Best beoordeeld

Logitech draadloos toetsenbord met verlichting

Logitech draadloos toetsenbord met verlichting
€ 99,99 Koop Nu
Table of Contents:
Betaalbaar en draadloos de combinatie van dit Logitech Toetsenbord
Met als extraatje verlichting zodat je ook tijdens de donkere dagen kunt werken.
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #9 in category Toetsenborden

Het Logitech draadloos toetsenbord met verlichting is niet zomaar een toetsenbord, maar heeft echt wat nieuws te bieden. Je ziet al meteen aan de buitenkant dat er ronde deukjes in de dunne toetsen zitten speciaal voor de vingers. Zodra je begint met typen merk je al meteen dat het een stuk minder zwaar is. Dit is heel innovatief gedaan zodat het fijn is om te werken achter de computer voor zowel mensen met kleine, middel of grote handen. Een ander pluspunt is toch wel de verlichting. Deze zorgt ervoor dat je ook tijdens een regenachtige dag kunt werken of avonds als het donker is.

Vroeger kochten mensen speciaal een laptop voor het werken in de donkere periode omdat dit toen de enige toetsenborden waren die verlicht zijn. Echter is dat nu verleden tijd en kun je ook gewoon achter de dekstop PC kruipen. Het leuke is dat dit ook nog eens automatisch werkt. Zodra je met de vingers in de buurt van de toetsen komt zie je de verlichting aangaan. Daarnaast kun je het ook naadloos laten samenwerken met andere Logitech MX producten.

Waarom Logitech?

Voordelen van het merk Logitech

Een van de voordelen van het Logitech draadloos toetsenbord met verlichting is dat het compatible is met andere producten uit de MX series. Zo kun je hem naadloos laten samenwerken met bijvoorbeeld computermuizen. Het is altijd handig dat je dit van hetzelfde merk koopt, want zo weet je ook zeker dat je kwaliteit hebt. Logitech bestaat al meer als 40 jaar en is dus ook wereldwijd een belangrijke leverancier van computer randapparatuur. Bovendien hebben zij ook goede garantieregelingen en je weet gewoon bijna altijd dat je in een keer het goede product koopt. Kwaliteit en betaalbaarheid zijn echt de kernwoorden van dit bedrijf.

Logitech loopt echt voor op de ontwikkeling van PC accesoires

Een van de voordelen van dit specifieke model is toch wel de concave toetsen. Dit zijn toetsen die gevormd zijn naar de vingertoppen van een mens. Dat zorgt ervoor dat je minder snel last hebt van krampen of spierspanningen. Bovendien is het ontwerp ook erg zakelijk ingericht. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen voor de particulieren een prachtig toetsenbord is, maar ook voor de zakelijke klanten. Het is namelijk universeel te gebruiken op computers, laptops, macbooks en de iMac computers.

Door de verlichting in het toetsenbord dat automatisch aanspringt kun je dag en nacht door blijven werken!

Eindcijfer

Beoordelingscijfer

Wij hebben het Logitech draadloos toetsenbord met verlichting uitgebreide getest onder verschillende omstandigheden. Zo hebben wij veel mails die wij dagelijks de deur uit doen en dat neemt al snel een paar uur in beslag. Toen wij dit product net uit de doos hadden merkte wij al een verschil. Het typt namelijk een stuk comfortabeler, zeker als je het langdurig gebruikt. Een ander voordeel is toch wel dat de toetsen verlicht zijn. Wij gaan bewust om met de energie en daardoor staan bij ons niet de hele dag lampen aan. Dan is het zeker wel fijn dat de toetsen verlicht worden als we ze gebruiken. Zodra je klaar bent schakelt dit namelijk automatisch uit!

Logitech draadloos toetsenbord met verlichting
Logitech draadloos toetsenbord met verlichting
€ 99,99

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general