Best beoordeeld

Logitech Signature M650 L Draadloze Muis Wit

Bepaal zelf hoe snel de muis reageert met de instelbare DPI button.
Daarnaast ligt hij erg fijn in de hand en heb je 2 programmeerbare knoppen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Muis

De Logitech Signature M650 is een draadloze muis die je kunt gebruiken voor de computer of laptop. Hij is heel makkelijk aan te sluiten met de meegeleverde USB ontvanger. Deze stop je in een lege USB poort van je desktop of notebook. Daarnaast is het een van de stilste muizen die er is te krijgen. In vergelijking met andere modellen van Logitech is hij 90% stiller. Daarnaast heeft hij een handige grip en is hij uitermate geschikt voor mensen met wat grotere handen.

Een leuk extraatje aan de muis is toch wel dat je 2 knoppen naar keuze kunt programmeren. Hiermee heb je beschikking tot jou sneltoetsen binnen slechts 1 klik. Tevens is het scroll wiel ook vele malen beter als die van andere muizen. Je voelt dat je overal lekker doorheen kunt bladeren.

Onlangs heeft TECHFI ook een uitgebreide review geschreven over deze muis. Daarin valt te lezen dat je deze muis fijn kunt vasthouden en niet krampachtig zoals vele andere draadloze muizen wel hebben. Tevens kun je deze muis ook met bluetooth gebruiken op verschillende tablets of computers en laptops met een bluetooth verbinding. Je hoeft hier dus niet altijd een USB poort voor te gebruiken. Dit is wel handig, want die USB poorten kom je altijd tekort.

Logitech Signature M650 L Draadloze Muis Wit

De belangrijkste voordelen van een goede computermuis

Een goede muis zoals de Logitech Signature M650 L Draadloze Muis Wit geeft meerdere voordelen. Door het ergonomische design heb je namelijk niet snel last van ene hand die kramp krijgt. Daarnaast werkt het ook een stuk prettiger met een muis die gewoon fijn aanvoelt. Tevens is het scrollwiel van deze draadloze muis uitzonderlijk fijn. Hiermee kun je lekker snel door alle info of tabellen heen scrollen. Naast een snelle werking is het ook erg prettig als hij niet veel geluid maakt. Zo kun je bijvoorbeeld bellen en met de buis bewegen tegelijkertijd.

Deze profesionele stille en draadloze muis verdient een dikke 8,5

Het is ook zeker een muis die wij aan ondernmers aanraden. Voor een kleine investering meer kun je jouw personeel een stuk meer laten werken. Daarnaast worden ze hier ook vrolijk van en dat bevordert de werksfeer weer. Tevens is hij erg stil en daardoor ook bijna niet hoorbaar tijdens telefoongesprekken. Ook de klanten profiteren hier dus van.

Tips voor de aankoop

Dit zijn de criteria voor het kopen van een computermuis

Er zijn een aantal dingen die je jezelf af moet vragen als je een muis gaat kopen zoals de Logitech Signature M650 L Draadloze Muis Wit.

 • Hoe is de grip van een muis?
 • Voor welke hand kun je hem gebruiken?
 • Heeft hij een instelbare DPI?
 • Welke maat heeft de muis?
 • Is hij draadloos te gebruiken?
Daarnaast geven we je ook altijd het advies om te kijken naar een stille muis. Het is niet alleen prettiger voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Totale score Logitech Signature M650 L Draadloze Muis Wit

Review Logitech Signature M650 L Draadloze Muis Wit

Wij vinden dat de Logitech Signature M650 zeker een 8,5 verdiend. Hij heeft namelijk 2 knoppen die je kunt instellen voor een sneltoets die jij prettig vindt. Daarnaast hoor je hem ook bijna niet en dat werkt een stuk fijner. Daarnaast is hij ook snel en weet hij goed te reageren op alle oppervlaktes. Tevens kun je hem ook zonder de USB ontvanger gebruiken als je laptop of PC niet beschikt over een vrij USB poort. Hiervoor heb je dan wel bluetooth nodig, maar dat zit bijna overal op.

Pluspunten:

 • Grotere formaat is ook geschikt voor mensen met grotere handen
 • 2 knoppen kun je zelf instellen
 • Links en rechtshandige muis
 • Zo goed als geluidloos
 • Draadloos te gebruiken met USB ontvanger of Bluetooth

Minpunten :

 • Voor mensen met kleine handen is de bediening een stuk minder.
 • Kan als klein worden ervaren door de maat S

Eindscore : 8,5

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general