Best beoordeeld

Logitech M220 silent mouse

Anno 2023 is de Logitech M220 silent mouse een van de meest verkochte muizen. Dit heeft niet alleen met de stille klikken te maken, maar vooral ook de gunstige prijzen. Bekijk in dit bericht alle voor- en nadelen.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #3 in category Muis

De Logitech M220 silent mouse is niet alleen een stille muis voor de computer of laptop, maar ook nog eens erg betaalbaar. Logitech is immers een internationaal bedrijf en dat betekend ook een massa productie. Bovendien is dit een van de meest verkochte modellen vanwege zijn compacte formaat. Daarnaast is hij ook nog eens vaak afgeprijsd en dan kun je hem zelfs voor minder als 20 euro scoren.

Hij werkt net als andere draadloze muizen met een USB ontvanger. Deze heeft een bereik van 10 meter en werk op zowel Windows alsmede MacOS computers en laptops. Het is een plug en play model dus je hoeft zelf niets zelf te installeren. Daarnaast is er ook een onderzoek geweest waarbij de productiviteit is onderzocht. Qua productie scoorde hij ruim 50% beter als het touchpad wat op een laptop zit. Bovendien vindt 30% van deze mensen hem ook nog eens sneller werken.

Logitech M220 silent mouse

De stille muis van Logitech

Het belangrijkste voordeel van de Logitech M220 silent mouse is toch wel dat hij erg stil is in zijn geluid. Dit zorgt ervoor dat je jezelf beter kan concentreren. Echter heeft het zakelijk ook wel een voordeel. Je hebt geen last van je collega’s die druk aan het werk zijn, bovendien horen klanten dat geluid niet of nauwelijks aan de telefoon. Hij is namelijk echt 90% stiller als andere draadloze muizen in deze prijsklasse. Door het kleine formaat kun je hem niet alleen op kantoor gebruiken, maar ook buiten de deur. Ideaal voor bedrijven die medewerkers met hun laptop op pad sturen.

De comfortabele grip zorgt ervoor dat je ook ergonomisch kunt werken. Dit resulteert in een hogere productie, maar ook een lager ziekteverzuim. Met een ergonomische muis krijgen mensen ook minder snel of helemaal niet last van spier of gewrichtsklachten. Als bedrijf haal je de investering er dus al binnen een paar uur uit. Daarnaast is hij te gebruiken voor links en rechtshandige waardoor je hem dus ook kunt uitlenen aan een ander. Dit is iets wat veel mensen over het hoofd zien, maar er zijn wel degelijk links en rechtshandige muizen!

Pluspunten:
– 90% stiller als andere muizen voor deze prijs.
– Lekker compact waardoor hij fijn te bedienen is en overal mee naar toe genomen kan worden.
– Productie verhogend volgens een onderzoek waar wereldwijd mensen aan hebben deelgenomen.

Design

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Naast het prachtige design van de Logitech M220 silent mouse is hij ook nog eens te verkrijgen in verschillende kleuren. Enkele voorbeelden zijn zwart, wit, blauw en rood. Wellicht dat hier in de toekomst nog meer kleuren bij gaan komen. Dit is super fijn, want zo misstaat hij ook niet op een bureau of thuis in je interieur. Daarnaast vindt je het ook gewoon fijn om een persoonlijk item te hebben waar je tegen mensen over kunt opscheppen. Ook is het handig om verschillende kleuren te nemen, zodat iedereen weet welke muis van hem of haar is.

Hij heeft fijn gebogen design waardoor hij voor bijna iedereen fijn in gebruik is. De ergonomische grip en het feit dat hij zowel links alsmede rechts gebruikt kan worden is daarbij toch wel het grootste pluspunt. Daarnaast is hij compact en neemt hij niet teveel ruimte in beslag. Dit matcht weer goed met andere items in de look op je werk of thuis.

Let altijd goed op of een muis geschikt is voor links, rechtshandig gebruik of beide.

Kwaliteit en bereik

Ons oordeel over de Logitech M220 silent mouse

Wij kunnen toch wel zeggen dat de Logitech M220 silent mouse een dikke 9 verdiend van ons. Met ons zijn ook honderden Nederlanders het eens als je de reviews op webshops bekijkt. Ons team werkt ook buiten de deur en daarbij is het toch wel handig om een muis te hebben. Dit omdat het werken met een touchpad op een laptop anno 2023 nog steeds verre van ideaal is. Bovendien kun je deze muis op verschillende oppervlakte gebruiken, waardoor we ook flexibel zijn met onze werkplekken.

Maar natuurlijk is het allerfijnste toch wel dat hij bijna niet te horen is. Als we even iets moeten opzoeken voor onze klanten dan horen zij niet dat wij met een muis klikken. Dit is namelijk een van de irritantste geluiden als ze aan het wachten zijn. In dat geval kan het dan beter stil zijn !

Niet alleen de prijs en kwaliteit is om over naar huis te schrijven, maar vooral ook de productiviteit. Je werkt een stuk sneller en geconcentreerd met deze super stille muis.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general