Philips 27M1N3200VA/00

De 27 Inch monitor van Philips heeft een korte reactietijd en Full HD display, Het is een betaalbare monitor die je kunt gebruiken voor de alledaagse bezigheden. Eventueel zou je er ook meerdere apparaten op kunnen aansluiten. Hij beschikt namelijk over 2 HDMI aansluitingen. Ook de AMD freesync functie is een aanrader voor gamers en grafische programma's.
€265.- Koop Nu
1

Philips 27M1N3200VA/00

Betaalbare Full HD philips monitor

De Philips 27M1N3200VA is een betaalbare monitor die je kunt gebruiken voor bijna alle toepassingen. Hij beschikt namelijk over een verversingssnelheid van 165 hertz waardoor hij zeker geschikt is voor gamen. Echter heeft hij wel een VA paneel waardoor de kleuren iets minder intens zijn. Tevens beschikt dit paneel wel over een anti reflecterende laag waardoor je minder last hebt van de zon of andere lichtinval. Tevens kun je meerdere apparaten op dit computerscherm aansluiten want er zitten 2 HDMI aansluitingen op.

Een ander voordeel van deze monitor is toch wel dat je hem ook in hoogte kunt verstellen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor bedrijven of mensen die thuis werken. Een ergonomische houding is erg belangrijk, want hierdoor heb je minder last van spierklachten en werk je een stuk prettiger. Ook kun je hem gedeeltelijk kantelen waardoor je een nog beter overzicht krijgt. Kortom het is een goed computerscherm voor een betaalbare prijs.

Levendige kleuren en een realistische ervaring met deze monitor!

2

Goedkope monitor voor dagelijkse bezigheden

27 Inch Full HD monitor

Wij vinden de Philips 27M1N3200VA/00 een uitermate geschikte en betaalbare monitor voor particulieren en bedrijven. Tevens kun je wel 2 apparaten tegelijkertijd hierop aansluiten, waardoor je altijd de beschikking hebt over al je apps en programma’s. Als de computer of laptop over een AMD videokaart beschikt haal je nog meer kwaliteit uit dit scherm. Daardoor heb je geen last meer van haperingen en ook optimaliseer je zo de reactie en verversingssnelheid tijdens het gamen.

Daarnaast beschikt hij ook over ingebouwde speakers. Dit zorgt ervoor dat je geen PC of Laptop speakers nodig hebt voor het luisteren naar muziek of andere geluidsbronnen. Sluit er een webcam op aan en je kunt ook nog videobellen of vergaderen via dit scherm. Het scherm is zowel in de hoogte te verstellen alsmede in de lengte. Zo creëer je een ergonomische houding waardoor werken en gamen een stuk prettiger wordt.

3

Is hij geschikt voor gamen?

Gamen op Full HD

De Philips 27M1N3200VA/00 is zeker geschikt voor gamers. Als je computer of laptop een AMD videokaart heeft haal je er nog veel meer voordeel uit. Deze monitor beschikt namelijk over freesync waarbij je met AMD videokaarten geen last meer hebt van een verkeerde uitlijning. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je geen last meer hebt van lags, want de reactietijd wordt daardoor ook vertraagd. Ook het beeld komt goed over met 165 HZ aan verversingssnelheid.

Achterzijde Philips 27M1N3200VA betaalbare monitor

We moeten er wel een kleine kantekening bij maken en dat is dat het een Full HD monitor is. Dit betekend dat de maximale resolutie 1920 x 1080 pixels is. Voor de meeste gamers is dit geen probleem, maar er zijn game die een hogere resolutie nodig hebben. Check dit altijd voordat je een computerscherm koopt, want het is zonde om een miskoop in huis te halen.


4

Eindbeoordeling Philips 27M1N3200VA/00

Deze monitor krijgt van ons een 6,5

Bij de redactie van PC betaalbaar beoordelen wij de Philips 27M1N3200VA/00 met een 6,5. Voor dagelijke bezigheden en mensen die de computer niet vaak gebruiken is het een goed scherm. Echter zijn wij wel kritisch, want Full HD is eigenlijk niet meer de gouden standaard. Vooral voor de mensen die gamen en foto of videobewerkingstaken doen. Zij hebben meer baat bij een OLED, QHD, WQHD of UHD monitor. Daarnaast is het scherm ook best wel een stroomvreter met zijn energielabel F. Met de stijgende prijzen voor energie is het mischien verstandiger om net wat meer te investeren in een zuinige monitor. Hiermee lever je niet in op kwaliteit, maar je bespaard wel ontzettend veel energie.

Het is en blijf een persoonlijke keuze. Natuurlijk is het een prima monitor voor bedrijven die facturen maken, e-mails sturen of andere toepassingen. Echter kan het grafisch wel wat beter zoals we zojuist al zeiden. Met een prijs van €259,- kan je er eigenlijk ook niet veel meer van verwachten. Al met al scoort hij dus een ruime voldoende.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general