Razer Blackshark V2 game headset

De Razer Blackshark V2 betaalbare game headset is ideaal voor gamers en mensen die van goed geluid houden. Daarnaast beschikt hij ook over een ruisonderdrukker voor achtergrondgeluiden zoals wind, regen en voorbij rijdende auto's.
€149,99 Koop Nu
1

Razer Blackshark V2 betaalbare game headset

Headset voor computer, laptop en gameconsole

De Razer Blackshark V2 game headset is een headset die erg comfortabel zit. Zo zitten de oorkussens perfect en ook de verstelbare hoofdband knelt niet. Daarnaast beschikt hij over 7.1 surround wat eigenlijk onmisbaar is voor de meeste games. Het enige nadeel is wel dat dit alleen werkt in combinatie met een computer of laptop. Op gaming consoles kun je hier helaas nog geen gebruik van maken. Er zit ook een microfoon op zodat je tijdens het gamen kunt communiceren met je team. Communicatie is namelijk vaak de sleutel tot succes ook bij gamers!

Het voordeel is dat je microfoon ook nog kunt draaien. Je wil hem namelijk niet te dicht bij je gezicht hebben zitten. Dit vanwege dat het niet fijn is, maar ook omdat je dan te hard praat. Tijdens het gamen moet iedereen te horen zijn en niet 1 iemand die overheerst. Of er moet sprake zijn van een team leider, want dan kan dat wel handig zijn. Ook beschikt deze headset over een ruisonderdrukker. Dit zorgt ervoor dat regen, wind en voorbij rijdende auto’s niet hoorbaar zijn. Alle achtergrondgeluiden verdwijnen waardoor de focus in het spel blijft.

Goed geluid voor een lage prijs

2

Waarom deze headset uniek is?

Een headset met draad en een hoge kwaliteit audio

Ondanks dat de Razer Blackshark V2 game headset niet draadloos is is hij juist wel van hoge kwaliteit. Door de 3.5 mm jack kabel heb je namelijk geen last van onderbrekingen. Daarnaast kun je voor een paar euro een langere kabel kopen indien je dat nodig hebt. Echter is dat in de praktijk niet vaak het geval omdat je toch voor het scherm van je computer zit. Daarnaast heb je bij gameconsoles voortaan een aansluiting op de controller zitten.

Het is daarnaast een relatief lichte headset, dus tijdens het gamen voel je hem niet of nauwelijks zitten. Daarnaast kun je hem ook nog verstellen zodat hij precies goed zit. Vooral het geluid is toch wel het pluspunt waar veel mensen over praten als ze deze headset hebben gekocht. Het is niet te vergelijken met andere goedkope headsets. Het is niet alleen neutraal, maar ook de bass is goed hoorbaar. Tevens kun je hem ook gebruiken voor je smartphone, tablet of andere apparaten met een 3.5mm jack aansluiting.

3

De audio voordelen van deze betaalbare gaming headset

Stevig geluid en ook nog een onderdrukker voor achtergrond geluiden

Qua audio is de Razer Blackshark V2 game headset een van de beste headsets onder de 150 euro die je kunt krijgen. Op computers en laptops kun je genieten van 7.1 surround sound en ook op gaming consoles is het geluid luide en duidelijk. Daarnaast wordt er met noise cancelling voor gezorgd dat je geen geluiden hoort die op de achtergrond afspelen.

Razer Blackshark V2 betaalbare game headset

Hij wordt niet voor niets door gaming websites en platformen aangeraden als de game headset voor een zacht prijsje. Daarnaast is het een game headset voor multiplayer games waarbij communicatie toch belangrijk is. Er zijn vele positieve reviews op het internet te vinden over de kwaliteit op audiogebied, maar ook het draagcomfort is een groot pluspunt.


4

Dit is de beoordeling over de Razer Blackshark V2 volgens PCbetaalbaar

Scherpe prijs en toch alle audio voordelen die je van een headset mag verwachten

De Razer Blackshark V2 is een betaalbare headset met hele fijne oorkussens. Tijdens het gamen zit dit erg prettig, maar ook is het een lichte headset qua gewicht. Als je eenmaal aan het spelen bent dan vergeet je bijna dat je deze headset op hebt. Daarnaast wordt hij bij Cooblue geleverd met een USB mic enchancer. Zo haal je nog meer voordeel uit de buigbare microfoon van deze gaming headset. Een goede headset verbetert jouw prestaties, maar ook die van een team tijdens multiplayer games.

Door noise cancceling heb je ook geen last meer van geluiden op de achtergrond. Dit is een van de grootste pluspunten, want je wil niet uit je concentratie gehaald worden door regen of een auto die voorbij komt. Ook klinkt het geluid heel ruimtelijk wat je veel voordeel geeft in shooter games. Dan hoor je de vijand namelijk ook aankomen.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general