MSI Optix AG321CQR

Deze MSI curved monitor is ideaal voor gamen of het kijken van series. Met het gebogen scherm heb je een goed overzicht zelfs in de kleinste hoekjes. Daarnaast heb je een verversingssnelheid van 165 HZ wat heel hoog is. Dit game scherm beschikt over Freesync.
€349,- Koop Nu
1

MSI Optix AG321CQR

Een goed scherm om mee te gamen

De MSI Optix AG321CQR is een goede optie voor gamers. Het is een uitstekend scherm waar je als gamer veel voordelen uit haalt. Een groot voordeel aan dit scherm is het feit dat het een curved scherm is. Er zit een liggende kromming in het scherm, waardoor je een betere game ervaring krijgt. Het scherm is in Quad HD waardoor het scherm perfect is om mee te gaan gamen. Je kunt deze monitor ook makkelijk aansluiten op een van de top 5 computers. Verder is de reacties tijd maar liefst 1 ms, waardoor het scherm ontzettend snel is. Wanneer je aan het gamen bent zal het scherm perfect werken ook in wat moeilijke situaties. 

De verversingssnelheid is erg belangrijk tijdens het gamen. Dit scherm kan een verversingssnelheid hebben van maar liefst 165Hz. Het is wel belangrijk om te onthouden dat deze hoge verversingssnelheid alleen haalbaar is bij een het scherm met Displayport. Anders zal je gebruik kunnen maken van de 144Hz. Dit is uiteraard ook niet slecht, maar het is wel een mindere snelheid dan dat je zal willen. Het is daarom het overwegen waard om te kijken naar de 165Hz mogelijkheid.

De MSi optix zijn reactie tijd is maar liefst 1 MILLISECONDE.

2

Waarom dit scherm gebruiken tijdens het gamen?

Super snelle verversingssnelheid

Er zijn ontzettend veel schermen zoals de  MSI Optix AG321CQR die je zal kunnen kopen. Het gamen wil je gewoon doen op een goed scherm. Dit scherm is perfect om mee te gamen omdat er een lichte boog in zit. Door de boog kun je alles goed zien en mis je nooit meer iets als je aan het gamen bent. Omdat het beeld iets krult, ziet het eruit alsof je zelf in de game aanwezig bent. Hierdoor wordt het een veel betere ervaring. Je ervaart het spel veel meer op een echte manier als je op deze manier speelt.

Het gamen wordt verder beter door het scherm door het quad hd scherm. Een quad HD scherm is een ontzettend goed scherm. Het is geen 4K scherm, maar wel een beter scherm dan een full HD scherm. Daardoor is het een betaalbare monitor die je kunt gebruiken voor op het werk, thuis of tijdens het gamen. Je hebt een soort middenweg met een quad scherm. Het is op die manier een niet al te duur scherm, maar met een betere resolutie dan full HD. Het scherm is daarom een stuk fijner om mee te gamen omdat het een betere resolutie heeft.

3

MSI Optix AG321CQR

Een makkelijk en mooi scherm

Het MSI Optix AG321CQR scherm is een scherm die je makkelijk op je bureau kan zetten. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat hij behoorlijk groot is. Het scherm is maar liefst 32 inch. Voor een goede game ervaring is dit erg fijn, maar soms kan dit als erg groot worden ervaren om op het bureau te hebben staan. Dit komt vooral door de boog die in het scherm zit. Je bureau kan op die manier wat kleiner worden. Het is dan handig om wel ruimte vrij te maken op het bureau voor dit scherm.

MSI Optix AG321CQR achterzijde scherm

Verder is het een mooi design scherm. Je zal er geen last van hebben als hij op je bureau staat. Hij heeft alleen geen ingebouwde speakers waar je gebruik van kan maken. Deze zal je er los bij moeten kopen. Het scherm is verder op een zeer makkelijke manier te installeren zonder enige moeite. Je hoeft alleen maar een paar kabels in het scherm te stoppen en hij zal direct zijn werk kunnen gaan doen.


4

Waarom dit scherm kopen?

Een MSI scherm voor het goede beeld

100 woordeDe MSI Optix AG321CQR is niet het eerste scherm op de markt. Er zijn heel wat verschillende soorten schermen waar je uit kan kiezen. De hoofdreden waarom je voor dit scherm zal kiezen is door de snelheid van het scherm. Het scherm heeft een reactiesnelheid van 1 ms en de verversingssnelheid van 165 Hz. Hierdoor is het een erg goed scherm die voor het gamen kan gebruikt worden. Het scherm heeft een mooi design en zal makkelijk op je bureau gezet worden. Hierdoor is het 32 inch scherm geen enkel probleem om op bijvoorbeeld een slaapkamer neer te gaan zetten. 

Het scherm is verder makkelijk te installeren waardoor je hem direct kan gebruiken. Door de boog in het scherm zet je hem neer en kun je de kabels er op een eenvoudige manier in doen. Het scherm heeft een redelijke prijs voor een quad HD scherm. Je betaald er zeker niet teveel voor, omdat het een beter scherm is dan een full HD scherm. Het is zeker het overwegen waard om te kijken naar dit beeldscherm. 

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general