Best beoordeeld

Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II – PC game

Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II een echte aanrader!
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #9 in category PC Games

Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II is een meesterlijke nieuwe PC game die je kunt gaan spelen. Iedereen heeft wel tenminste een van The Lord of the Rings films gezien, en daarom is er ook echt wel herkenning met het spel. Je krijgt eindelijk het middelpunt van de aarde met je eigen ogen te zien. Dit avontuur loopt naadloos overeen met de films en daarom kan je ook gewoon echt niet meer stoppen met spelen.

Het enige verschil is dat jij nu eindelijk die hoofdrol gaat spelen. Deze keer mag jij alles aanschouwen, maar ook voer je de stevige gevechten. Daarnaast is er toch ook nog wel het nodige nieuwe element / verhaal te vinden in dit spel. Dit komt doordat ook de boeken van de schrijver helemaal zijn verwerkt in het spel. Het zorgt dus zeker voor urenlang speelplezier!

Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II

Waar gaat deze PC game over?

Het begint al meteen met actie in Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II. In sneltrein vaart wordt je op de hoogte gebracht van het verhaal en de taken die je uit moet voeren. Door middel van tutorials leer je gaandeweg met steeds meer wapens om te gaan. Je kunt er zelfs voor kiezen om de andere kant van het verhaal te spelen. Dit geeft een totaal nieuwe dimensie, want dan speel jij het kwaad waarvoor iedereen vreest. Daarnaast kun je ook een nieuw rijk verkennen met de naam Dol Guldur waarover je tot nu toe nog alleen in de boeken hebt gelezen.

Tevens beschik je over de nodige bijzondere gaven zoals bijvoorbeeld het oproepen van draken die dan aan je zijde strijden. Een andere prachtige wereld die zijn deuren opent is toch ook wel Dempsterwold waarbij je de vulkanen kunt laten uitbarsten of controle neemt over het weer en onweer laat neerdalen op je tegenstanders. Het spel blijft je wel steeds meer uitdagen, want niet alleen jij wordt sterker, maar ook je tegenstanders. Denk dus niet dat de gevechten makkelijker worden als jij een leveltje hoger bent.

Laat je verassen door de nieuwe werelden in deze game!

Aanschouw het midden van de aarde

Word een met de natuur

Alleen de natuur van Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II is al prachtig om te aanschouwen. Tijdens dit urenlange avontuur geniet je van de HD kwaliteit en voelt het ook echt alsof je zelf in de natuur aan het rondstruinen bent. Dit is ook wel een van de belangrijkste punten waarom mensen verzot blijven op deze games. Het is niet een spel dat je in een paar uurtjes uitspeelt. Daarnaast zijn er ook verschillende nieuwe werelden uitgebeeld van tekst naar beeld.

Daarnaast leer je ook nieuwe rassen en groepen kennen zoals bijvoorbeeld de dwergen en elfen. Deze zie je wel enigzins in de films, maar in het spel leer je pas echt hun normen en waarden. Daarnaast kun je ook jouw eigen kasteel bouwen en dat verdedig je natuurlijk ook met je eigen leger. Naast brute kracht heb je dus ook echt wel tactisch vermogen nodig. Dit zorgt ervoor dat je jouw domein ook kunt verdedigen tegen een invasie. Kortom heel wat nieuws in de wereld van #TLOTR.

Leer meer over de wereld en het middeplunt van de aarde en ontmoet daarbij ook meteen bijzondere wezens.

Onze review score over deze PC game

Score Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II

Ons team is het er wel over eens dat Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth II een dikke 9 verdiend. Het is echt veel meer als de films alleen. Natuurlijk heb je de nodige herkenning, maar eigenlijk leer je veel en veel meer nieuwe dingen die nog niet eerder in de films zijn getoond. Dit komt omdat er voor het spel ook gebruikt is gemaakt van de boeken die er verschenen zijn.

Pluspunten:

  • Bouw je eigen kasteel en verdedig dit
  • Ga naar het middelpunt van de aarde en ontdek een nieuwe wereld
  • Leer nieuwe bevolkingen zoals de elven en dwergen echt van top tot teen kennen
  • Gebruik bruut geweld met je handen of wapens om je tegenstanders uit te schakelen
  • Verken de wereld en geniet van de verschillende landschappen

Minpunten :

  • Het zou leuk geweest zijn als je dit avontuur ook in co-op stand met je vrienden samen had kunnen beleven

Eindscore : 9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general