Best beoordeeld

Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Wit

Gebruik deze muis draadloos op PC, laptop of tablet via de USB dongle of Bluetooth
Programmeer 2 knoppen aan de zijkant naar wens.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #3 in category Muis

Een Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Wit is een goede muis voor dagelijks gebruik. Het is een draadloze muis die aan te sluiten is op je laptop of op je PC. Het is een vrij snelle muis die je kan gebruiken om je bestanden bij te werken of een foto mee te bewerken. De muis is over het algemeen niet geschikt om mee te gamen. Dit komt door het feit dat een gaming muis nog sneller zal moeten zijn dan dat deze muis als is.

De muis is op een vrij eenvoudige manier aan te sluiten. Dit kun je doen door bluetooth of door een usbstick. Deze keuze is aan jezelf. Doordat de muis snel te verbinden is, kun je hem direct gebruiken zodra de muis binnen is. De usbontvanger wordt mee geleverd en zal in de muis zitten. De ontvanger kun je er makkelijk uit halen en in je laptop of computer te steken. Omdat hij in de muis zit, raak je hem minder snel kwijt.

De muis zal niet opgeladen hoeven worden. Hij werkt op een eenvoudige manier met batterijen. Daardoor zit je nooit in de knoop met verschillende draden waar je uiteindelijk niets mee kan op je bureau. Je hoeft alleen maar de juiste batterijen in de muis te doen en de muis zal zijn werk uitstekend doen.

Logitech lift accessoires

Waarom kiezen voor deze ergonomische muis?

Wanneer je veel gebruik maakt van je PC, kan een Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Wit een goede optie zijn. De ergonomische muis ligt erg fijn in de hand waardoor je de muis veel kan gebruiken. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of je last krijgt van je hand. Door het gebruiken van een goede muis, krijg je minder snel kramp in je hand. Verder is de muis snel omdat hij van 0 tot 4000 DPI verander kan worden. Deze instelling kun jezelf instellen waardoor de muis op een persoonlijke manier gebruikt zal kunnen worden.

Deze ergonomische muis scoort een 9,2 bij diverse webshops!

De muis is een uitstekende aanwinst als je een kleine of middelgrote hand hebt. Omdat de knoppen op een goede plek zitten, kun je ze gebruiken zonder je hand te verplaatsen. De knoppen zijn aanpasbaar zoals jij het wil. Daarnaast is de scroller een smartwheel. Hierdoor kun je op een fijne en snelle manier door alles heen scrollen. Als je hem op de juiste manier in de hand hebt, zie je direct dat het een fijne manier van werken is met deze muis.

Voordelen logitech wireless mouse

Redactie tips!

Hier kijk je naar bij de aankoop van een ergonomische muis

Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee kan houden bij het kopen van een Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Wit. Als je met deze dingen rekening houdt, weet je zeker dat je de juiste muis gekozen hebt.

 • Hoe snel is de muis?
 • Is de muis draadloos?
 • Hoe ligt de muis in de hand?
 • Zijn de knoppen programmeerbaar?
 • Hoe groot is de muis?
Door de prijzen van de muizen te vergelijken met verschillende webshops kun je geld besparen. Soms is de ene webshop duurder dan de andere!

Totale score ergonomische muis

Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Wit

De Logitech Lift Verticale Ergonomische Muis Wit is een uitstekende muis voor dagelijks gebruikt. Omdat de muis op een fijne manier in de hand ligt, wordt het veel fijner om op de PC bezig te zijn. Daarnaast is de muis zeer snel en kun je al je taken op een fijne manier af gaan ronden. Verder is de muis makkelijk te verbinden en kan hij direct na het openen van de verpakking gebruikt gaan worden. De batterijen hoeven maar eens in de zoveel tijd vervangen te worden. Je hoeft geen draad te gebruiken om de muis op te laden.

Pluspunten:

 • Draadloos
 • Ligt fijn in de hand
 • De knoppen zijn instelbaar
 • Verbinding gaat snel en makkelijk

Minpunten :

 • Alleen te gebruiken door rechtshandige mensen
 • Het is even wennen aan de vorm van de muis

Eindscore : 9,2

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general