Microsoft 365 kopen

Microsoft 365 kopen? Wij helpen je met het maken van deze belangrijke keuze. Hij is namelijk verkrijgbaar als jaarabonnement, waarbij de prijzen ver uiteen lopen. Het is dus afhankelijk van wat jij als persoon of bedrijf ook echt nodig hebt. Zo is Family een stuk goedkoper als je de prijs per apparaat uit gaat rekenen.
Vanaf €63.5 Koop Nu
<br>1

Microsoft 365 kopen

Office 365

Microsoft 365 kopen is een lastigere taak als dat je zou denken. Er zijn namelijk veel dingen waarop je moet letten, niet alleen voor de prijs, maar ook voor de kwaliteit. Stel jezelf dus niet alleen de vraag welke programma’s heb ik nodig, maar ook hoe vaak ga ik deze gebruiken? Als je alleen bent kies je vaak voor het personal abonnement omdat dit €69,- kost. Ben je met een heel gezin en heb je meerdere apparaten dan is het family abonnement van €99,- per jaar weer beter. Hierbij kan je tot 6 apparaten gebruiken en dan kost het dus maar €16,50. Echter als je maar met drieën bent dan haal je dit er ook alweer uit, want dan zou de prijs op €33,33 per persoon uitkomen.

Het voordeel van office op de computer of laptop is toch wel dat het net even wat meer te bieden heeft als OpenOffice of Google Docs e.d. Daarnaast is het grafisch vormgegeven en dat maakt het dus ook een stuk praktischer. Daarnaast is de veiligheid ook gegarandeerd met de updates die je met regelmaat krijgt. Ook worden daarmee de programma’s regelmatig verbeterd. Bovendien kun je in ieder office programma nieuwe taalbestanden plaatsen.

Office 365 is praktisch en betaalbaar

2

Microsoft Office 365 Business

Alles voor het bedrijf

Als je Microsoft 365 wil gaan kopen voor het bedrijf dan raden wij het Business pakket aan. Hierbij krijg je alle basis office programma’s die je nodig hebt, maar ook outlook customer manager. Hiermee maak je de communicatie tussen klanten en medewerkers makkelijker, maar ook die van personeel interrn. Bovendien kun je ook teams vergaderingen en dergelijke hiermee plannen. Met deze licentie kun je maximaal 1 account gebruiken op zowel telefoons alsmede computers.

3

Office 365 Family

Praktisch voor het gezin

Je kunt ook Microsoft Office 365 Family kopen, zodat iedere gebruiker over zijn eigen licentie beschikt. Dit wordt niet alleen door families gedaan, maar ook door ZZP bedrijven die tot 5 werknemers in dienst hebben. Voor een voordeligere prijs kun je het dus installeren op andere computers, laptops en telefoons. Daarnaast krijgt iedere gebruiker 1 terabyte aan opslag in de cloud. Dit betekend dat iedereen dus over voldoende opslag beschikt of het nu op foto’s. programma’s of documenten gaat. Deze kun je tevens ook makkelijk met andere delen.

Het gaat hierbij om een jaarabonnement en daarbij horen dus ook update. Regelmatig brengt Microsoft updates uit zodat het programma net wat fijner werkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld visuele veranderingen, maar ook extra mogelijkheden als hier vraag naar is. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat je meerdere talen kunt gebruiken. Ideaal dus voor families die tweetalig worden opgevoed. Zo kun je in beide talen schrijven!

In dit pakket zit :

1 Microsoft Access
2 Microsoft Bookings ( Ontwikkeld om (digitale) afspraken en planningen te maken voor bedrijven.)
3 Microsoft Excel
4 Microsoft OneNote
5 Microsoft Outlook
6 Microsoft PowerPoint
7 Microsoft Publisher
8 Microsoft SharePoint (speciaal ontwikkeld voor bedrijven om de communicatie intern en extern te verbeteren. Je zou het kunnen vergelijken met intranet van vroeger.)
9 Microsoft Teams
10 Microsoft Word


4

Microsoft Office 365 Personal

Voldoend voor jou alleen!

Veel mensen met een enkele computer, laptop of smartphone in huis kopen Microsoft Office 365 personal. Dit is namelijk het goedkoopste abonnement voor maximaal 1 gebruiker. Eventueel zou je tot 5 apparaten met 1 account kunnen verbinden. Dus als je thuiswonende kinderen hebt dan kunnen zij via jouw account ook gebruik maken van alle programma’s

Office personal bevat de volgende programma’s :

1. Word
2. Excel
3. PowerPoint
4. OneNote
5. Outlook
6. Access
7. Publisher

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general