MSI G32CQ4 PC gaming monitor

De MSI G32CQ4 PC gaming monitor beschikt over een gebogen scherm waardoor je een bredere kijkhoek hebt. Tijdens het streamen of gamen is dit erg prettig, want het scherm lijkt dan groter. Bovendien beschikt hij over een snelle reactietijd en verversingssnelheid. Je merkt al snel dat het beeld niet meer vertraagt is en dat je reactie direct zichtbaar zijn op het scherm. Je kunt er de komende jaren nog wel mee vooruit.
€359,- Koop Nu
1
< class="mt0 mb0">MSI G32CQ4 PC gaming monitor
MSI game monitor

De MSI G32CQ4 PC gaming monitor is een 32 inch monitor die je voor een betaalbare prijs kunt kopen. Het is een curved model waardoor je een grotere kijkhoek hebt. Dit is ideaal voor mensen die veel gamen op de computer, maar ook als je veel streamt! Bovendien heeft hij een korte reactietijd van minder als 1ms. Hij beschikt over een verversingssnelheid van 165 Hertz wanneer je hem op een computer of laptop gebruikt. Eventueel kun je hem ook voor de Playstation 5 gebruiken, maar dan haalt hij slechts 120 Hertz op Full HD beeld. Echter is dit meer als voldoende voor deze console!

Daarnaast zijn de beelden ook een stuk scherper als op een normale monitor. Dit komt doordat het scherm QHD beeld heeft. Naast scherper beeld zorgt hij er ook voor dat de donkere gedeeltes in een film of game beter zichtbaar zijn. Bovendien kun je een hogere resolutie tot wel 2560 x 1440 pixels op deze monitor weergeen. Hij beschikt over 2 HDMI ingang en daarmee kun je zowel een gameconsoles alsmede een laptop of computer tegelijkertijd aansluiten.

Sluit 2 apparaten tegelijkertijd aan op deze monitor!

2

Waarom kiezen voor een curved monitor?

De voordelen van een Curved monitor

Een curved monitor zoals de MSI G32CQ4 PC gaming monitor brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo krijg je qua beeld meer een panoramisch effect zoals dat genoemd wordt. Dit ken je waarschijnlijk wel van de fotografie kant. Het beeld komt dan beter aan op het netvlies en je hoeft je hoofd niet te bewegen tijdens het kijken. Daarnaast is het ook goed te gebruiken voor werknemers op kantoor. Een curved monitor zorgt namelijk voor een ergonomische werkhouding. Dit voorkomt nekklachten, maar het werkt vooral ook fijner voor de meeste mensen.

Je kunt daarnaast zelf de beeldschermverhouding instellen. Het is dus even zoeken wat jij het prettigste vindt kijken, maar dan is hij wel aan jouw wensen gepersonaliseerd. Voor gamers zit er namelijk ook een aparte modus op. Dit zorgt ervoor dat je net echt in de auto zit tijdens het racen. Echter kun je het ook zo instellen dat je een beter overzicht over de omgeving hebt. Hierdoor zie je bij bijvoorbeeld een FPS (First Person Shooter) game de vijanden eerder aankomen.

3

Speciaal ontworpen voor gamers en streamers

De voordelen voor gamers en streamers

De MSI G32CQ4 PC gaming monitor is eigenlijk in principe gewoon ook echt gemaakt voor de gamers en de streamers. Het gebogen scherm kijkt erg prettig en het is niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Het is prima te gebruiken voor een gezellige filmavond, want QHD in combinatie met Curved is een gouden combinatie. Het is ook gewoon een feit dat het helemaal in de smaak valt bij gamers. Zij kunnen zowel de PC alsmede een gamingconsole tegelijkertijd aansluiten. Je hebt dus niet 2 of meer monitoren nodig en dat bespaart ruimte. Daarnaast kun je met een druk op de knop schakelen, wat ook weer kostbare tijd scheelt.

Game monitor kopen voor een betaalbare prijs

Hij beschikt naast de 2 HDMI aansluitingen ook over 1 displayport. Deze apparaten zijn vaak wat duurder in de aanschaf en ook de displayport kabels zijn niet zo goedkoop. Dit komt omdat het beeld en de audio een hogere bandbreedte kunnen halen. Ondanks dat deze poort in 2006 als is uitgevonden vindt je hem niet op alle apparaten. Kijk dus ook goed voordat je deze monitor koopt welke aansluitmogelijkheden je computer, laptop, gameconsole of ander apparaat heeft.


4

Dit is onze conclusie

Een korte samenvatting

Wij kunnen met trots zeggen dat de MSI G32CQ4 PC gaming monitor qua prijs en kwaliteit verhouding een 8,5 mag scoren. Voor 32 inch is hij iets duurder als de gemiddelde monitor in deze prijsklasse. Echter heeft dat wel een oorzaak en dat is omdat hij over een hogere verversingssnelheid beschikt. Als je daar in wil investeren, dan is dit wel een van de goedkopere meldingen. Bovendien heeft hij ook een extra HDMI aansluiting waardoor je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken op het scherm. Helaas heeft hij geen VGA aansluiting, terwijl deze vandaag de dag nog wel veel gebruikt wordt. Dat is dan ook echt het enige minpuntje wat wij kunnen bedenken.

MSI is een merk wat al sinds 1986 actief is op de markt en toch wel een van de grootste is op het gebied van monitoren. De afkorting MSI staat voor Micro-Star International. Van origine is dit bedrijf met 5 werknemers begonnen. Echter werken er nu al meer als 13.000 mensen internationaal bij dit bedrijf. Ze zijn wereldwijd actief en daardoor kunnen ze ook groot inkopen. Dit zorgt ervoor dat de producten ook betaalbaar blijven.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general