan een muis die met klikken traag gaat. Ook zwaar klikken is ontzettend vervelend. Bij deze muis zal je daar geen last van hebben. Dit is een muis die snel klikt waardoor het makkelijk wordt om met de muis te gamen. Doordat de muis snel te verbinden is, zal je de muis direct na binnenkomst kunnen gaan gebruiken.

Razer draadloze game muis

Redactie tips

Hier kijk je naar bij de het kopen van een gaming muis

Voordat je een muis koopt zoals Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis, is het verstandig om rekening te houden met verschillende factoren. Op die manier voorkom je een miskoop.

 • Hoe snel is de muis?
 • Heeft de muis verlichting?
 • Is de muis draadloos?
 • Kan de muis verstelt worden?
 • Hoe ligt de muis in de hand?
Bij het kopen van een online producten is het verstandig om de producten met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door bij webshops de vergelijkingsfuncties te gebruiken.

Totale score Razer Deathadder

Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis

Een Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis is een muis die zeker aan te raden is als je veel aan het gamen bent. De muis is razend snel en zal op jouw manier ingesteld kunnen worden. Hierdoor heeft de muis altijd persoonlijke instelling waar je gebruik van kan maken. Daarnaast ligt de muis zeer fijn in de hand, waardoor je er makkelijk mee overweg kan. Als het moet kun je uren de muis in je hand laten liggen zonder enige problemen. Door de knoppen op de muis zal je jouw hand weinig hoeven verplaatsen.

Pluspunten:

 • Persoonlijke instellingen
 • Een high speed muis
 • Fijne ligging in de hand
 • Draadloos

Minpunten :

 • Alleen te gebruiken door rechtshandige mensen
 • Op iMac of MacBook is de muis niet instelbaar

Eindscore : 8,0

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general