Monitor nieuws week 23


Monitor nieuws week 23

Wij stellen je deze week op de hoogte van het laatste nieuws over de monitor. Monitoren maken veel ontwikkelingen door en zo is er elke maand wel weer iets anders aan de beeldkwaliteit die te halen valt. De ene week is het een nieuwe HD kwaliteit, terwijl het de andere week weer gaat over betere contrasten. Er is ontzettend veel keuzen in monitoren, maar wat is nu de juiste. Wij zullen je helpen om een stukje dichterbij de perfecte monitor te komen.

De nieuwste monitoren in Juni 2022

Deze week hebben wij besloten om een monitor top 3 te maken in ons nieuws. Dit omdat er erg veel monitoren zijn, maar wij hebben een selectie voor je gemaakt met betaalbare en prachtige schermen voor de computer. Het is even een flinke uitgave voor sommige, maar hier heb je vaak dan ook jarenlang plezier van.


1. HP OMEN 27 Inch HD monitor
De HP OMEN 27 Inch HD monitor is er niet zomaar een. Deze beschikt namelijk over een gebogen scherm waarmee je overzicht hebt in alle kijkhoeken. Daarnaast kun je hem ook nog eens in hoogte verstellen waardoor je precies op de juiste hoogte kijkt. Hij beschikt over QUAD HD wat een van de hoogste standaarden is die nu te krijgen is.2. MSI 32 inch monitor
Ook het 32 inch scherm van MSI beschikt over een gebogen scherm. Deze is net een stapje groter en ideaal als je daarvan houdt. Echter wordt er meestal gekozen voor een 27 Inch scherm zowel zakelijk als privé. Maar dat is ook een kwestie van smaak. Jij plukt hier de vruchten van want daardoor is deze 32 inch monitor extra scherp geprijsd.

3. Samsung 27 inch SMART monitor
Het 27 Inch scherm van Samsung is niet zomaar een scherm. Dit is namelijk ook nog eens een SMART TV. Je kunt zelfs je telefoon verbinden met dit scherm om je telefoon te weergeven op groot formaat. Ook kun je na het gamen of werken lekker direct schakelen naar streamingsdiensten waar je lid van bent!


Blijf ons volgen voor al het computer nieuws!

Bij PC betaalbaar richten wij ons niet alleen op de monitor en het nieuws daaromheen, maar nog veel meer punten waar wij “verstand” van hebben. Neem eens kijkje in een van de andere categorieën en leer meer over de onderdelen die je naast een computer of laptop nog hebt. Misschien zit hier wel iets tussen waar je helemaal niet over had nagedacht, maar wat het werken een stuk eenvoudiger maakt.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general