LG 29WP500 Full HD IPS monitor

De LG 29WP500 Full HD IPS monitor is een unieke monitor die beschikt over een brede kijkhoek. Daarnaast zorgt de HDR techniek ervoor dat kleuren en contrasten beter tot hun recht komen. Het scherm wordt vooral zakelijk veel ingezet omdat je hiermee de klantenservice sneller kunt laten werken. Ook gamers vinden het fijn werken omdat ze zo kunnen chatten en gamen tegelijkertijd.
€196.- Koop Nu
1

LG 29WP500 Full HD IPS monitor

29 Inch Full HD wat kun je hiermee?

De LG 29WP500 Full HD IPS monitor is een beeldscherm wat gemiddeld gezien 1/3 groter is. Hierdoor heb je een beter overzicht als je bijvoorbeeld de krant gaat lezen, maar ook kun je email en browsen langs elkaar laten draaien. Vooral bedrijven ervaren hier voordeel bij, omdat zij vaak verschillende software programma’s naast elkaar gebruiken. Deze monitor beschikt daarnaast ook over HDR techniek waarmee kleuren levendiger zijn als op een standaard model. Tevens kun je ook gamen op deze monitor met een maximale resolutie van 2560 x 1080 pixels.

Daarnaast is dit een IPS monitor waardoor je profiteert van snellere reactietijden. Ook komen de kleuren en contrasten hierop veel beter tot zijn recht. Je merkt dit vooral in de donkere gedeeltes, want deze zijn een stuk beter zichtbaar. Daarnaast werkt deze technologie uiterst nauwkeurig en dat zie je ook terug. Er zit daarnaast ook een aparte leesmodus op die ervoor zorgt dat een groot gedeelte van het blauwe licht verdwijnt. Hierdoor is het net of je fysiek een boek aan het lezen bent, maar dan op een breder scherm

Goed overzicht over alles waarmee je bezig bent in de juiste kleuren

2

Overzicht over alles waarmee je bezig bent

De voordelen van Ultra Wide

Een Ultra Wide monitor zoals de LG 29WP500 Full HD IPS monitor biedt meerdere voordelen. Je zou het kunnen zien als net even wat extra ruimte die je op de kleinere monitoren mist. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meerdere programma’s naast elkaar zetten en tegelijkertijd gebruiken en raadplegen. Voor mensen die veel aan multitasken doen is dit de oplossing waarop zij al jaren zitten te wachten. Daarnaast hebben ook veel gamers hier baat bij. Zij openen bijvoorbeeld een chatvenster wat ze naast de game kunnen draaien, zonder in te leveren op het overzicht.

Qua aansluitingen heb je ook niet te klagen. Hij beschikt over maar liefst 2 HDMI uitgangen waarmee je tot wel 2 apparaten tegelijkertijd erop aansluit. Door simpel te wissel van kanaal kun je dus meteen overschakelen op dit andere apparaat. Helaas zitten er geen speakers in, maar je kunt wel een koptelefoon of headset met een 3.5 mm jack kabel verbinden met deze monitor. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit rechtstreeks op de computer zelf te doen.

3

Zakelijk deze monitor gebruiken

De zakelijke voordelen

Zakelijk gezien is de LG 29WP500 Full HD IPS monitor een van de betere monitoren. Medewerkers kunnen immers veel sneller werken als ze meerdere vensters langs elkaar open kunnen hebben. Daarnaast is dit voor de klantenservice ook veel beter, want hoe sneller je de klant van zijn probleem afhelpt hoe meer tijd je over houd voor de andere dingen. De klant zal hier ook blij mee zijn, want ze hebben vaak haast en niet al teveel tijd. Ook administratief gezien is het handig, want je kun een mail omzetten in het factuurprogramma, zonder dat je hier 2 schermen voor nodig hebt.

Betaalbaar een 29 inch LG full HD monitor kopen

Helaas zit er wel een kleine kanttekening bij dit scherm. Je kunt hem namelijk niet kantelen of in hoogte verstellen. Het moet dus echt precies passen voor diegene, want anders is het best lastig om ook fatsoenlijk te kunnen werken. Echter waar een wil is is een weg en daarmee bedoelen we dat je ook een andere creatieve oplossing kunt bedenken.


4

Eindbeoordeling LG 29WP500 Full HD IPS monitor

Deze monitor krijgt van ons een 7

Wij vinden dat de LG 29WP500 Full HD IPS monitor een 7 verdiend. Het is namelijk niet zo’n energiezuinige monitor en de stroomkosten vandaag de dag zijn hoog. Als je echt bewust met je stroom wil omgaan dan zit je toch al snel in de prijsklasse van een scherm van €399,- of meer. Gemmideld gezien kunnen de meeste mensen dit ook wel investeren aangezien ze er veelal 10 tot 15 jaar mee doen. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat er iets mis is met de kwaliteit van het beeldscherm. Dit is best uitzonderlijk goed voor deze prijsklasse. Kleuren en contrasten komen dicht bij elkaar waardoor je goed en duidelijk HD beeld hebt.

Het is en blijf een persoonlijke keuze. Natuurlijk is het een prima monitor voor bedrijven die facturen maken, e-mails sturen of andere toepassingen. Echter kan het grafisch wel wat beter zoals we zojuist al zeiden. Met een prijs van €259,- kan je er eigenlijk ook niet veel meer van verwachten. Al met al scoort hij dus een ruime voldoende.

PC betaalbaar de manier om betaalbaar computers en laptops te kopen
Logo
Enable registration in settings - general