Microsoft Surface Laptop 4 13.5 Inch

Microsoft Surface Laptop 4 13.5 Inch

De Microsoft Surface Laptop 4 13.5 Inch is een multifunctionele notebook die je kunt gebruik voor zowel prive als zakelijk gebruik. Daarnaast beschikt hij ook nog eens over een touchscreen en je kunt hem ook losmaken en als tablet gebruiken. Dit is vandaag de dag zeer handig. Zeker wanneer je hem ook buiten de deur meeneemt. Daarnaast start hij supersnel op door de 256GB SSD schijf. Wel is het aan te raden om een clouddienst te nemen voor het opslaan van gegevens. Eventueel zou dit ook kunnen met een externe harde schijf. Zo zorg je ervoor dat hij optimaal blijft presteren.

Dit zijn de belangrijkste pluspunten

We kunnen veel pluspunten opnoemen van de Microsoft Surface Laptop 4 13.5 Inch. Zo beschikt hij over een touchscreen waardoor je dus 2 invoermethodes hebt. Daarnaast is hij gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Dit biedt niet alleen stevigheid, maar verhoogt ook nog eens de levensduur. Hij is lekker compact en daardoor ook als lichtgewicht laptop/tablet makkelijk mee te nemen naar afspraken of op vakantie. Tevens beschikt hij over een Ryzen 5 processor waardoor je optimale prestaties haalt.

Naast de krachtige processor zit er ook 8 GB aan RAM geheugen in deze laptop. Tevens beschikt hij ook over een ingebouwde videokaart waardoor je de meeste games en grafische toepassingen makkelijk kunt draaien. Ook het kijken van films, series en muziek gaat met deze betaalbare en ijzersterke laptop.

Goedkoop een Microsoft Surface kopen
Zijaanzicht

Daarnaast is het ook een fijne computer voor studenten. Als je niet al te veel poespas nodig hebt, maar wel snel wil kunnen werken dan is dit zeker een aanrader. Zeker aangezien hij zo stevig is gemaakt dat je hem niet makkelijk kunt beschadigen. Studenten zijn nu eenmaal wat meer in de weer met deze laptop en lopen daardoor eerder kans op beschadigingen. Bij de meeste studies moet je hier jaren mee vooruit kunnen.

Deze laptop zakelijk gebruiken

Zakelijk wordt de Microsoft Surface Laptop 4 13.5 inch ook steeds vaker gekocht. Dit omdat hij licht in gewicht is en daardoor makkelijk overal mee naar toe genomen kan worden. Daarnaast is het ook wel fijn dat dit scherm touchscreen is. Daardoor kun je niet iets professioneler overkomen en eventueel het scherm uit het dockingstation halen. Tevens is het ook gewoon een super snelle computer met de AMD Ryzen 5 processor.

De basis programma’s kunnen door de goede specificaties makkelijk naast elkaar gedraaid worden. Klanten hoeven dus niet lang te wachten totdat de volgende slide of video is geladen. Hierdoor bespaar je de klant tijd uit, en daar worden ze altijd wel vrolijk van. Tevens is het scherm ook gewoon kraakhelder waardoor je alles haarscherp kunt zien. De accu gaat met gemak enkele uren mee en is snel op te laden.

Een zakelijke en luxe laptop voor een betaalbare prijs

Microsoft Surface Laptop 4 13.5 Inch beoordeling

Al met al is de Microsoft Surface Laptop 4 13.5 inch zeker een aanrader voor zowel thuisgebruik alsmede het zakelijke gedeelte. Helaas zit er voor de langere termijn wel wat minder opslagcapaciteit op. Echter kun je dit eenvoudig uitbreiden met clouddiensten of een externe harde schijf.

Eindoordeel


Wij vinden de prijs voor deze laptop relatief hoog en daarom geven wij hem een 7. Hij heeft op zich wel goede specificaties, maar je betaald voornamelijk voor het luxe design naar onze mening. Het is dus een prima laptop, maar in principe zouden wij hier niet meer als 700 tot 800 euro voor overhebben. Echter verschillen meningen nog wel eens en daarom hebben wij toch besloten om je wat meer te vertellen over dit model.

7Expert Score
Microsoft Surface Laptop 4 13.5 Inch

Een prima laptop voor de zakelijke wereld.
Voor particulieren blijkt de prijs vaak te hoog.

Ontwerp
8.5
Prestaties
7.5
Gaming
5.5
Foto bewerking
5
Prijs
5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general