Best beoordeeld

Rapoo V20S game muis

Hij is ergonomisch ontworpen waardoor je minder snel last krijg van de spieren.
Daarnaast beschikt hij over ingebouwde LED verlichting.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #5 in category Muis

De Rapoo V20S game muis is niet zomaar een muis, maar eentje met een stoer uiterlijk. Daarnaast kun je de DPI zelf instellen wat ook zeker een voordeel is. Je bepaald dan namelijk zelf hoe gevoelig de muis is qua reacties. Dat is bij iedereen anders en daarom kun je hem tot 3000 DPI instellen. Daarnaast heb je een fijne grip door het ergonomisch design. Bijna iedereen vindt deze muis fijn werken, zelfs mensen die niet gamen.

Tevens heeft hij een FPS van 6000 wat relatief hoog is voor gaming muizen. Hij is tevens ook nog eens met LED verlichting verlicht. Je kunt zelf het patroon hiervoor kiezen of hem laten reageren op de game of muziek. Hij is plug en play en daarom kun je hem gewoon in een computer stoppen en gebruiken. Als je gebruik wil maken van de instelbare functies, dan moet je eerst de software installeren.

Rapoo V20S game muis

De belangrijkste voordelen van een goede computermuis

Het belangrijkste voordeel aan de Rapoo V20S game muis is dat hij super snel werkt. Daarnaast heb je ook alle knoppen binnen handbereik aan de zijkant van je muis. Het scroll wiel werkt erg soepel en daarom wordt deze muis ook niet alleen door gamers, maar ook door bedrijven gebruikt. Hij heeft een relatief lage prijs als je dat vergelijkt met de functies. Het is dus zeker zijn investering waard,. Het enige minpuntje is dat hij niet draadloos is, maar daar kunnen de meeste mensen wel doorheen kijken.

Daarnaast is hij zo ontworpen dat je hem zowel links als rechts kunt gebruiken. Aan beiden handen merk je dat hij comfortabel werkt en daardoor heb je ook zeker een goede grip. Bij een computermuis wordt vaak overschat wat het verschil kan zijn voor een paar euro extra. Eventueel kun je een aantal knoppen ook zelf programmeren. Dit is handig voor het vastleggen van screenshots of macro’s.

Een multifunctionele muis die je ook in het donker kunt gebruiken

De instelbare DPI functie is speciaal gemaakt voor de echte gamers. Hiermee kun je hem instellen van 500 DPI tot 3000 DPI, net wat jij het fijnste vindt werken. Al snel zul je merken dat je gameprestaties hierdoor aanzienlijk verbeteren. De muis is immers net zo belangrijk als het toetsenbord. Tevens zit er een hoge trackingssnelheid op waardoor je ook echt real time in verbinding staat met de games en programma’s.

Tips voor de aankoop

Dit zijn de criteria voor het kopen van een computermuis

Er zijn een aantal dingen waar je op zou kunnen letten als je een muis gaat kopen zoals de Rapoo V20S game muis.

 • Is de muis geschikt voor links, rechts of allebei de handen?
 • Beschikt hij over LED verlichting zodat je ook in het donker kunt gamen of werken?
 • Licht hij lekker in de hand?
 • Wat voor effect heeft de muis als je hem langdurig gebruikt?
 • Werkt hij met een USB poort, draadloos of via een bluetooth verbinding?
We raden je altijd aan om een muis in de hand te nemen zodat je ook voelt of dit bij je past of niet.

Totale score Rapoo V20S game muis

Review Rapoo V20S game muis

Wij vinden dat de Rapoo V20S game muis zeker een dikke 8 verdiend. Gezien de prijs en kwaliteitverhouding scoort hij extra goed. Echter zou het nog fijner zijn als hij draadloos was en bij voorkeur beschikt over een bluetooth functie. Dit werkt voor veel mensen net wat soepeler, maar ook kun je hem zo gebruiken op andere apparaten.

Pluspunten:

 • Geschikt voor zowel links- als rechtshandige mensen
 • Programmeerbare knoppen voor snelle acties
 • Door de USB snelheid heb je nooit meer last van vertragingen
 • In het donker is hij goed zichtbaar door de ingebouwde LED verlichting
 • Het ergonomische design zorgt ervoor dat hij bij langdurig gebruik ook lekker in de hand ligt en je niet zo snel spier kramp krijgt.

Minpunten :

 • Helaas niet draadloos te gebruiken
 • Het uiterlijk is heel erg mannelijk en er had wat meer aandacht mogen zijn voor een universeel design

Eindscore : 8,0

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general