Best beoordeeld

Logitech Pop Keys – Draadloos Mechanisch toetsenbord

Ga terg in de tijd met dit minimalistische retro toetsenbord.
Ook geschikt voor chats met de 8 verwisselbare toetsen voor emoji's.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #6 in category Toetsenborden

Het Logitech Pop Keys draadloos toetsenbord is geschikt voor de mensen die veel chatten of op de socials zitten. Dit toetsenbord beschikt namelijk over 8 verwisselbare toetsen voor smileys. Daarnaast is het qua uitstraling een retro toetsenbord, waardoor ook deze doelgroep het veelvuldig koopt. Bovendien zijn er mensen die dit een stuk fijner vinden typen als de vlakke vierkante toetsen. Tevens heeft hij een klein formaat waardoor het lekker minimalistisch blijft

Dit draadloos toetsenbord werkt op batterijen en deze hebben een levensduur tot wel 3 jaar. Tevens is hij te gebruiken op tot wel 3 apparaten tegelijkertijd. In plaats van je apparaten overal mee naar toe te nemen doe je dit nu met je toetsenbord. Ook zitten er een aantal handige multimedia toetsen op voor het afspelen en op pauze zetten van muziek en films.

Toetsenborden met verwisselbare toetsen

Gebruik de Emoji sneltoetsen aan de zijkant

Een van de redenen waarom mensen het Logitech Pop Keys is toch wel de verwisselbare emoji knoppen die aan de zijkant zitten. Dit zijn sneltoetsen die je kunt gebruiken voor het snel verzenden van een emoji. Tevens kun je de bovenste 4 vervangen met de meegeleverde pop keys. Het toetsenbord kan met bluetooth verbonden worden met mobiele apparaten, laptops en computers. Maar ook wordt hij geleverd met een handige USB dongel. Deze stop je in apparaten waar geen bluetooth zit en dan kan je dit toetsenbord daar ook mee verbinden.

Betaalbaar een logitech draadloos toetsenbord kopen

Een toetsenbord voor meerdere doelgroepen voordelig geprijsd

Met de adviesprijs van €59,99 zit dit toetsenbord net boven het gemiddeld. Maar als je kijkt naar de prijs en kwaliteit verhouding dan valt dit reuze mee. Zeker als je nagaat dat het ook nog van een gerenommeerd bedrijf is. Wij vinden het zeker de moeite waard. En eerlijk is eerlijk zelf zouden wij ook niet meer zonder dit keyboard kunnen.

Tips en tricks van onze redactie

Een aantal dingen waar je op kunt letten

Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij de aankoop van een toetsenbord. Hieronder vindt je de meeste belangrijke punten voor het thuisgebruik.

  • Welke soort toetsen heeft het toetsenbord?
  • Zijn ze ook te gebruiken voor functies?
  • Is hij alleen te gebruiken op een PC of ook op meer apparaten
  • Hoelang is de levensduur?
Je moet altijd kijken waarvoor je het toetsenbord wil gebruiken. Typ je veel dan zijn vlakke toetsen ideaal. Heb je maar een klein budget dan let je op de prijs. Het is een keuze die wij niet voor je kunnen maken.

Dit is het overall oordeel

Logitech POP keys draadloos toetsenbord kopen?

Het Logitech Pop Keys draadloos toetsenbord is zeker aan te raden voor influencers. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om snel emoji’s aan een bericht toe te voegen. Daarnaast staat het qua looks ook bij retro items. Voor mensen die hiervan houden is het dus een welkome aanvulling. Of het functioneel is daar verschillen de meningen over. Maar iedereen heeft natuurlijk andere voorkeuren.

Pluspunten:

  • Ronde kleine toetsen die je terug mee in de tijd nemen
  • Functietoetsen
  • Snelle toegang tot verschillende emoji’s

Minpunten :

  • Er had ook wel een draad aan mogen zitten zodat je dat echte retro gevoel krijgt

Eindscore : 7,9

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general