MSI Cubi 5 10M-415 Desktop

MSI Cubi 5 10M-415 desktop

De MSI Cubi 5 10M-415 is een geschikte pc voor zowel zakelijk gebruik als voor thuisgebruik. Je kunt deze desktop PC aansluiten op 2 monitoren door gebruik te maken van de Display port of HDMI aansluiting. Zo wordt multitasking op de computer nog eenvoudiger gemaakt. Daarnaast is hij erg klein qua formaat waardoor je hem bijna overal kunt plaatsen. Indien gewenst kun je hem zelfs op een televisie aansluiten met HDMI zonder dat de PC in het zicht staat. Windows 11 is al geïnstalleerd op deze computer.

De technische prestaties

Je kunt met de MSI Cubi 5 10M-415 alle basistaken uitvoeren die je van een computer kunt verwachten. Hij is ideaal voor het werken in de cloud van de zaak, maar ook voor het opzoeken van informatie thuis. Daarnaast kun je ook films en series op deze PC bekijken. Hij heeft Intel Core I3 processor DualCore 2.1-4.1 GHZ. Dit is meer als voldoende voor het standaard internetten of het uittypen van een documentje. Wil je kunnen gamen of maak je gebruik van grafische programma’s? Dan raden we je een computer aan met minimaal een I7 of Ryzen 7 processor.

Deze desktop beschikt over 8 GB DDR4 RAM geheugen. RAM geheugen wordt gebruikt voor het uitvoeren van meerdere taken tegelijk. In combinatie met een goede processor zorgt dit ervoor dat je meerdere apps of programma’s kunt draaien. Daarnaast start hij super snel op van de 256 GB SSD harde schijf. Als je veel download dan raden wij het gebruik van een externe harde schijf aan. Eventueel zou je hier ook een clouddienst voor kunnen aanschaffen. Als je hem alleen gebruikt voor research, mailen en video’s kijken dan beschikt hij over voldoende opslag.

MSI Cubi PC betaalbaar

Al met al is deze computer prima voor mensen die na het werk nog even wat op willen zoeken of willen ontspannen. Verwacht alleen geen top prestaties want het draaien van grafische programma’s voor bijvoorbeeld foto of videobewerking gaat helaas redelijk traag. Daarnaast is de processor ook niet heel krachtig dus sluit altijd je tabbladen en programma’s af na gebruik. Voor consumenten met een laag budget of weinig eisen is dit bij uitstek een goede koop!

Deze desktop zakelijk gebruiken

De MSI Cubi 5 10M-415 is niet echt een zakelijke PC. Wij kunnen hem alleen aan de zakelijke klanten aanraden die hem gebruiken voor bijvoorbeeld het versturen van facturen. Hij is eventueel ook te gebruiken voor het bijhouden van magazijnvoorraden. Als kassasysteem voor niet al te veel artikelen is dit ook een prima computer. Zolang je geen zware programma’s op de computer zet blijft hij optimaal presteren. Ook voor het uitwerken van verslagen is dit een prima computer. Let alleen wel op de opslag, want deze is standaard niet al te groot.

Voor zakelijk gebruik raden wij een clouddienst aan zodat je overal toegang hebt tot de gegevens.

MSI Cubi 5 10M-415 Desktop voor thuisgebruik

Als je een computer alleen thuis na je werk gebruikt dan is de MSI Cubi 5 10M-415 een goede PC. Het lijkt alsof er te weinig geheugen op zit voor bijvoorbeeld het downloaden van films en series, maar dit kun je uitbreiden met een externe harde schijf of een extra SSD schijf. Als je kiest voor een extra SSD schijf laat hem dan altijd installeren door een winkel. Zij weten dit in een minuutje of 2 op de juiste manier te doen. Daarnaast wordt hij geleverd met een monteer beugel waarmee je hem makkelijk kunt vastmaken. Tevens neemt hij weinig ruimte in beslag, dus je zou hem ook uit het zicht kunnen plaatsen. Je kunt met deze PC gewoon van programma’s zoals Word en Excel gebruik maken. Ook het streamen via Netflix of Videoland is prima te doen.

Eindoordeel


Overall is de MSI Cubi 5 10M-415 geen slechte PC. Voor het normale dagelijkse gebruik is hij zeker aan te raden. Daarnaast is het voor de zakelijke wereld waarschijnlijk een PC die net te ligt is. Maar je kunt hem wel gebruiken voor kleine winkels, facturen of het bijhouden van voorraaden. Ons team geeft deze PC dan ook een dikke 6,7!

6.5Expert Score
MSI Cubi 5 10M-415 Desktop

Lichtgewicht PC in compact formaat met basisprestaties voor een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit verhouding.

Ontwerp
7.5
Prestaties
6.5
Gaming
4.5
Foto bewerking
4.5
Prijs
6.5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general