McAfee LiveSafe virusscanner – Windows / MAC

Met de McAfee LiveSafe virusscanner - Windows / MAC bescherm je jouw computer tegen virussen. Bovendien zit er ook een toezicht functie bij voor de kinderen.
€69,- Koop Nu
1

McAfee LiveSafe virusscanner – Windows / MAC

Antivirus programma

McAfee LiveSafe virusscanner – Windows / MAC is een betaalbaar antivirus programma voor zowel je telefoon alsmede computer, laptops en macbooks. Het voordeel is dat je eenmalig een bedrag betaald voor al je apparaten. Of je nu 2 of 20 apparaten in huis hebt, dat maakt niet uit, je kunt ze allemaal beveiligen. Bovendien heeft hij ook een ingebouwde scanner voor software. Wanneer je bijvoorbeeld een programma gaat downloaden dan controleert hij of hier geen virussen in verwerkt zitten. Er zijn immers steeds meer bedrijven die adverteren met malware en sommige mensen kunnen dit niet snel genoeg herkennen.

Ook kun je met deze software je wachtwoorden veilig bewaren in een kluis. Zo heb je ze toch altijd bij de hand en hoef je niet bang te zijn dat ze uitlekken. Tevens is er ook een Webadvisor tool beschikbaar. Deze scant iedere website die je bezoekt en voorkomt dat je last krijgt van spam, malware, virussen of phising. Een andere handige tool is toch wel de shredder. Deze verwijdert alle sporen die leiden naar een bestand dat je verwijderd hebt. Als bedrijf zijnde wil je immers niet dat de gegevens van (oude) klanten op straat komen te liggen.

Ook te gebruiken op Android en ios smartphones

2

Bescherm gevoelige informatie

Voorkom virussen

Een van de voordelen van de McAfee LiveSafe virusscanner is dat ze een 100% garantie bieden voor het verwijderen van virussen. Via deze link vindt je daar meer informatie over. Zodra je de software geïnstalleerd hebt is je computer goed beveiligd. Je kunt namelijk een scan doen om te kijken of je voor deze software al een virus hebt gehad of last gehad hebt van malware. Deze kan dan vervolgens ook makkelijk verwijderd worden, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt.

Ook zit er een ouderlijk toezicht functie op waarmee je precies kunt zien wat de kinderen hebben opgezocht. Door bedrijven wordt dit ook wel gebruikt om te controleren welke websites medewerkers bezocht hebben. Een foutje is zo gemaakt met maar 1 klik, maar de McAfee webadvisor waarschuwt je al op voorhand. Bovendien scant hij ook alle apps en programma’s die je wil gaan installeren om kwetsbaarheden te voorkomen.

3

Bescherm meer als je computer alleen

Bescherming op PC, MAC, iOs en Android

De McAfee LiveSafe virusscanner is meer als alleen een tool om jezelf te beschermen tegen malware en virussen. Hij beschikt namelijk ook over een programma waarmee je alle bestanden op de computer kunt scannen. Veel mensen en bedrijven maken jarenlang gebruik van een computer. Soms verkopen ze hem via marktplaats of andere kanalen. Hier heeft McAfee ook goed over nagedacht. Ze hebben namelijk een schredder waarmee je er zeker van bent dat verwijderde bestanden niet meer teruggehaald kunnen worden. Zo’n bestand laat altijd sporen achter en daar heb je deze extra software echt voor nodig.

Daarnaast zit er ook een boost functie in voor zowel je computer alsmede de browser. Met Web Boost wordt ervoor gezorgd dat je altijd de snelste internetsnelheid. Heb je op de achtergrond per ongeluk een filmpje aan laten staan dan slurpt dit toch aardig wat snelheid van de internetverbinding. Deze wordt dan automatisch op pauze gezet, waardoor je gewoon weer lekker snel kan surfen. De PC boost zorgt er daarentegen weer voor dat de programma’s die je gebruikt lekker snel draaien. Daarnaast starten de apps hierdoor ook een stuk sneller op. Programma’s en apps die niet gebruikt worden gaan dan een prioriteit omlaag zodat het huidige programma weer sneller wordt.


4

Eindoordeel McAfee LiveSafe virusscanner – Windows / MAC

Dit is ons advies!

Wij geven de McAfee LiveSafe virusscanner – Windows / MAC een 8,9. Hij biedt namelijk voor een lage prijs een hele goede bescherming. Bovendien hebben ze ook echt nagedacht over andere aspecten waar je zowel prive alsmede zakelijk behoefte aan hebt. Hij kan namelijk alle bestanden die voor de installatie al op de computer stonden scannen. Daarnaast zit er ook software bij die ervoor zorgt dat je programma’s sneller draaien met een verschil van meer als 30% bij de meeste processoren. Ook kun je prioriteiten instellen zodat je het maximale haalt uit de programma’s die je gebruikt en het gebruik op de achtergrond minimaliseert. Dit zijn geen seconden, maar echt minuten en soms uren per dag die je bespaart.

Het ouderlijk toezicht is ook een van de beste als je het vergelijkt met concurrenten. Je kunt namelijk via een logboek in de gaten houden welke websites er bezocht zijn. Daarnaast kun je ook de schermtijd instellen, wat vandaag de dag echt nodig is. Zo voorkom je dat kinderen te lang achter een laptop, computer of smartphone zitten. Het is verslavend en door deze “beperking” worden kinderen daarop gewezen. Ook kun je bepaalde apps, programma’s en websites blokkeren. Als je bijvoorbeeld niet wil dat je kind op facebook zit kun je dit heel makkelijk instellen in minder dan een minuut.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general