Best beoordeeld

Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis

De Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis beschikt over een prachtig design en kan op elke oppervlakte gebruikt worden.
Je kunt bovendien ook met deze muis swipen!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Muis

De Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis is niet zomaar een muis. Om te beginnen beschikt hij al over een touch gedeelte waarmee je ook op een computer zou kunnen swipen. Daarnaast is het een muis die je zowel links alsmede rechts kunt gebruiken. Tevens heeft hij echt een fijne grip door het ergonomische design. En eerlijk is eerlijk hij ziet er natuurlijk ook gewoon hartstikke modern uit. Bovendien zie je in de bedrijven steeds meer deze draadloze muizen komen. Dit omdat ze goed werken, maar ook passen bij de klasse die je wil uitstralen als ondernemer.

Tevens is het ook een muis die werkt met bluetooth in plaats van andere draadloze technieken. Gelukkig beschikken veel laptops, tablets en smartphones daarover. Als je een Surface laptop hebt dan is hij zeker aan te raden! Dit zorgt ervoor dat je ook een USB poort meer over houd op je computer of laptop. Tevens zorgt er natuurlijk ook voor dat je dezelfde muis voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Zo kun je de gemakken van een computer steeds vaker ook op een tablet ervaren.

Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis

Een muis die ook over touch bediening beschikt

Het unieke aan de Als je een Surface laptop hebt dan is hij zeker aan te raden! is toch wel de touch bediening waarover hij beschikt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen meer verticaal kunt scrollen, maar ook horizontaal. Bovendien werkt het veel beter als een scrolwieltje als je hier eenmaal aan gewend bent. Microsoft loopt op dit gebied dus ook echt wel een aantal jaren voor vergeleken met hun concurrenten.

Door het unieke design is dit tevens ook een vna de weinige computermuizen die op elk oppervlak goed weet te presteren. Dit komt voornamelijk door de geavanceerde lazersensor die ze gebruiken. Tevens bestaat deze muis uit 10 keer zoveel mechanische onderdelen waardoor de mogelijkheden ongekend zijn. Daar staat wel een prijskaartje tegenover, maar wij vinden dit reuze meevallen!

Niet alleen een moderne maar ook een super handige muis

Vooral in de zakelijke wereld zien we dit model, maar het is ook prima te gebruiken voor in huis. Wij denken dat meer als 1/3 van de bevolking binnen 10 jaar deze muis zal gaan kopen. Dit omdat het een totaal nieuwe beleving in al die jaren dat er maar weinige nieuwe ontwikkelingen waren. Tevens rust je handen ook beter uit en dat zorgt voor betere gameprestaties, maar ook meer productie op het bedrijf of bij een klantenservice.

Microsoft draadloze muis

Extra handvaten voor de aankoop

Waar moet je precies op letten bij een bluetooth muis?

Er zijn vele vragen die je jezelf kunt stellen als je een Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis of andere muis gaat komen. De meest belangrijke vragen of aandachtspunten zullen wij hieronder met je doornemen.

  • Op welke apparaten kan ik deze muis gebruiken?
  • Is hij bruikbaar op alle ondergronden of alleen specifieke?
  • Beschikt hij over een ergonomisch design?
  • Wat zijn de mogelijkheden qua klikken, scrollen, swipen of aanrakingen?
Deze specifieke muis beschikt ook over een touchvlak waarmee je dus kunt swipen op de computer zoals je het ook op een tablet doet.

Totale score Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis

Review Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis

Al met al mogen wij toch wel zeggen dat de Microsoft Surface Arc Draadloze Bluetooth muis een dikke 8,3 verdiend. Het is een design wat bij deze generatie past, maar daarmee sluiten we een gedeelte van de bevolking ook buiten. Echter zijn de mogelijkheden ongekend en dat geeft weer een boost aan onze totale score.

Pluspunten:

  • Touch bediening zoals swipen en horizontaal scrollen.
  • Ergonomisch design wat beter is voor je werk of gamehouding.
  • Beschikt over 90 mechanische onderdelen waardoor de werking 10x zo goed is

Minpunten :

  • De prijs is relatief hoog, maar het is het wel waard!

Eindscore : 8,3

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general