Best beoordeeld

Microsoft Draadloos toetsenbord

Typ nog sneller teksten en mails met de vlakke toetsen van dit toetsenbord.
Ook zit er een numpad op voor administratieve doeleinden.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #5 in category Toetsenborden

Het Microsoft draadloos toetsenbord wordt vooral door bedrijven gekocht. Echter is het ook zeker een aanrader voor thuisgebruik. Met de vlakke toetsen kun je meer typen in minder tijd. Daarnaast is hij ook een stuk stiller. Hierdoor hebben andere mensen in huis geen last van het geluid. Het is een persoonlijke keuze, maar de vlakke toetsen worden over het algemeen een stuk prettiger ervaren als de dikke toetsen. Gamers denken hier anders over, maar voor mensen die de computer gebruiken voor werk of thuiswerk is het zeker een aanrader.

Het toetsenbord is draadloos te gebruiken d.m.v. een bluetooth verbinding. Hierdoor heb je geen gedoe meer met USB dongels of kabels. Daarnaast beschikt over een numeriek pad ook wel bekend als een numpad. Voor de mensen die veel rekenen met de computer of in Excel spreadsheets maken is dit een groot voordeel.

Sneller typen met de vlakke toetsen

Bedrijven kiezen voor vlakke toetsen en een numpad

Bedrijven kiezen het meest voor het draadloos toetsenbord van Microsoft. Vooral vals het gaat om administratieve doeleinden dan heeft dit toetsenbord een voordeel. Je kunt namelijk net zo snel rekenen als met een rekenmachine door het aparte numpad. Daarnaast gaat alles een stuk sneller doordat vlakke toetsen eenvoudiger in gebruik zijn. Tevens maakt dit toetsenbord weinig tot geen geluid, waardoor het ideaal is voor drukke werkplekken. Zo wordt je niet door collega’s afgeleid als ze aan het typen zijn.

Een geruisloos, betaalbaar en daarnaast draadloos toetsenbord

Met de adviesprijs van €59,99 zit dit toetsenbord net boven het gemiddeld. Maar als je kijkt naar de prijs en kwaliteit verhouding dan valt dit reuze mee. Zeker als je nagaat dat het ook nog van een gerenomeerd bedrijf is. Wij vinden het zeker de moeite waard. En eerlijk is eerlijk zelf zouden wij ook niet meer zonder dit keyboard kunnen.

Enkele tips

Hier kun je op letten bij de aanschaf van een toetsenbord

Bij het kopen van een toetsenbord zijn er een aantal aandachtspunten waarop je kunt letten. De belangrijkste vragen hebben wij hieronder opgesteld.

  • Maakt het toetsenbord veel of weinig geluid?
  • Zijn het dikke of vlakke toetsen?
  • Zit er een kabel aan of kun je hem draadloos gebruiken?
  • Klopt de prijs in verhouding met de kwaliteit?
Wij raden altijd aan om verder te kijken als dat je neus lang is. Het vergelijken van verschillende toetsenborden kan nooit geen kwaad. Je kiest namelijk zelf voor dikke of dunne toetsen, want dit is een persoonlijk keuze.

Onze eindscore

Microsoft Draadloos toetsenbord review

Wij vinden het draadloos toetsenbord van Microsoft een van de beste toetsenborden van 2022 voor de zakelijke markt. Naast de vlakke toetsen die geen geluid maken beschik je ook nog eens over een numpad. Hiermee kun je nog sneller berekeningen maken en offertes versturen naar je klanten. Het is een investering, maar de levensduur is goed!

Pluspunten:

  • Dunne toetsen die weinig tot geen geluid maken
  • Handig numpad voor het maken van rekensommen
  • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Minpunten :

  • Functietoetsen zijn aan de kleine kant

Eindscore : 7,9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general