Nieuwe producten toegevoegd aan Pcbetaalbaar.nl

Nieuwe producten toegevoegd aan Pcbetaalbaar.nl

Deze week hebben we bij PCbetaalbaar.nl weer verschillende artikelen toegevoegd. Zo beginnen we met een betaalbare Benq 27 inch monitor met QHD beeld. Daarna gaan we verder met verschillende gaming muizen. En ten slotte komen we uit bij een zakelijke muis die je met wel 3 apparaten kunt verbinden.

Betaalbare Benq Monitor

Deze week hebben we het betaalbare 27 inch computerscherm BenQ Mobiuz EX2710Q eens stevig onder de loep genomen. Hij beschikt over een Quad HD weergave die ervoor zorgen dat het beeld nog net een stukje scherper wordt. Tevens zorgt dit er ook voor dat de kleuren beter tot hun recht komen. Deze monitor heeft ook nog eens een snelle reactietijd. Dit is dan ook de reden dat steeds meer gamers dit scherm aanschaffen. Naast dat je dit scherm voor de computer of laptop gebruikt kun je het ook voor gameconsoles gebruiken. Hierdoor haal je maximaal rendement uit je investering.

Voordelige Seagate externe harde schijf

We hebben ook een voordelige externe harde schijf gevonden met een ingebouwde cooler de Seagate Firecuda 530. Qua prijsklasse zit hij net iets boven het gemmidelde, maar door de ingebouwde cooler kun je het toch wel een goedkope of voordelige SSD schijf noemen. Deze schijf haalt namelijk hogere prestaties in het lezen en schrijven van data. De kans op oververhitting wordt verkleind en daardoor wordt dus ook weer de levensduur verlengd. Hij is zowel voor computers alsmede een Xbox series X of Playstation 5 te gebruiken.

Betaalbare Trust gaming muis kopen

Ons team heeft de meest betaalbare gaming muis gevonden en dat is de Trust GXT 980. Deze heeft een instelbare DPI van 200 tot 10.000 waardoor je hem aan jouw wensen kunt aanpassen. Voor gamers is het belangrijk om snel adequaat te handelen en daardoor is deze functie onmisbaar. Door zijn iets wat kleinere formaat is hij niet alleen geschikt voor computers, maar ook voor laptops. Ook is hij in donkere ruimtes te gebruiken, want hij beschikt over kraakheldere witte verlichting. Met een prijs van €40,- is het ook nog eens een van de goedkoopste muizen van 2022.

Voordelige Razer gamingmuis

Echter gamers kunnen iet zonder accessoires en randapparatuur van Razer, en daarom hebben wij deze week de voordelige Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Gaming Muis voor je getest. Deze gaming muis beschikt over een fijne grip en dat zorgt uiteindelijk voor betere prestaties. Daarnaast is hij ook nog een draadloos te gebruiken. Een ander groot voordeel is dat hij beschikt over instelbare knoppen. Hierdoor kun je sneltoetsen maken voor het gamen en dat is zeker een investering waard.

Betaalbare Logitech muis voor thuis of op de zaak

Ook voor de zakelijke markt hebben wij een betaalbare muis gevonden van het merk Logitech de Logitech Lift. Deze muis kun je draadloos gebruiken en reageert super snel. Daarnaast is hij niet alleen geschikt voor de mensen met normale handen, maar ook voor de mensen met iets kleinere handen. Tevens kan hij verbonden worden met wel 3 apparaten. Met een simpele druk op de knop schakel je de muis over naar bijvoorbeeld een laptop vanaf een computer en vice versa.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general