Norton 360 Deluxe Antivirus programma

Norton 360 Deluxe beschermt tot wel 5 apparaten tegen virussen en malware. Je beschermt er dus niet alleen de computer mee, maar ook bijvoorbeeld je laptop of de apparaten van kinderen. Tevens kun je veilig surfen met de Norton VPN service. Een van de grootste voordelen is dat je het ook kunt gebruiken voor Smartphones en tablets.
€89,99 Koop Nu
1

Norton 360 Deluxe Antivirus programma

Bescherm tot 5 apparaten

Norton 360 Deluxe Antivirus programma met een bescherming voor wel 5 apparaten. Je beschermt hier niet alleen je computer mee, maar ook de laptop, smartphone of tablet. Het is geavanceerde software die dreigingen meteen kenbaar maakt in je scherm. Al tientallen jaren is Norton actief op de wereldwijde markt. Inmiddels scoren zij gemiddeld 4 uit de 5 sterren, wat zeker niet slecht is.

Tevens zit er een handige tool in deze software voor het opslaan van je wachtwoorden. Deze kun je eventueel ook nog met je vingerafdruk beschermen, wanneer je computer of laptop hierover beschikt. Daarnaast is er ook een cloud. Hierin kun je belangrijke en vertrouwelijke gegevens op een veilige locatie opslaan. Denk hierbij aan inloggegevens of voor bedrijven de gegevens van klanten. Hierdoor heb je er ook altijd toegang tot, zelfs als je computer of laptop kapot gaat.

Een betrouwbaar antivirus programma voor een gunstige prijs

2

Surf veilig met de Norton VPN service

Norton VPN service

Norton 360 Deluxe antivirus programma beschikt over een groot voordeel. Dat is dat je ook veilig op het internet kunt browsen met de Norton VPN. Hierbij worden de gegevens niet op de computer bewaard en zodoende weet niemand waar jij naar zoekt op het internet. Daarnaast is het ook de meeste veilige manier om je wachtwoorden niet uit te laten lekken. Ook voor bankgegevens en dergelijke is dit heel belangrijk. Hackers worden met de dag slimmer en het laatste wat je wil dat is dat ze je kaal plukken.

Je kunt deze software niet alleen op de computer gebruiken, maar ook op je smartphone als je onderweg bent. Dat is toch wel het grote voordeel van dit pakket dat je er 5 apparaten tegelijkertijd mee beveiligd. Daarnaast kun je met split tunneling zelf bepalen welke gegevens gedeeld worden. Vertrouwelijk gegevens wil je immers niet laten uitlekken. Ook krijg je een melding wanneer je verbinding maakt met een onveilig netwerk. In dat geval weet je zeker dat je niet op dit WIFI kanaal moet gaan zitten.

3

Waarom heb je antivirus software nodig?

De voordelen van antivirus software

Iedereen heeft antivirus software nodig en dan is Norton 360 Deluxe Antivirus programma toch wel het meest geschikt. Het beveiligd de gegevens van 5 devices en dat zorgt ervoor dat je ook niet meerdere keren de software hoeft aan te schaffen. Deze software beschermd namelijk niet alleen tegen ongewenste malware zoals steeds reclame in je beeldscherm als je de computer opstart. Maar het zorgt er ook voor dat belangrijke en misschien wel vertrouwelijke gegevens niet in handen komen van hackers.

Daarnaast zit er bij deze software ook een VPN service waardoor je helemaal anoniem kunt gaan surfen. Hiermee bescherm je niet alleen de gevoelige informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens. Maar ook de andere mensen in huis kunnen niet terughalen wat jij op het internet hebt opgezocht.

Het internet is groot en kinderen weten hier steeds beter de weg op te vinden. Vaak nog een stuk beter als wij volwassenen. Met ouderlijk toezicht kun je voorkomen dat kinderen op schadelijke websites komen. Denk hierbij aan het blokkeren van bijvoorbeeld pornosites, maar ook kun je zien wat zij hebben opgezocht. Zo kom je er ook achter of je je kinderen kunt vertrouwen met al dit soort apparaten.


4

Een korte samenvatting Norton 360 Deluxe Antivirus programma

Ons oordeel over Norton 360 Deluxe Antivirus programma

Het Norton 360 Deluxe Antivirus programma is een echt alles in 1 pakket wat je nodig hebt voor de beveiliging van je PC of smartphone. Wij geven dit daarom ook een dikke 8,5. Het is een van de weinige software programma’s die bijna alle dreigingen weet buiten te houden. Daarnaast kun je via de VPN service veilig browsen zonder risico’s. Tevens is het een softwarepakket wat je voor het hele gezin kunt gebruiken. Deze versie is voor 5 apparaten en dat is vaak meer als voldoende.

Een van de andere voordelen is toch wel dat je het ook kunt gebruiken op verschillende besturingssystemen. Het is niet alleen geschikt voor Windows en Android, maar ook voor iOS en MacOS. Tevens kun je precies zien wat je kinderen op het internet doen met het ouderlijk toezicht. Hiermee kun je eventueel ook schadelijke websites blokkeren. Mocht je onverhoopt toch met een virus te maken krijgen die je computer beschadigd, dan krijg je jouw geld terug. Dit is een unieke belofte van Norton, want zij zijn zeer zeker van hun zaak.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general