Nieuwe computers en laptops toegevoegd week 26

Nieuwe computers en laptop toegevoegd week 26

Deze week hebben wij weer een nieuwe Lenovo laptop en een Samsung Galaxy book 2 aan onze website toegevoegd. Daarnaast hebben we ook een krachtige computer voor gamers van Acer die ontzettend betaalbaar is gezien de dure processors, werkgeheugen en videokaart die daarin zit. En last but not least hebben we een prachtig draadloos toetsenbord gevonden van logitech. Deze beschikt over ronde toetsen en is naast de computer ook te gebruiken voor telefoons en tablets met bluetooth.

Alle voordelen van de Lenovo Ideapad Flex 5 laptop

De Lenovo Ideapad Flex 5 is een betaalbare laptop met top prestaties. Het is namelijk een chromebook waar niet al te veel processen op de achtergrond draaien. Voor mensen en bedrijven die vooral via de cloud werken of het alleen gebruiken voor e-mailen en tekstverwerken is dit zeker een aanrader. Qua opslag had het net iets meer gemogen, want hij heeft een SSD schijf van 128 GB. Echter kun je voor een paar euro per maand tot wel 1 TB aan cloudopslag afnemen. Eventueel zou je ook de SSD kunnen laten vervangen, maar dat is vaak een dure hobby omdat vanaf deze schijf ook Chrome OS wordt gedraaid.

Als je een Google Account hebt dan kun je ook gebruik maken van Google Drive. Je krijgt dan 15 GB aan opslag gratis. Als je nog geen account hebt kun je deze ook gewoon aanmaken. De reden waarom mensen voor deze laptop kiezen is dat hij toch wel lekker snel opstart. Daarnaast merk je ook wel verschil tijdens het kijken van een video of het browsen op het internet. Dit komt puur doordat er geen onnodige apps op de achtergrond draaien.

Een super handig Logitech Pop Keys toetsenbord kopen

Het Logitech Pop keys toetsenbord is een handige uitbreiding voor de computer of laptop. Hij beschikt namelijk over 8 toetsen die je kunt verwisselen. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de smiley tekens, want dat werkt een stuk sneller als klikken. Daarnaast is hij volledig draadloos te gebruiken, waardoor je ook geen last hebt van kabels. Tevens gaan de batterijen bij normaal gebruik tot wel 3 jaar lang mee.

Ook voor de oudere generatie is dit toetsenbord aan te raden. Hij beschikt namelijk over ronde toetsen zoals we vroeger gewend waren op een typmachine. Eventueel kun je met bluetooth het toetsenbord ook verbinden met een smartphone of tablet. Je hoeft dus geen 2 aparte toetsenborden te kopen. Dit scheelt niet alleen ruimte, maar vooral ook geld.

Acer Veriton Desktop computer Intel Core i7 en 16 GB RAM werkgeheugen

De Acer Veriton Desktop computer is sneller als de gemiddelde laptop. Dit komt omdat hij een core i7 processor heeft met 8 processorkernen. In de turbostand kan deze een kloksnelheid halen van 4,9 GHZ en dat keer 8. Tevens heeft hij ook 16 GB DDR 4 RAM geheugen waardoor je nog beter apps en programma’s naast elkaar kunt laten draaien. Hij start ook super snel op door de 512 GB SSD schijf.

Hij is ook geschikt voor gamers, want hij beschikt over een dedicated videokaart met 4GB werkgeheugen. Om precies te zijn gaat het om de NVIDIA Quadro P 1000. Deze videokaart alleen is al meer als €500,- waard en dan weet je wel wat je kunt bereiken. Daarnaast beschikt hij aan zowel de voor als achterzijde over USB poorten waarmee je randapparatuur kunt aansluiten. Een racestuur laten de meeste mensen niet de hele dag op een bureau staan. Doordat je deze aan de voorkant kunt aansluiten heb je ook de mogelijkheid om hem makkelijk lost te koppelen. Zo blijf je bureau geordend.

Betaalbaar een Samsung Galaxy Book 2 kopen

Ook Samsung heeft een laptop die weet te presteren, maar ook nog eens betaalbaar is. Bij aankoop van een Samsung Galaxy Book 2 krijg je momenteel ook gratis Buds met een waarde van €1`49,-. Dit is een tijdelijke actie dus op is op. Het grootste voordeel is toch wel de anti reflectie laag die op dit beeldscherm is aangebracht. Dit zorgt ervoor dat lichtinval of zon niet worden gereflecteerd waardoor je ongestoord kunt werken. Daarnaast start hij snel op vanaf zij 256GB SSD schijf.

Het is een notebook die word geleverd met 2 jaar garantie bij jou aan huis. Daarnaast krijg je een dag na de aankoop ook een code voor gratis virusbescherming van Norton 360 gedurende 1 jaar. Hij beschikt over een Intel Core i5 CPU met 10 processorkernen wat ook wel Deca core wordt genoemd. In Turbo kan hij tot wel 10x 4,4 GHZ draaien en dat voor een laptop die slechts €719,- kost momenteel. Hij beschikt ook over 8 GB werkgeheugen waardoor je meerdere apps, programma’s of games tegelijkertijd kunt draaien.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general